Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
02.01.2022 21:52 - Архангел Михаил: Достъп до мъдростта на вашия Висш Аз
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 184 Коментари: 0 Гласове:
0



 Възлюбени майстори, Възнесение се отнася до осъществяването на по-ясна осведомеността за Self , и приемане на факта, че вие сте White Fire Seed Atom Facet на нашата Майка / Баща Бог . Докато навлизате все по-дълбоко в себе си, вие осъзнавате своята интимна връзка с ВСИЧКО, КОЕТО Е. След като почувствате изящното блаженство от сърдечна връзка с нашия Бог Майка/Баща и сте в състояние да черпите напълно от Адамантовите Частици на Любовта/Светлината, вашият копнеж за любов постепенно се изпълнява. Гладът ви за препитание също ще бъде задоволен и ще ви бъдат дадени силата, волята и решителността, от които се нуждаете, за да завършите с радост своята земна мисия.  

 

Енергията се генерира чрез честотните модели на привличане, а не чрез модели на съпротивление или триене. Мислите, думите и емоциите имат или полезен, или пагубен ефект върху физическия съд, а също така създават определена честотна лента във вашето аурично поле и извън него. По този начин се създава вашата реалност на физическия план. Законите на Вселената казват, че „винаги трябва да изпитвате това, което създавате“.

 

 

ЗАПОМНЕТЕ: ГОВОРЕНАТА ДУМА Е ЕЗИКЪТ НА ФИЗИЧЕСКИЯ СВЯТ. ЕЗИКЪТ НА ДУХА СЕ СЪСТАВА ОТ СВЕТЛИНА , СВЯЩА ГЕОМЕТРИЯ, ИЗОБРАЖЕНИЯ, ЗВУК И ЦВЯТ. КОГАТО ИЗЛЪЧВАТЕ ИЗИСКАНИТЕ ЧЕСТОТИ НА ЛЮБОВТА НА ВСЯКО СИ, ОТРИЦАТЕЛНИТЕ СИЛИ НЯМА ДА ВИ ВЛИЯТ.

 

 

Мои смели, вие трябва да станете приток на Реката на Живота, канал за Божествената сила на Сътворението. Стагнацията започва веднага, когато спрете потока от Адамантинови частици във и през вашето Свещено Сърце. Когато станете Страж на Светлината, вашата аура ще расте и ще свети, когато станете озарени от сиянието на Духа. Вие, вашият дом, вашият квартал, град, щат, провинция и държава имате аурично поле, независимо дали е светло или слабо. Сърцето и душата на всяка страна трябва да бъдат възродени. Когато съзнанието за единство се загуби, духовната жизнена сила на една страна започва да намалява. Не забравяйте, че всичко, което съществува, има аура. Божествеността и страхотната сила на Създателя е във всичко!

 

 

Много души са това, което би могло да се нарече духовно банкрутирало, тъй като те или са изразходвали разпределението си от адамантови частици от живот/светлина и сега са толкова потопени в по-ниските честоти на света на третото и четвъртото измерение, че вече не могат да се докоснат до космическа река на Живота и извличат пълния спектър на Светлината на Създателя. Или от ранно детство, те не са били в състояние да постигнат необходимото ниво на хармонични честотни модели, за да възпламенят разпределението им от Адамантови частици, съхранявани в тяхното Свещено сърце.

 

 

За съжаление, много скъпи Души вземат със себе си в смъртта по-голямата част от предоставената им Светлина на Създателя. Това са измъчените Души, които се чувстват необичани и са водили живот на страдание и често изолация или насилие, което е създадено от чувство за безнадеждност, чувство на омраза към себе си и малоценност. Те често фокусират омразата и разочарованието си навън, обвинявайки другите и съдбата за своите неуспехи, като през цялото време не осъзнават, че те са източникът на собствената им болка и страдание.

 

 

Много от тези скъпоценни хора избират да излязат на това, което би могло да се нарече долния спектър на Сянката и Светлината. На ниво Душа, те избраха наслагването за житейската драма, която щяха да преживеят, защото искаха да преодолеят определени дисбалансирани честотни модели от миналото. Въпреки това много пъти пътят, който са избрали, е твърде голямо предизвикателство и те се връщат в негативните модели на много безплодни животи. Тези, които имат най-малко свобода на избор, са водени от мания, зависимости и несъзнателни импулси. Те се контролират от минали негативни влияния, които са много трудни за коригиране. Помнете, скъпи сърца, вие не сте съдени от никого освен от себе си и винаги ще ви бъде дадена възможност да преодолеете минали прегрешения. Самопрошката е първата стъпка в излекуването на миналото и повторното свързване със силата в себе си.

 

 

Може да изглежда безсърдечно и безгрижно; обаче, един самоучител постепенно ще прекрати отношенията с хора, с които вече не е в хармония. Не трябва да има осъждане, просто постепенно пускане и изтегляне или прекъсване на всякакви енергийни въжета на привързаност. Обикновено другият е този, който прекратява връзката, тъй като те вече не могат да получават „емоционалната енергия“, която изискват от просветления човек.

 

 

Толкова много самотни души търсят своите сродни души и това се случва по целия свят, тъй като все повече души достигат определено ниво на хармония в себе си. За милиони от вас това е времето, когато душата ви е достигнала до най-далечната точка от своето пътуване на разделяне и сега сте в разгара на пътуването на „събиране и интеграция“. Душата ви постепенно се влива с Божествено недоволство, което бавно се филтрира във вашето съзнание, и вие сте се обърнали навътре, за да укротите егото и да се свържете отново с Душата, Свръхдушата и множеството аспекти на вашето по-голямо Аз. Вече имате потенциала да се свържете с многото аспекти на вашето семейство Души, вашето Висше Аз, многото си Свръхдуши и вашия Божи лъч (АЗ СЪМ Присъствие).

 

 

От друга страна, много сродни души имат подобни вибрационни модели на душата, но не е задължително да имат подобни физически аурични модели. Душевните честоти са по-силни от физическите честотни модели и са по-силни, когато сте в емоционално, сърдечно състояние. Ако сиянието е достатъчно силно, красотата на Душата блести; обаче може да не е достатъчно силен, за да преодолее физическите, емоционалните и умствените черти, които не са в хармония, една с друга, за да се създаде трайна, удовлетворяваща връзка. Физическите взаимоотношения са трудни в най-добрия случай на земния план, особено когато се стремите към овладяване на себе си и сте в процес на „опознаване на себе си“, което води до постоянни, трансформиращи промени отвътре и отвън.

 

 

Мои смели, никога не забравяйте, вие сте вечни и безсмъртни. Вашето физическо тяло е временен храм, в който Бог обитава. Свещеното сърце е храмът на душата; там е Същността на живота, където живее истинската любов и където започва вашето осъзнаване на Безкрайността. Божествената клетка с диамантено ядро ​​в Свещеното сърце съдържа Дванадесетте лъча на Божието съзнание, които са етерни кристални призми от пречупена Светлина, наречени Лъчи, които излъчват Същността на Творението.

 

 

Смъртта е метаморфоза, смяна на наметалото от плът с наметало от Светлина. Имате само един живот и той е вечен. Вие сте поели много роли, докато сте на пътуването си през цялата вечност; ти обаче си такъв, какъвто си бил в началото в своето Свещено Сърце: Божествено дете на Върховния Създател. Да станеш „ Христос “ означава да осъзнаеш своята Божественост вътре и след това да следваш безпогрешно напътствията на своя Божествен Аз. Във висшите сфери вашият съд от Светлина е чист, съвършен и неразрушим. Представете си цялост, която никога не е била променяна и няма несъвършенства .

 

 

Да останете съсредоточени в Свещеното сърце поддържате връзката ви с по-високите нива на Божието съзнание и осигурявате постоянен поток от светлина, любов и живот на Създателя. Свръхсъзнателният ум е магнит за по-висша, божествена истина. Тялото на желанието е генерираща сила във всеки човек. Вие сте доминирани или от тялото на желанието на егото, което се контролира от физическите сетива, или от духовното „праведно“ тяло на желанията, което се контролира от Висшия Аз.

 

 

Подсъзнателният, субективен ум се управлява от съзнателния ум и миналите условия. Той е програмиран и препрограмиран чрез вибрационни влияния, при което по-ниските, негативни мисловни форми от миналото са ви убедили, че сте грешен, слаб, несъвършен и по-нисш. По време на многобройните си преживявания от минали животи, вие сте създали мощен водовъртеж от съмнения, депресия, страх, недостиг и изтощителна болест, което води до преждевременна смърт. Тези вредни мисловни форми се повтарят отново и отново, докато се закрепят здраво в подсъзнанието на всеки индивид, както и в рамките на колективната съзнателна структура от вярвания, докато станат приетата реалност на масите.

 

 

Вашият свещен ум винаги знае истината и в крайна сметка той ще отмени погрешните схващания на съзнателния ум, които могат да бъдат препрограмирани, докато се стремите да изчистите подсъзнанието от негативни влияния. Вашият свещен ум е пряката връзка с Божия разум. Умереността във всичко води до равновесие, баланс и чувство за благополучие.

 

 

Самоовладяването води до контрол над физическите емоции и мисловните процеси на нисшия ум. Самоучителят стои здраво съсредоточен в Свещеното Сърце всред хаоса и промяната, придържайки се здраво към мъдростта на Свещения Ум ─ докато събира сила и напътствия от нашия Баща/Майка Бог ─ винаги наблюдател на процеса както всички илюзията бавно изчезва.

 

 

Издигането означава постигане на по-ясно осъзнаване на Аза и приемане на факта, че вие ​​сте продължение на нашия Бог Майка/Баща . Когато започнете процеса на интегриране на многото аспекти на вашия Висш Аз, вие също ще се докоснете до своите по-високи творчески способности. Трябва да се научите да усъвършенствате състояние на бдителна релаксация, при което вие сте сътворец, както и наблюдател на процеса. Трябва да бъдете търпеливи, тъй като има подготвителен етап, който трябва да се следва в процеса на активиране на вашите висши сили и атрибути на съзнанието.

 

 

Езикът на несъзнаваното и подсъзнанието е преди всичко образност . Процесът на активиране и интеграция на подсъзнанието, съзнанието и свръхсъзнанието се ускорява значително от умишленото практикуване на усъвършенстване на вашите умения за изобразяване и визуализация. Усъвършенстването на вашите умения за теле-мисъл изисква интензивна воля за успех, заедно с решителност и концентрация .

 

 

Вашето прогресиране към по-висшите сфери на съзнанието е постепенен процес на пробуждане, при който вие се събуждате за подтикванията и мъдростта на вашия душевен Аз и на вашия Висш Аз-над-Душата. Когато стъпите по Пътя на просветлението, вие инициирате процеса на развитие на съзнателно, съзнателно осъзнаване . Първо трябва да се съсредоточите върху физическите аспекти на вашето Същество: вашият физически съд, системата на чакрите, вашата емоционална природа и вашите умствени способности. Постепенно, с течение на времето, докато балансирате, хармонизирате и интегрирате известна степен на съзнание за единство във вашето физическо състояние на битието, вие сте готови да получите достъп до вибрационните модели, мъдростта, атрибутите и способностите на висшите реалности от четвърто и по-ниско пето измерение. Това е основният трансформационен процес, наречен Възнесение в съзнанието .

 

 

Тази процедура включва свързване, балансиране и интегриране на дясното и лявото полукълбо на мозъка, получаване на достъп до вашия Свещен ум, както и балансиране и хармонизиране на седемте етерни центъра на ума във физическото тяло, наречено система на чакрите. Когато запалите Кундалини Огъня, който се съхранява в Коренната чакра и вашия резерв от Адамантинови частици Светлина (които са били съхранявани там при раждането за бъдеща употреба), вие започвате процеса на отваряне и активиране на Седемте печата на висшето съзнание. Постепенно ще получите достъп до вашия център на Свещеното сърце и вашата Божествена клетка с диамантено ядро ​​започва да пламва, като по този начин увеличава и излъчва с по-голяма сила динамичните Лъчи на Божието съзнание. Това е вашата собствена специална формула, вашата Soul Song, който е бил кодиран във вашата кристална структура преди вашето пътуване във физичността. Вашата задача е да увеличавате, увеличавате и добавяте към този Душевен Подпис от Светлина, докато се движите все по-дълбоко и по-дълбоко в разширеното Божие съзнание.

 

 

Трябва да осъзнаете, че съществувате във вихър от вибрационни честоти, създадени чрез вашите собствени силни мисли, действия и намерение. Докато съществувате в среда с по-ниска честота на реалност от трето и четвърто измерение, вие имате достъп само до енергийни сили, съставени от първична жизнена сила, полуспектърна светлина на нехармоничните материални равнини на съществуване. Тези вибрационни честоти ще реагират на вашите мисли и действия, независимо дали са положителни или отрицателни, в крайна сметка се проявяват материално в зависимост от силата и повторението на вашите мисли. Вашето психическо състояниеопределя резултата от творческите ви начинания. Универсалният закон гарантира, че ще изпитате произтичащите от това проявени изрази на вашите мисли и действия, независимо дали са положителни или отрицателни. Готови ли сте да се стремите да поддържате балансирана силна природа, така че честотните модели, които излъчвате в света, да са любящи, мили и полезни за всички?

 
 

Ако наистина мислите сериозно да развивате своите латентни умения за телепатична комуникация, важно е всеки ден да отделяте известно време за изучаване и практикуване. Създайте свещено пространство, където няма да бъдете безпокоени и помолете вашите водачи и учители да се присъединят към вас. Докато постепенно се настройвате към по-висшите сфери и изчиствате изкривяванията на миналото от вашата лична колона от Светлина, която ви свързва с вашето АЗ СЪМ Присъствие (Бог Аз) и нашия Баща/Майка Бог, вие бавно ще развиете способността си да поддържате постоянно ниво на алфа състояние. След това ще се радвате на продължаваща връзка с вашия Висш Аз/Аз, вашите водачи, учители, Космическия съвет на светлината и ангелското царство. Това е вашата крайна цел.

 

 

Мои смели, знаем, че може да има много болка, дискомфорт и страх, докато преминавате през тези ускорени процеси. Знайте, че заедно ще преодолеем всички несгоди. Нашата мисия е да отворим пътя за всяка скъпа Душа, която изрази желание да се върне към хармонията. Когато се съмнявате, имате нужда от вдъхновение или сила, влезте във вашата пирамида на светлината и ние ще ви дадем смелост, ще ви издигнем и ще ви вдъхновим. Когато се почувствате самотни или необичани, преместете се във вашия център на Свещеното сърце и ние ще чакаме там, за да ви изпълним с лъчезарната любов на нашата Майка/Баща Бог. АЗ СЪМ Архангел Михаил.

 
 

*** RONNA VEZANE / SACRED SCRIBE ** www.StarQuestMastery.com

 

Като предавател на тази статия аз, Рона Херман Везане, претендирам за универсалното авторско право на името на Архангел Михаил. Личното споделяне с приятели или публикуване на уебсайтове и в публикации е разрешено, стига информацията да не е променена, извлечена или добавена към, както и кредитът на авторството и адресът на моя уебсайт са включени: www.StarQuestMastery.com

 
 

Абонирайте се за новия YouTube канал на Ronna: https://www.youtube.com/c/StarQuestmastery

 




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677263
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930