Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2022 17:47 - ДО ВСИЧКИ ХОРА НА ЗЕМЯТА СЕГА !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 266 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 26.01.2022 20:38


 18 декември 2021 г


„Тази вечер идваме с това съобщение за цялото ни семейство Gaian. Нещата се променят драстично във вашия свят и всички вие го усещате от много години. Темпото се ускори. Случват се световни събития, които не разбирате. Огромна енергия е изпратена до Гея чрез слънчеви изригвания и други небесни събития. Личният ви живот се промени сериозно през последната година и половина и тази пауза принуди много геи да преоценят живота си. Целият този хаос не е случайност, скъпи геи. Всичко е свързано, всичко това има цел и тази цел е вашето Възнесение.

Време е човечеството на Гея да се издигне. Това е грандиозна историческа новина, която трябва да донесе много радост в сърцата ви! Много ликуване! Това не е нещо, от което да се страхувате, това е нещо, от което да бъдете в екстаз! За този процес, вашето духовно развитие, се създаваше хилядолетия — хилядолетия! Много раси от Галактическата федерация са наблюдавали Гея и вашия напредък (вие като хората на Гея) през цялото това време.

Това съобщение е предназначено да бъде излъчено до всички гейци; то не е предназначено само за духовно осъзнатите. Тези, които не са наясно с Възнесението на всички хора, трябва да бъдат информирани, за да може всеки да изживее този естествен процес с лекота и радост.

Тъй като събитията на издигането се случват толкова много рядко и по принцип нито едно Същество не живее достатъчно дълго между тези събития, няма записи, на които можете да се позовавате, ако изследвате Възнесението. Няма информация какво се е случило последния път. И за да бъде ясно, структурата на Възнесението, което ще преживеете, е значително различна от всяка друга, която се е случила преди на Гея. Този път Gaians са избрали да се издигнат в телата си, вместо да „преминават“, както казвате, и духът им да бъде издигнат до следващото ниво без тяло. Да, казахме, че „Гаи са избрали“, тъй като „вие“ като колектив реши как ще се случи вашето Възнесение.

Много от вас може да са изпитали това, което някои хора наричат ​​„симптоми на Възнесение“, тъй като телата ви буквално са се променили през последните 20-30 години. През цялото това време, разбира се, увеличавате вибрациите си и бавно се издигате. Постепенно телата ви са се променили, материята, която изгражда телата ви, е променена. Ти си по-лек. Вие буквално можете да задържите повече светлина в телата си сега, отколкото преди 20 или 30 години; много, много повече светлина! Забелязали ли сте, че се храните различно? Да спиш по различен начин? Много хора разбират тези неща; но много други не са чували за тях и може да се изненадат, когато някои неща започнат да се случват. Ето защо искахме да поговорим с вас тази вечер.

Първото нещо, което може да забележите, когато Събитието на Възнесение започне да се случва (ако сте от страната на планетата, където хората са будни и вървят през деня си), е, че хората изведнъж ще замлъкнат. Ако карат кола, те ще спрат, защото Висшият им Аз им казва да го направят. Ако бягат, да речем джогинг за упражнения, те ще спрат. Така че, каквото и да правят хората, те изведнъж ще спрат и ще замлъкнат. Ние отчитаме неща като летене на самолети, хора, пътуващи много бързо в коли, влакове или кораби. Ние ги пазим и ги защитаваме.

Хората ще искат да си легнат, където и да са. Ако работите в офис, ще сложите глава на бюрото си. Или, ако работите на открито на строителна площадка или просто навън като цяло, хората ще спрат и ще легнат там, където са стояли. В часовете преди това събитие хората ще бъдат водени да намерят място, където да легнат. Например, ако шофират, те ще бъдат напътствани да спрат и да намерят място за паркиране, така че да могат да легнат в колите си. Събитието на Възнесение е такова, което хората ще трябва да бъдат в безсъзнание. Това е нещо, където хората ще трябва да легнат и да си починат, тъй като ще бъдат в състояние на крайно изтощение, просто искат да спят. Това е естествен процес.

Хората от тъмната страна на планетата ще изпитат това, докато спят. По този начин ще мечтаете за преживяването. Всеки ще мечтае за преживяването. Ще бъде красива мечта! Честно казано, хората ще мечтаят за някакъв вид транспорт и ще слязат от този транспорт на подходящото за тях място. Има много различни нива, към които хората ще се издигат и това трябва да има смисъл за всички, защото хората са на различни духовни нива, така че не е като всички да стигнат до една и съща точка. Разбираш ли?

Хората ще отидат в зоната, която им е удобна, независимо дали е 3D, 4D, 5D, 6D или по-висока. Когато стигнат там, те ще си починат още малко, те буквално отиват там в телата си. Те ще сънуват преживяването, но ще се събудят там в телата си. Няма да се страхувате, ще се почувствате малко объркани, но вашите ангелски водачи, вашите духовни водачи и/или вашият Висш Аз ще бъдат там, за да ви разкажат през това.

Ние ви даваме тези примери за това как може да изглежда събитието Възнесение във вашия свят с надеждата, че тази информация ще бъде утеха за мнозина. Знаем, че има загриженост относно разделянето на вашето семейство и приятели, които може да се окажат в различна дестинация от вас. Когато това се случи (защото ще се случи на много различни хора), няма да ги оплаквате, сякаш са мъртви. Ще разберете, че сте отишли ​​там, където е трябвало да отидете, и те направиха същото. Ще се чувствате свързани с тях, все още ще ги помните. Ще скърбиш за загубата им, но не сякаш са мъртви. Ще се почувствате успокоени. Както казахме по-рано, вашите Ангели и Духовни водачи и Висш Аз винаги ще бъдат с вас, за да ви осигурят разбиране.

Ще си вземем отпуск. Щастливи сме, че ви донесохме това съобщение тази вечер. Ние сме тези от Галактическата Федерация на Светлината, на които е възложена задачата да изпратят това съобщение до Gaians. Адонай. Намасте.”
_____________________________

Моля, не се колебайте да споделите това съобщение!

Получено чрез Dancing Dolphin

Послания за любов чрез танцуващ делфин

https://dancingdolphinlove.blogspot.com/









Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676864
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930