Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.01.2022 13:53 - ВАШАТА БОЖЕСТВЕНА И СВЯТА ЦЕЛ: ДА БЪДЕТЕ ВИЕ СЕГА!
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 230 Коментари: 0 Гласове:
1



 Всички те са едно и всички го знаете.
Въпреки това, поради „правилата на играта”, бидейки човешки по форма, те са си позволили да забравят тази вечна и неизменна Истина. Процесът на пробуждане, в който човешката общност наскоро колективно се съгласи да участва, сега протича много бързо.
Виждате прекрасни знаци за това на много места и обстоятелства и въпреки това се съмнявате!
Освободете се от тези съмнения, защото, като илюзията/сън, те са нереални. Да имаш съмнения и да се спираш на тях е избор, който много от вас продължават да правят: избират да не го правят повече и когато такова възникне в съзнанието ви, незабавно го изхвърлете, не се спирайте на него.
Да, мнозина на Земята изпитват голямо страдание и „като сте в света, но не сте част от него“ можете да сте напълно наясно с това, без да навлизате в това преживяване.
Всеки път, когато това осъзнаване дойде на ум поради друга тревожна новина, или защото някой, когото познавате и обичате, или дори вие страдате, не забравяйте, че има само Любов.
След това изпратете Любов/Изцеление на всеки страдащ, за който сте осъзнали, но без да се оставяте да бъдете въвлечени в това страдание и следователно да позволявате енергията си да бъде изчерпана от някакво чувство на вина или срам, което може да почувствате, знаейки, че всички сте едно, и може би тогава чувствате или вярвате, че може би и вие сте отговорни по някакъв начин.
Имате нужда от цялата си енергия и имате неограничено изобилие от нея във всеки момент, за да изпратите пълнотата на Любовта/Изцеление на тези, които се нуждаят от нея.
Всички сте изпитали мощната и повдигаща енергия на любовта и приемането, когато сте в присъствието на много любящ човек. Е, всички вие притежавате тази сила и когато решите да бъдете в мир със себе си, без значение какво се случва около вас, тогава сте напълно достъпни да бъдете насочени навсякъде, където интуитивно сте напътствани да режисирате.
Вие сте, както обсъдихме преди, в момента на Земята, точно там, където сте сега, защото сте взели мъдрото, великодушно и най-красивото решение преди да се въплътите, за да помогнете колкото е възможно повече в процеса на пробуждане на човечеството.
Вие правите това сега, така че не позволявайте на каквито и да е съмнения, водени от егото, за некомпетентност, вина, срам или недостойнство, които могат да ви отвлекат от вашата божествена и свещена цел: да бъдете вие ​​сега!
Вие сте Любов, вие го знаете в дълбините на вашето същество и въпреки това егото ви продължава да намалява напълно законното ви право да вярвате и да вярвате в себе си, във вашата интуиция, във вашето вътрешно познание.
Единствената му цел е да ви отклони от истинската ви цел, в която толкова често се съмнявате, като изпълни ума ви с лавина от мисли, които не служат на никаква полза.
Вие сте тук, за да бъдете и да демонстрирате любовта, която сте. Това наистина означава да бъдеш себе си. Не се увличайте от мисли или дискусии за огромните щети, които толкова много хора причиняват, или за това, което другите са способни да направят с много повече любов и ефективност от вас.
Вие сте там, където ви е писано да бъдете. Вие ИЗБРАХТЕ да бъдете точно там, където сте в момента, защото това е най-ефективното място, където можете да бъдете точно сега, точно сега. В друг момент може да сте някъде другаде, но точно сега сте тук, трябва да сте тук, така че БЪДЕТЕ тук.
В настоящия момент вие винаги сте точно там, където трябва да бъдете и това е вярно по всяко време.
Да, понякога може да искате да сте някъде другаде, особено ако преживявате някакъв вид страдание (физическо, емоционално, психологическо или духовно), но разбирате, че всяко лично страдание е сигнал за събуждане, който да ви помогне да научите уроците избрахте да тръгнете по пътя на човешкия си живот и на който, независимо от причината, не обръщате достатъчно внимание.
Вашето движено от егото „говорене на мозъка-таван“ ще се опита да ви разсее с мисли като „Не ми трябва това; това не е справедливо; Наистина давам всичко от себе си, защо се случва това?
Напомняйте си често, че сте там, където се намирате по свой собствен избор. Очевидно това често изглежда не е така и егото им обича да се опитва, понякога доста успешно, да ги убеди, че нещо „се обърка“.
Може дори да успеят да се убедят, че това е истина! Често се появява недоволство от начина, по който изглежда, че върви животът им, особено когато включва интензивно страдание от всякакъв вид.
Не забравяйте, че вие ​​сте там, където сте избрали да бъдете, така че това, което правите или не правите в момента, може да бъде преживяване, което ви помага да растете в мъдрост и себеприемане.
Това, което изпитвате, което ви разстройва или смущава, почти винаги се дължи на вашето собствено възприятие или преценка за проблем, а не на самия проблем.
Всичко се свежда до това да се доверите на вашата интуиция, вашето вътрешно ръководство и след това да се справите с всичко, което идва с Любовта, а не до гняв, воден от страх, който често е режим по подразбиране за тези, които са годни и играят „играта“.
Каквото и да сте наясно, че преживявате като човек във форма (мир, любов, щастие, болка, страдание или негодувание), вземете почивка, за да си напомните, че истинската ви природа е Любовта, че винаги сте неразделно Едно с Източника и вие сте в ситуацията, в която давате тези преживявания, чрез вашето любящо присъствие, да помогнете на други, които също преминават през различни трудности.
Това не е случай да се опитвате да бъдете „духовно значими“ в очите на другите, защото ако идвате от сърцето си, предлагайки само любов, вие ще вършите изключително успешна духовна работа, а това не е работа!
Просто да бъдеш това, което си, Любов, е твоята цел, тъй като присъствието ти нежно тласка другите към тяхното собствено пробуждане.
Всички се събуждат сега! Въпреки това, тъй като илюзията е силно обърната във времето, идеята всеки да е на път за събуждане заедно е изключително трудна за вас.
Не забравяйте, че материалният свят, формата и субстанцията са нереални. Само Майка/Баща/Бог, Източник, Любовта е Реална.
Знаете това дълбоко в себе си и когато решите да осъзнавате това все повече и повече, светските проблеми, с които всички се сблъсквате, ще ви притесняват все по-малко.
Доверете се на Бог, на Любовта и на себе си, защото да направите това означава да се отдадете на божествената Воля и по този начин да позволите на Любовта да ви овластява и води във всеки момент от вашето човешко съществуване.
Да, проблемите все още ще възникнат, но ще откриете, че можете да се справите с тях, като се приближите към тях с любов и тогава всяка егоистична нужда да контролирате ще изчезне и ще се окажете в общи линии в мир и много по-способни да помагате на другите .
Тогава все повече ще осъзнавате мира и радостта, които другите намират във ваше присъствие.
С толкова много любов, Саул.



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677772
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930