Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
29.01.2022 19:24 - Послание към носителите на светлина - 28 януари 2022 г
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 210 Коментари: 0 Гласове:
0



 
  • imageascensiontimes
  •  
    • 22 hours ago
    •  
    • 5 min read
Послание към носителите на светлина - 28 януари 2022 г

Актуализирано: 18 hours ago

 

Насоките за тази седмица от Възнесените майстори, галактиците, земните елементи, старейшините на феите, ангелските легиони, архангелите и други божествени същества, известни като колектива:

 
 

Поздрави, скъпи! Много се радваме, че имаме този момент да говорим с вас днес.

 
 

Днес отново предлагаме Послание от малко по-различен Източник, тъй като нашият писател говори с онова мощно божество-създател, което е Майка Сехмет. . . КОР: Поздрави, майко Сехмет! За мен е чест да говоря с вас днес. Наскоро прочетох невероятно произведение, което е мощно описание за вас, от автор/изследовател, който е учител в древноегипетско училище за мистерии, автор и ръководител на турне на свещените египетски обекти, Next Anyextee. Пиесата е озаглавена „Сехмет“ и в нея той ви нарича „всемогъщ и могъщ нетер [египетска дума за бог]. . . принципът на необуздания огън, женски аспект и съпруг на Птах.

 

Той отбелязва, че обикновено сте изобразявани „с лотосов цвят (символизиращ Горен Египет, слънцето, сътворението и прераждането)“ в дясната си ръка и „анкх (известен също като ключът на живота, който символизира вечния живот)“ в лявата ви – използването на лявата ръка е „символ на възприемчива или пасивна енергия” и използването на дясната ръка, символизиращо активната, даваща енергия.

 

Anyextee говори за малък „параклис на Сехмет вътре в храма на Птах в Карнак“, където има скулптури от вашата форма.

 
 

Той го нарича „най-мощното място в цял Египет, според мен“.

 
  imageimage      

Фигура на майка Сехмет, храм Карнак в Луксор, Египет - Снимка от Anyextee

 
 

Той отбелязва, че сте „държани затворени в този параклис и недостъпни за случайния турист“:

 
 

Често се казва, че е затворена заради местни легенди. Жителите на селото споделят истории, твърдящи, че са я виждали да вилнее през нощта.

 

Думите не могат да започнат да опишат преживяването вътре или това, което се случва тук. Понякога изобщо нищо. Друг път свръхестествено.

 

Гледах възрастни мъже и невярващи, които се разплакват в тази стая.

 

Лично казано, преживях дълбоко дълбоко, чудотворно физическо изцеление. [Автор и египтолог] Джон Антъни Уест беше свидетел на моето изцеление.

 

Не може да има съмнение, че тази статуя е активна и тя се зарежда ежедневно, пропитана от слънчевите лъчи на слънцето, които идват през малкия отвор на тавана при изгрев слънце.

 

Тя може да лекува, но може и да унищожава. Тя представлява женския аспект на иницииращия принцип на огъня.

 

Играйте с огъня и може да се изгорите. Но огънят също разчиства пътя да се направят нещата наново.

 

Ако видите тази Сехмет, разумно е да се смирите и да й донесете принос. [ Използва се с разрешение - от 20 януари 2022 г. публикация във Facebook, https://www.facebook.com/anyextee от Anyextee - автор, езотеричен изследовател, режисьор и ръководител на експедиция за AdeptExpeditions.com и основател на AncientEgyptMysterySchools.com ]

 
 
 

КОР: И така, бих искал да попитам, майко – как се проявява силата ти да лекуваш и силата ти да разрушаваш, като се има предвид световната ситуация?

 
 

Мнозина призовават за Божествена справедливост и се чудят кога най-накрая ще дойде.

 
 

МАЙКА СЕХМЕТ: [ силно ръмжене ] Стига! Приключихме с това лутане на тъмни намерения и извиненията на така наречените мощни! Те са страхливци. Виждал съм ги да треперят в мое присъствие. Те все още малко знаят какво ги очаква.

 

Въпреки че проявих голямо търпение, това вече е изчерпано.

 
 

КОР: Извършват се арести, доколкото разбирам.

 
 

МАЙКА СЕХМЕТ: Това все още е началото! Много предстои. Всичко ще се разиграе за тези, които се отклониха далеч от целта на това творение.

 
 

Тя е силно фино творение! Защо са се стремели да натрупат и съсипят всичко, което съм им дал? Всички са създадени за собствена радост! Техните его-сърдечни намерения ги отведоха по тъмния път. Това не може да продължи сега. Тяхното така наречено царуване, в края.

 
  imageimage      

Изображение на Майка Сехмет от египетски храм [Източник: https://nammu.com/eng/sekhmet/ ]

 
 
 

КОР: Мнозина се чудят кога всъщност ще ни бъде показано доказателство за арестите по масов, публичен начин.

 
 

Вашите бели рицари от командването на Ащар участват в „закръгляването“ на междугалактическите престъпници, които управляват тази планета от хилядолетия.

 
 

И все пак малцина са наясно с това, дори и тези със силна съвест.

 
 

МАЙКА СЕХМЕТ: И все пак осъзнаваш, че говорим с много милиони в съня им през нощта!

 
 

Уверяваме ги, че въпреки че пътят се появява много преди тях и Светлината се чувства мътна в определени дни, тъмнината се вдига .

 
 

Как би могло да бъде иначе, когато самите конфигурации на самите планети го съобщават!

 
 

Вашата роля сега не е търпелива в смисъла на пасивно чакане, а във вътрешното Познание. Това, имаме предвид: „Да, това е така. Знам, че пътят на Божествената Истина блести по-силно и по-блестящо с всеки изминал ден! „Чакам не с нетърпение, а с радост, докато облаците се разтварят и корабите се появяват над нас.

 
 

„Аз съм в Знанието за всичко, което моето висше Аз схваща като Истина! „Сега няма да бъда погълнат цял ​​от онези образи, които достигат до човечеството от много екрани – лъжите, че всичко е тъмно и става все по-тъмно.

 
 

„Няма да бъда подведен! Аз съм по-мощен от това. „Сърдечният ми ум се отнася само до по-дълбоките Истини – че сме обичани отвъд всички форми на измерване и че нашият Път е свещен и много благословен от елементи, вълни от Светлина и висши Същества, които достигат до нас сега във винаги... повишаване на нивата! „Няма да ни откажат! „Няма край на обхвата на Божествената Справедливост в тази Вселена! Ние стоим със Светлината в Нейните много форми и аспекти!

 
  imageimage      

„Всичко е наред и ще бъде най-добре! „Това нося със себе си, като самата кръв във вените ми и самия въздух на дъха ми.

 
 

„Божествената Справедливост е на ход и тя се втурва мощно напред сега! „Няма да бъдем отречени, нито отхвърлени, нито забравени от този велик Централен Източник, от който сме дошли. „Тя излиза сега, викайки децата си при Себе Си!“

 
 

Чуйте я, деца мои — и освободете всичко останало! Това е Единствената истина за този момент в движението на Земята напред – вие наричате това „Линия на времето“, въпреки че в Истината няма Време, каквото знаете.

 
 

Това се случва сега и завинаги! Не бъдете унижени. Това не е време на страховита реакция, а на издигане до все по-високо Знание – базирано на сърцето Знание – че всички неща се връщат в правилния си ред сега!

 

КОР: Докато казваш всичко това Майко, аз усещам Истината за това. Реалността на това, както обичаме да казваме на Земята. Макар че всичко това е илюзия, този физически свят.

 
 

МАЙКА СЕХМЕТ: И все пак това е свещеният начин, да живееш в света на формата като място за учене – не като наказание, в каквото твоят свят е обитавал толкова дълго, а като радостно изследване и по-висше Познание.

 
 

Тези — с тях ще се справят!

 
 

КОР: Женският лъв е този , който ловува! МАЙКА СЕХМЕТ: Тепърва ще видите колко добре, млади!

  imageimage      

Майка Сехмет - параклис в храма Карнак в Луксор, Египет - Снимка от Anyextee

 

КОР: Благодаря ви, че разговаряхте с нас днес, майко. Всички ваши деца изпращат своята любов и благодарност към вас сега! Ти осветяваш дните ни и твоят огън улавя мощно във всичките ни сърца сега. Благодаря ви за това и за всичко останало! МАЙКА СЕХМЕТ: Намасте, светли същества! Вие сте в Светлината, каквото и да кажат вашите програмирани умове. Позволете си да освободите тези стари пътища, защото Древният по дни присъства сега! Всичко е наред! Божествената справедливост се роди на вашата планета сега, във все по-високи нива, докато всичко се роди наново! И така е, и така ще бъде. Намасте!

 

Авторско право 2022, Каролайн Оушена Райън

 

Ако повторно публикувате, моля, поддържайте целостта на тази информация, като я отпечатате изцяло и точно както я намирате тук, включително и връзката към оригиналната публикация: https://www.ascensiontimes.com/post/a-message-to -носители на светлина 28 януари 2022 г.

 

Благодаря ти.

 
  imageimage



Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677011
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930