Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.08.2022 12:10 - АЩАР ШЕРАН – ГОТОВ ЛИ СТЕ ДА ЖИВЕЕТЕ В ПЕТОТО ИЗМЕРЕНИЕ?
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 110 Коментари: 0 Гласове:
0



 Мнозина все още се съмняват. Много са абсолютно същите като техните управници: "Не мисля, че нещо ще се случи!"
...
Скъпи братя на планетата Земя! АЗ СЪМ АЩАР ШЕРАН!
Как се позиционирате? Как са вашите сърца? Бих казал, че много са спокойни, много са спокойни, уверени, знаейки, че каквото и да дойде, винаги ще бъде правилно. Но мнозина все още се страхуват, все още се страхуват. Какво да кажа на тези? Само едно изречение: Това, което посееш, жънеш.
Така че, ако изберете да живеете в страх и страхопочитание, това е, с което ще живеете в началото. Не забравяй. И не измисляйте този готов отговор: „О, аз съм човешко същество“. Знаем, че сте човешко същество, но също така знаем, че имате избор какво искате да излъчвате. Искате ли да излъчвате страх и страх или искате да вярвате, че всичко ще се нареди за вас? Всяка от тези 2 хипотези ще излъчите и ще получите обратно. Няма начин да се разграничи един от друг; и двете ще донесат резултата, който излъчвате. Това не се променя. Така че бих ви казал да внимавате какво излъчвате.
Повърхността на планетата е, така да се каже, в готовност, в очакване на нова дейност, в очакване на нови заповеди. Да, нашите войници са сред вас и вие нямате представа кои са; и в удобен момент ще действат. Само една команда за стартиране на всичко. Няма начин да върнете нещо друго; няма начин да се заобиколи нищо друго. Всичко вече е добре планирано, всичко е добре проектирано и всичко ще се случи, както сме го уредили и предвидили.
И така, каква е ползата от страха? Каква е ползата от страха? Това само ще привлече повече от същото. Така че просто вярвайте, че цялото ви ходене ви е подготвило да стигнете до тук. Избор бяха и тези, които изобщо не ходеха. Всеки ще пожъне това, което е посял. Ако не си посял нищо, как искаш да пожънеш? Тогава всеки ще пожъне точно доверието и всичко добро, което е посято във времето. Нищо повече и нищо по-малко.
Някои представители на тази планета са много притеснени, защото знаят, че когато кацнем тук, те ще загубят позициите си. Те вече са предупредени. Никой няма да бъде изненадан. Но в нито един момент не вярват, че това ще се случи; смятат, че просто заплашваме, че сме казали твърде много и не сме направили нищо. Това е интересна форма на самозаблуда, тъй като вашите велики лидери вече не са на планетата. Това не е ли направено?
Войните, които бяха във вашето пространство, вече ги няма. Това не е ли направено? Така че те смятат, че ще могат да запазят правомощията си за неопределено време и че ние няма да направим нищо и че утре те ще възвърнат пълния контрол над планетата и всички, които са взели оттук, ще се върнат. Сладка илюзия, защото тук тези същества вече не стъпват.
Тази планета вече няма да приема ничие управление. Тази планета ще се развива. Човешката популация харесва или не. Ние даваме възможност и пътя на населението да нараства заедно с планетата; за това сте били научени по много начини и някои учат перфектно уроците. Мнозина все още се съмняват. Много са абсолютно същите като техните управници: "Не мисля, че нещо ще се случи!"
Така че добре, изчакайте и вижте. Не се тревожете за бъдещето на тази планета. Правителството на тази планета ще бъде от Светлината. Тези владетели, които се отклоняват от линиите на Вселенските закони, няма да останат, където и да са. Всичко ще бъде премахнато. Няма да има повече вашето господство над планетата, край. В момента, в който стигнем дотук, тяхното управление свършва, целият този период на мрак, болка и страдание, който те наложиха на жителите на тази планета, свършва.
Мнозина се чудят, ако всичко ще бъде толкова красиво и прекрасно, защо ще има такъв бунт? И аз ви питам: наслаждавате се, живеете в рамките на най-високото високомерие, без да се интересувате кой е гладен около вас, и изведнъж губите всичко; именно за да нахрани околните. Ще го приемете ли естествено, ще го приемете ли с отворено сърце? Бъдете искрени в отговора си.
Много, почти всички, няма да го приемат. Защото ще изглежда несправедливо да загубиш всичко. Но аз казвам следното: как беше постигнато всичко? Беше ли постигнато с работа, със справедливост, с любов или беше постигнато с измама, с всички негативни неща, които познавате? Това, което имаш с работа, със сила, с градеж, на базата на положителни чувства, няма да загубиш нищо, защото това е резултат от една честна битка на живота, в рамките на Божествените закони, и ти все още се грижиш за ближния си. Тогава нищо няма да ти се случи. Ще отдадем справедливост само на онези, които никога не са имали възможността да имат нещо, защото тази възможност им е била отнета. Точно от представителите на планетата.
И така, как мислите, че хората ще приемат всичко това? Ще ръкопляскат ли всички? Ще се съгласят ли всички? Очевидно не. Така че бъдете подготвени за тези хора. Разбира се, огромното мнозинство ще аплодира, защото ще има храна на масата, ще има работа; никой няма да има достъп до богатства, всеки ще има достъп до необходимото; необходими за достоен живот, живот с изобилие, но без преувеличение. СЗО.
Вече няма среда за преувеличения, за несъответствия. Всички те ще бъдат еднакви. всички ще имат еднакви възможности. Тогава няма да има разминаване. Вече няма да има много богати и много бедни. Всички те ще бъдат в един и същи диапазон. И така, как се позиционирате в този свят? С радост в сърцето си, знаейки, че никой друг твой брат няма да остане гладен? Че никой друг твой брат няма да спи на улицата?
Тези, чиито избори не са много съвместими с целия този процес, ще бъдат лекувани, умовете им ще бъдат освежени, така че да се научат да живеят по правилния начин. Не зависи от добротата на другите, но всеки, никога не забравяйте, всеки ще има избор. „Не, не искам да преживявам това. Искам да продължа да живея, както винаги съм живял.” Много добре. Ще спечелиш билет за напускане, на тази планета няма да останеш. Не се колебайте.
Много се приемат всеки ден, но вие не знаете. Никой няма етикет. „О, този не е съвместим със Светлината, така че го няма!“ Някой вижда ли това? Очевидно не. Така че не знаете за тези, които напускат, но те са. Така всичко ще бъде много добре анализирано. Ние няма да правим изравняване, при което всички ще бъдат третирани еднакво; всичко ще зависи от това, което всеки един излъчва, от това, което всеки един излъчва. Така всеки ще си получи заслуженото, за комфортен и спокоен живот.
Готов ли си за това? Готови ли сте за толкова много равенство? Готови ли сте да разделите, пуснете, пуснете, готови ли сте или все още държите материални блага, които няма да са от полза, защото когато отидете в Петото измерение, никой не притежава нищо? Няма притежание. — Тази къща е моя! Не, къщата не принадлежи на никого; къщата е на всеки, който иска да живее там. И всеки, който види празната къща, може да влезе и да живее в нея.
Защото в рамките на законите на петото измерение никой няма да нахлуе в ничия къща, защото няма да има такова усещане. Ще има дом за всеки и всеки ще има избор. Чрез своята разходка всеки ще стигне до правилната точка на красива къща, от която да избира. Никой няма да остане в бараки; никой няма да остане в грозни къщи; всички ще имат право на еднакви къщи. Няма да има разлика. Единствената разлика ще бъде размерът; за размера на семейството. Няма да поставим 10-членно семейство в къща, която побира само 2-ма! Не сме толкова ирационални! Но всеки ще има своите красиви къщи.
Готови ли сте за този свят? Готови ли сте да се откажете от всички тези притежания, с които пълните устата си днес, "О, аз притежавам това, аз притежавам това, аз притежавам това!" Ти не притежаваш нищо. Собственикът на всичко на повърхността му е Гея; не ти. Вие използвате това пространство на Земята, тази къща в този момент. Утре може да не си ти.
Готов ли си да оставиш всичко или това, което ще направим, ще бъде несправедливо към теб? Днес никой друг няма да притежава нищо. Всичко принадлежи на всички, защото вече няма да има усещането за алчност, за алчност. — Аз мога, ти не можеш! Това вече няма да съществува. Говоря за петото измерение. Готов ли си за това? Притеснявайте се само за това да живеете в момента, тук и сега; не утре, не след това. Това е тук и сега и със съзнанието, че всичко, което се прави тук и сега, ще има отражение по-късно.
така че какво избираш? Готови ли сте за тези избори или смятате, че всичко е много красиво, но какво става с вашия съсед, не с вас? „О, с всичко съм съгласен, но не и с мен! Значи не сте съгласни с нищо. Но всеки ще има право да мисли и да постигне консенсус; научете се, пуснете се и разберете, че нищо не принадлежи на никого. Няма притежания.
Всичко на планетата принадлежи на Гая, а не на вас. Притежанието е точно това, което причинява неравенството на тази планета. Където мнозина имат много, а много, много, много и много нямат нищо. така че какво избираш? Продължавайки с този живот на лицемерие, където всеки винаги се опитва да спъне другия; Винаги ли всеки иска да бъде повече от другия? Ако е така, ако искате този свят, много добре, ще живеете в този свят, ще продължите в този свят, но не и тук. Тук няма сцена за това. Тук ще бъде друг свят; напълно егалитарен свят, напълно справедлив, където никой няма нужда, независимо кой е той.
Няма осъждане, няма дискриминация, няма разделение, всички ще живеят заедно, всички ще си помагат, всеки ще мисли за една единствена цел: Да поддържаме планетата чиста, така че животът и телата им да останат чисти и балансирани . По това време в Петото измерение наистина се надяваме, че сте научили урока си по отношение на планетата, тъй като повече няма да позволяваме това, което направихте тук, в Третото.
Е, какво ще ми кажеш? Готови ли сте за този свят? И какви чувства изпитвате сега? Страх или еуфория, страх или радост? Какво излъчвате в момента във връзка с всичко, което казах? Слушайте внимателно сърцето си и въпреки че все още чувствате известна несправедливост във всичко, което казах, все още имате време да видите нещата по различен начин. Но не отнемайте много време, защото времето минава бързо и много скоро ще бъдете таксувани за всичките си избори.
Автор - Ваня Родригес
https://www.anjoseluz.com/…/ashtar-sheran-voc%C3%AAs-est%C3…
1 коментар


Иван Кавръков
Перкрасно е ! Защото около това "велико" имане и грабене сме загуби най-важните , дадени качества на разумни и любящи същества . Останало ми е в умът. Баща ми винаги ме критикуваше като казваше ,че не съм "амбициозен" . После много близки хора се опитаха да ме лишат от мое право ,вероятно защото съм им изглеждал на добряк , глупак или нехаен за себе си странник . Днвс всичко това е безразлично за мен. Имам докумменти за земя ,които просто от ден на ден стават едни хартийки от миналото . Да! Земята има нас. А не обратното. Искам да И благодаря за всичко и да И предам любовта си. Чрез тази овошна градина ,която наглеждам . И вече не се тревожа ,че дръвчетата растат без плодоотдаване. Знам какво става. Очаквам го. Аз се приготвям за пето измерение !🌺
Отговор1 мин



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677980
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930