Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
30.01.2023 10:30 - АРХАНГЕЛ МИХАИЛ – БИТКАТА СРЕЩУ ТЪМНИТЕ СИЛИ Е ПУСКАНА ОТ НАС
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 53 Коментари: 0 Гласове:
0



 Възлюбени деца, възлюбени братя, аз съм Архангел Михаил и посланието тази вечер е по-ориентирано към днешните събития. Въпреки всички инструменти, които сме им дали, всички защити, тъмните сили не се отказват и още по-малко, когато наистина знаят кое е вашето същество, те познават и ви познават. Ето защо искам да ви помоля да бъдете много внимателни с използването на инструментите, които сме ви дали.
Битката срещу тъмните сили е пусната от нас. Вие в самолета, на който сте, сте беззащитни срещу подобни атаки.
Те се нахвърлят и нахвърлят, избягвайки всички защити. Те са магьосници, черни магьосници, демони. Те отмъщават за битката, която водите срещу тъмните сили.
Моля ви да ни позволите да се бием срещу тези зверове, срещу тези демони.
Използвайте меча, да, за почистване, почистване, почистване и щита на Моя и този на Вярата, за да защитите себе си, дори когато тази енергия също е изключително пречистваща и хармонизираща.
Не играй, не играй...
Знаем, че те имат всички добри намерения да унищожат тези тъмни сили и да ги премахнат от планетата. Не успяхме с цялата си технология и с всичките си оръжия и инструменти, които имаме.
Не играйте, оставете това на нас. Ето защо всички командоси и всички тези сили са тук, за да съдействат и помагат.
Вие нямате работа с малки отрицателни енергии или малки демони, НЕ. Те са огромни демони, които дебнат и вие ги атакувате и те отмъщават и ви атакуват също.
Просто работете и използвайте тези инструменти на тяхното място, в тяхното пространство. Ако отидете на място, изчистете тези негативни енергии, но не се изправяйте пред тях, НЕ. Почистете пространството, почистете с помощ.
По-малко събаряне на кораби, събаряне на същества, НЕ.
Имате много електрически инструменти, но знаете как да ги използвате. Ние вече ги инструктираме, те вече разбират, че това не е игра.
Светлината спечели и ще спечели тази битка.
Казвам спечелих, защото вече отидох в бъдещето и виждам тази победа на светлината. Но ние все още се борим, както вече споменах в други съобщения.
Всички тези тъмни фракции, които отказват да отстъпят, са напълно отчаяни и ако ги потърсите, там ще ги намерите.
Продължавайте да работите както досега. Работейки с любов, с отдаденост, с постоянство в лечението си, в терапиите си. Използвайте лечебните техники, лечебните терапии, които Metatron ви даде.
Приложете скаларната енергия. Правете лечение в корабите, всичко, всичко. Правете терапии ежедневно. И преди всичко, пестете енергията си. Поддържайте енергията си висока честота, много висока честота и вибрация. Помнете, че те търсят върховете на всеки един, за да се изправят срещу тях, така че да изпаднат в дисхармония и да отворят полето и да могат да направят своето. Нека нищо не ги притеснява. Нека нищо не ги извади от кутиите им.
Нека устните ви излъчват само светлина и любов. Няма значение, няма значение другият какво ми е казал, какво ми е направил. Само вътрешният мир, вътрешната хармония създават непобедим щит на защита.
Помнете също, че тъмните сили търсят и се борят най-ожесточено срещу женските енергийни енергии. Винаги са ги мразили. Сгазили са го, омазали са го, ако не проверете историята и ще разберете и сега не е изключение.
Грижете се за енергията си, грижете се за нея. Поддържайте енергиите си балансирани, останете защитени, хармонизирани.
Използвайте инструментите, когато е необходимо, особено по отношение на Тризъбеца, който Бог Шива ви даде. Това е много мощно оръжие, супер мощно, може дори да унищожи планети, не е каквото и да било. Използвайте го само в спешни случаи. Не е да се бориш срещу никого и още по-малко срещу тъмните сили.
Повтарям, ние се грижим за това, бъдете внимателни. Пазете се, когато излизате и когато влизате, вървете внимателно, хармонизирано. Излекувайте всичко, което трябва да лекувате и вибрацията ви ще се повиши до максимум.
Сбогувам се с голямата любов, която винаги изпитвам към теб, защото ние сме семейство. Ние сме еднакви. Ние сме едно.
Мигел и Фе те обичат, винаги присъстват.
Получено и изпратено от Емануел и Пастора - Адонай
Свещената планина на ERKS 23.01.2023 г
...
Ако това съобщение резонира с вас и изпитвате желание да го споделите, направете го изцяло, без да променяте текста, без да вземате части от него и зачитайте източника.
Ищар Ащар Адонай




image




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 680253
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930