Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
11.03.2021 19:44 - УЧИЛИЩЕТО, ОБУЧЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ОТ ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 526 Коментари: 0 Гласове:
2


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                       ЗА  ОБУЧЕНИЕТО НА ЗЕМЯТА ОТ ПЕТО ИЗМЕРЕНИЕ

  Уважаеми читателю ,това е трета-последна част на посланието „ПОМОЩ В ПРОБУЖДАНЕТО“.

Зсдравейте скъпи мои любими деца. Сега с вас ще поговорим какво ще бъде обучението на земята от трето измерение. Реално отношението към образованието вече започна да се променя . Но това е като начало само „капка в морето“.  Новата система на обучение  се държи на ентусиазмът на хората знаещи за прехода на земята в пето измерение(Мои бележки: Това са предимно млади семейства с деца в подрастваща възраст) и това е свързано и със спецификата на децата родени тук през този близък период . Затова обучението ще има главна цел - построяването на новото общество на основата на вселенските закони.

   Най общо това ще са неголеми, частни училища в които пращат своите деца родители намиращи се вече на достатъчно високо духовно развитие. Но постепенно тези училища ще започнат да се разпространяват по цялата ви планета , тъй като ще се появява все повече информация за това колко фалшиви са били вашите основни източници за знания , такива като история, география ,биология и физика . С поред това как на човека ще се разкриват истинските знания ,съхраняващи се във вселенската информационна банка , ще се променя и цялата система на образование в основата на която вече ще лежи новата правдива информация . На основата на приоритета в програмите ще се поставят  законите на вселената (където отмяната на старите предстои) по които ще живеят всички обитатели на земята. И за да може колкото се може по-бързо да  се реализират в живота такива програми за обучение , ще са нужни педагози от ново поколение ,със Знание и Съзнание ,вече напуснали рамките на дуалността и такива ,които са способни да преосмислят всичко на което са били обучавани , да отделят „зърното от плявата“.

   Именно с тази цел на земята „дойде“ многочислен „отряд“ от деца – индиго , които сега вече достигат до такава възраст на която сами са способни да станат новите учители на кристалните деца  „пристигнали“ на земята след тях!

   На тези подрастващи деца предстои да станат основателите на новото общество на земята в пето измерение ,тъй като тяхното съзнание ще бъде напълно очистено от дуалното възприемане на живота  и те ще черпят знания вече от Чистия вселенски източник. В много от тях ще се открие канал за получаване на такава информация ,а в новите училища телепатичното общуване ще се преподава като отделен предмет. (Мои бележки: Телепатията е присъща на човека по рождение . Предните поколения не са прилагали това умения с много малки изключения.) И работа с младите ще има чистата и древна душа ,намираща се в постоянен контакт с висшите сили на вселената. Това е много важно.

   Но сега също е важно, скъпи мои внимателно  да наблюдавате своите деца и внуци и тяхното обкръжение за да почувствате душите на тези деца , изявата на техните таланти ,способности ,така че те да бъдат разкрити(проявени в практиката) в пълна сила и в най-кратки срокове. Именно тази изявата на индивидуалните способности на децата ще стане втори приоритет в новата образователна система. Това ще им позволи по-нататък да изберат професия ,която ще им е по душа ,а това значи да живеят щастлив и пълноценен живот от което бяха лишени милиони хора в тримерният свят, чрез възпитание и образование по шаблон (по наследство и други) с цел- тяхното обезличаване ,да могат тези хора лесно да се управляват и да се заставят да живеят по установените от рептилоидите(и техните хора-слуги) правила и закони .

   Събитията на земята ще започнат да се развиват достатъчно бързо и за да могат измененията в образованието да станат също бързо и успешно  , работата в  това направление е нужно да започне още сега.

  Аз моля всички ,които притежават педагогически дарби ,но главно с нови духовни знания да пристъпят ,да се включат колкото е възможно по-бързо към това увлекателно занятие-разработка на програмите за обучение за деца от новото поколение. И добри помагала за вас ще са детските приказки ,които съдържат в себе си всичко нужно за вас за да поднесете новите знания в интересна и увлекателна форма . Вас ви остава само да направите паралел,връзка със заложеният в  тях смисъл с реалната действителност и да покажете с личен пример на децата ,ваш собствен ,как работят вечните ,неизмените закони на вселената, по които предстои да живеят всички хора на новата земя от пето измерение .

    Благослявям ви , обичащ ви безмерно , Отец-Абсолют говри с вас.

   Приела Марта  1 юли 2020година.

   Преведено и редактирано от:  https://www.youtube.com/watch?v=cPu4YW-pz74




Гласувай:
2


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677231
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930