Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.03.2021 16:28 - ДВЕ ДУШИ...
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 357 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 ДВЕ  ДУШИ , ЗА СЕМЕЙНИТЕ ОТНОШЕНИЯ В  ПЕТО  ИЗМЕРЕНИЕ

                                 (ЧАСТ 2-РА ОТ „ПОМОЩ В ПРОБУЖДАНЕТО“)

 

Здравейте скъпи мои любими деца ! Сега с  вас ще поговорим за  това какви ще бъдат семейните отношения в светът от пето измерение. И ще започнем с това ,че те ще бъдат СВОБОДНИ . НО НЕ В ТОЗИ СМИСЪЛ КОЙТО ВЛАГАТ В НЕГО ХОРАТА СЕГА  в тримерният свя,т където те често сменят така нареченият партньор. А в това ,че тези отношения няма да са официално оформени. Тъй като отношенията между мъжът и жената се явяват сакрални, изначално те НЕ ИЗИСКВАТ НИКАКВО ПОТВЪРЖДЕНИЕ ИЛИ РЕГИСТРАЦИЯ ОТ СТРАНА НА ДЪРЖАВАТА.

   А вие замисляли ли сте се някога за това защо в тримерният свят съществува интитута „брак“, който се сключва в държавна институция или църква (религиозен храм) ? И този смисъл се заключава  в това ,че сините в света трябва да контролират своето стадо. (Моя допълваща бележка: Под предлог ,че този съюз трябва да се сключва пред и с благословията на Бог те вмъкват посредниците на държавата или църквата , още веднъж да унизят и отхвърлят божествената същност на всеки човек тук на земята с това ,че той е неспособен(не му се разрешава) да има пряк контакт и връзка със своят Отец-Бог , с което по най-жесток начин ни отделят от Нашият Източник ,но не и в духовен план!  Ние винаги и завинаги сме свързани с НЕГО. )

   Не по-малко важна тук се явява и материалната страна, която с времето е превърнала брака като предмет за покупко-продажба както и всичко останало. От тука са тръгнали и „неравните „ бракове ,изгодни ,неизгодни,принудителни или“по сметка“ или някакви други наложени правила в общността. Тогава хората буквално се продават  и преживяват целият си живот не просто с нелюбимият човек а често с ненавистен човек. И не рядко под ярка прокритие ,маска на благодеяние ,благодарности и послушание!!!

   МОЖЕ БИ ТОВА Е ЕДНО ОТ НАЙ-УЖАСНИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ НА РЕПТТИЛОИДИТЕ ПРЕД ЧОВЕЧЕСТВОТО, ИЗВРАЩАВАЙКИ ДО ТАКАВА НИЗОСТ ДАЖЕ ТОЛОВА ЧИСТИ И ЕСТЕСТВЕНИ ЗА ЧОВЕЧЕСТВОТО ЧУВСТВА КАТО ЛЮБОВТА МЕЖДУ МУЖЪТ И ЖЕНАТА !

Но да се върнем към това какви ще бъдат отношенията между нас на Новата Земя. Тъй като енергийно в пространството на пето измерение вече е невъзможно да съществува мисъл за разделение ,сравнение и корист , то ХОРАТА ЩЕ СЕ ПРИВЛИЧ1АТ ЕДИН КЪМ ДРУГ ПО СХОДСТВО НА ВИБРАЦИИТЕ СИ .  Тогава мъжете и жените с възстановени вече връзки със своите висши аспекти(Висшето си АЗ) ще послушат своите души ,които не са способни да ги излъжат в избора на спътник в живота. Вече те сами и техните души ще искат реализирането на тази връзка. И самото пространство, реалност на Новата земя ще им помага в това ,сътворявайки реалността по такъв начин ,че те тук да могат да се срещнат един с друг колкото е възможно по-бързо ! ( Мои бележки:Това се явява като качество на петото измерение и има отношение към така наречената „СИНХРОННОСТ“ , което при някакви обстоятелства може да се прояви макар и рядко но и на трето измерение).Това ще наподобява настройването на една вълна и пребивавайки в един и същи  вибрационен диапазон ,хората интуитивно да търсят един към друг. И СРЕЩАЙКИ СЕ МИГНОВЕНО ЩЕ РАЗПОЗНАВАТ СВОЯТА ВТОРА ПОЛОВИНКА. Това става и сега на земята на трето измерение ,но това се случва крайно рядко и даже в тези случаи мъжът и жената не винаги им се отдава възможност да създадат семейство заради множеството от условности и стереотипи , действащи тук и сега .  При отсъствието на такива на Новата земя тези двойки ще бъдат свободни в своят избор и създадените от тях семейства ще бъдат истински хармонични и щастливи. На тях не са им нужни никакви документи за да закрепят(узаконят) своят съюз ,тъй като той ще бъде закрепен от техните сърца и души .

      На това ние спираме за сега .

 Обичащ ви безмерно ,ваш Отец-Абсолют.

Преведено от източник:

https://www.youtube.com/channel/UC47paW0XRwDCSkqHTOZtBSw/join



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677008
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930