Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.03.2021 09:58 - КОИ СМЕ НИЕ ОТ СЕДЕМТЕ ПЛАНЕТИ .
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 411 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  GFS - КОИ СМЕ НИЕ (СЕДЕМ ПЛАНЕТИ)  23 март 2017      Галактическа федерация на светлината , седем планети

imageЗдравейте скъпи земляни!

Днес ще ви разкажем малко повече за начина ни на живот и за нас самите.

Както беше казано в предишното послание , животът ни се основава на законите на Вселената и тъй като вече сме почти напълно в Пето измерение, цялото пространство на нашите планети е проникнато от енергията на Любовта.

Това определя и начина на живот на всички седем планети, които са равни във всичко, въпреки факта, че те са различни по размер и специфичност.

Жителите на всяка от тези планети дори външно се различават помежду си: като вашите, например, европейци, китайци, араби, негри, японци ...

Но при нас се проявява малко по-различно. Основната отличителна черта на обитателите на всяка от планетите е незаменим атрибут под формата на седем антени, всяка от които е настроена на определена планета.

За нас е много важно да сме в контакт с всички планети на нашата система, които съществуват в едно-единствено енергийно пространство и не можем да изпаднем от него, за да не случайно „попаднем“ в друго измерение или, с други думи, в паралелен свят.

По този начин ние сме свързани чрез невидими нишки с всяка от планетите на нашата система.

Такива антени са разположени на главата на всеки обитател, но това не е нещо изкуствено, а отделен орган от нашето тяло, или по-скоро главата.

Това са израстъци с различни форми и размери, в зависимост от това на коя от планетите живеем. Тъй като вашите раси се различават помежду си по цвят на кожата или форма на очите, така и тук те се различават по специфични израстъци на главата.

Цветът на кожата на обитателите на всички седем планети е предимно оранжев. Имаме удължени хуманоидни тела. Главите по отношение на тялото са несъразмерно малки в сравнение с вашите, но очите са големи - те заемат почти една трета от лицето.

Нямаме нос като такъв. Можем да кажем, че носът и устата ни се сливат в една дихателна дупка.

Анатомията на нашите тела и техният състав са значително различни от вашите.

Като правило сме облечени в сиви плътни гащеризони, които като че ли са продължение на нашите тела, тъй като са направени от специален материал, който осигурява добра топлопроводимост.

Той е много удобен и практичен, въпреки че според вас може да изглежда скучен и монотонен.

Размножаването у нас също протича по съвсем различен начин. Това е по-скоро опрашване от мъж на жена и плодът се развива доста бързо - според вашите стандарти, не повече от месец.

Нямаме семейства като такива. Децата се отглеждат в специални институции и можем да кажем, че техните родители са всички жители на планетата, които обичат всички деца еднакво.

Водим доста аскетичен начин на живот. Всеки от нас е зает със собствен бизнес, който избира в съответствие със своя характер, манталитет, желание и възможности.

Всяка от седемте планети има свой Съвет на старейшините, който гарантира, че хармонията и балансът се спазват във всички области на живота. Как се изразява това?

Те се грижат всеки клон на индустрията да бъде снабден с всички необходими ресурси - както материални, така и човешки, така че жителите на планетите да не се нуждаят от нищо и да могат напълно да демонстрират своите способности за общото благо на всички.

Съветите на старейшините на всяка планета имат равни права и са в тесен контакт със своите „колеги“ на други планети.

Това им позволява да координират своите действия и да вземат съвместни решения по важни въпроси, свързани с нашето сътрудничество с други цивилизации, както и с Галактическата федерация на светлината, в която членуваме.

И ние искаме още веднъж да ви кажем, че с удоволствие се включихме в работата по подпомагане на земляните в този труден период на Прехода към друго измерение за вас.

Представители на Седемте планети са ви говорили

Получено от Марта на 22 март 2017 г.



Источник: https://vozrojdeniesveta.com/gfs-kto-my-takie-sem-planet/#ixzz6pv5dnsL6
Сайт "Возрождение"



Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677895
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930