Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
27.03.2021 19:56 - АНДРОМЕДИАНЦИ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 398 Коментари: 0 Гласове:
3

Последна промяна: 27.03.2021 20:00

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
                                              
                                                  
АНДРОМЕДИАНЦИ

                        

 

   Добре дошли в пето измерение на тези ,които направиха скока,  които навлязоха в квантовото време. Ние приветстваме вашата доблест , последователност и сила ,Ние идваме при вас днес с обновление и изцеление. Ние сме с  вас на всеки етап от това възнесение. Ние сме вашите водачи ,съседи и другари. Ние наблюдаваме от далеч ,но се намираме в материален план. Така взаимодействаме с вас и ,наши братя и сестри на материален план делейки с вас любов и светлина.

 Ние сме тук като членове на Междугалактическата федерация за да способстваме за възнесението на Гая и нейният народ за да достигнат вълната на по-високо измерение. Материалният план повече не вибрира на честота от трето измерение .Усилията на доброволците ,звездните семена повдигнаха вибрациите ,за сметка на което и изцелиха самите себе си и другите хора, обезпечиха достигането на преломният момент .

  Разбирането на това за  вас е трудно. Матрицата ,тази холографска реалност към която човешкият разум  се включва в момента на раждането е била проектирана в предела на възможностите на третото измерение.  ТЯ СЪЩЕСТВУВА СЕГА САМО В ПАМЕТТА И ФУНКЦИОНАЛНОСТТА . Структурната цялост на матрицата се съхранява в умовете  чрез страхът на хората. Всичко ,което се ражда тук е лишено от органика. Четвъртото вълново царство се явява пространство за еволюция и ръст и е дом, място за по тъмни ,духове които търсят материално удволетворение . Духовете родени в матрицата също населяват четвъртото царство когато те излизат от матрицата.

  Четвъртото измерение е описано като  АСТРАЛЕН  ПЛАН ,СВЯТ ,НА СВРЪХ ЕСТЕСТВЕНОТО ,ПАРАНОРМАЛНОТО И ЕФИРНОТО .(от ваша гледна точка)

   Това е невидимата реалност ,която  винаги присъства за хората на материален план. Това съществуване на твоето Възнесение в четвъртото царство  ОЗНАЧАВА ,ЧЕ АСТРАЛНИЯТ ПЛАН СЕГА ,АКО МОЖЕ ДА СЕ КАЖЕ ТАКА Е  ПО РЕАЛЕН ОТ МАТРИЧНАТА ХОЛОГРАМА!

Четвъртата сфера е това където всичко може да бъде да  пристига и преминава  .Ние решаваме да се откажем от по нататъшно  обяснение на механиката в Четвъртото царство. Ние поздравяваме всички вас с вашата огромна работа със светлината ,вашите семена бяха добре посети, отгледани разцъфнали във велико събуждане на всички народи на Гая.

   Арктурианският базов кораб ,разположен над атлантическият океан сега се явява дом за Актурианското командване. Вибрация е с честота далеч зад пределите на четвъртото царство ,като вие бихте казали –маскировъчна.  Вашите врагове знаят и се опитват да намерят  кораба-база и да го унищожат. Те немогат да разберат квантовата многомерност . Тяхната неразбиране на това ги блокира. Тези ,които създадоха армиите на тъмнината внесоха модификации-енергетически и технологически ,така ,че техните преследвачи да не могат да ги видят. Нашите взривове и ,технологии с лазерен лъч и квантови пътешествия  гарантират ,че ние сме защитени от поразяване.

Това са същите тези технологии към които вие в настоящият момент получавате достъп чрез обновяване на вашата ДНК.  Обновления ,които сте получавали са били заредени ръчно,така да се каже , в отговор на изкуствената блокировка ,осъществена от анунаките. Космическото вмешателство- това е небесно-планетарно подравняване. 

   Ние искаме да ви дадем кратка история на галактиката за да се оправите с тази сложност. Преди хиляди линейни земни години е извършено проникване и вражеско завземане на Гая. Това нападение е станало по-рано, много милиони човешки години назад анунаките са се върнали. Циклите на съществуване в трета и четвърта сфери се основават на алгоритмите на двойнственост . Двойнственоста  е необходимата точка напрежение за еволюция . Създателите разбират ,че за възникването на алхимия винаги трябва да има катализатор. Галактика АСКАРИ или Млечен път ,както вие на Земята я наричате съществува в далечният космос  на многомерна вселена както се нарича. В  някакъв смисъл тя е била достатъчно изолирана от други раси и планети и се развива по особено уникален начин както и вашите Галапагоски острови ,великденско яйце в матрицата. Милиони линейни години назад те посяха своята тъмнина и я оставиха да расте. Резултата се прояви като унищожение на раси  ,хора и техните планети ,пояса от астероиди ,който вие определихте.

Планетите ,това са също органични същества ,като котката ,дървото или човека.

  САМО ВЪЗНЕСЕНИ СЪЩЕСТВА МНОГАТ ДА НАСЕЛЯВАТ ПЛАНЕТА КАТО СВОЕ ДУХОВНО ПРОСТРАНСТВО ,ТЪЙ КАТО СМИРЕНИЕТО И ВЕЛИЧИЕТО  ТРЯБВА ДА БЪДАТ ХАРМОНИЗИРАНИ В БОЖЕСТВЕН БАЛАНС ЗА ОТГОВОРНОСТТА НА ЦЕЛИЯТ ЖИВОТ НА ПЛАНЕТАТА.

ГАЯ  ЗАГУБИ СВОЯТ „БРАТ“       (Мои бележки: Четете книгите на Сичин и други)

За тази цел анунаките създадоха вечната тъмнина на двойствеността и те се върнаха ,когато научиха за неговото разрушение. Това бе тяхното второ нашествие, Епохата на Антлантида бе тяхната цел ,тяхната щаб-квартира .Проникването беше бързо и безжалостно . Атлантида се е сплотила и в отговор възниква съпротивление. Сигналът  за помощ бе изпратен до нас и до други хора в далечните галактики . Тъй като атлантите са били високо  развити с кристалическа култура и с алхимия с високо честотна кристалическа технология с духовните божества на езическата Гая. Те са взаимодействали с другите раси с помощта на квантови технологии ,както Майя и други изолирани племена на планетата ви .Оповестяването е било получено ,но прекалено късно . Войната е била стремителна и жестока. Остров Пасхи- маяк и паметник на великите умове загинали във войната на анунаки и атланти . Анунаките създават елементарната матрица на пирамидите.Те издигнаха и генетически модифицираха центровете на планетата.Те си играеха с умът на хората ,добиваха от Гая ценни метали и практикуваха тъмно вълшебство. Съюзът с астралните същества в четвъртото царство вече присъства във вибрационното поле на Гая. Играта отново се промени  с появата на ядрените технологии . Въпреки внимателното и открито вмешателство на добрите същества ,стремящи се  да освободят човечеството , двойнственоста се вкорени в колективната психика на хората. Човечеството стана своят най-зъл враг ,омагьосан от своите златни крале и поробен от астрални същества ,които се хранят от порочността на материален план. Така вечният цикъл на порочността, хаоса и войната изобрети атомната бомба. Беше санкционирано вмешателство. И двата инцидента –в Атлантида и 1945г. макар и далеко в линейни години са лесно достъпни като се използват технологии за квантов скок.

  Много воини на светлината  ще се отзоват ,тъй като те присъстваха в Атлантида ,когато Анунаките се завърнаха. Модификации и проклятия бяха установени на матерински план ,в ДНК във вашето разумно същество.

   Бяха издигнати големи паметници на пътешественици(Просветени ,мъдреци,Христос,Буда)  ,които са живяли като хора , оставяйки съобщения , истини ,скрити на пръв поглед за да АКТИВИРАТ ПРОБУЖДАНЕ /ВЪЗНЕСЕНИЕ . Пирамидите бяха „скрити“(лъжовно представени) прикрити и разрушени от вашите вечни господари , управители ,правителства –марионетки на анунаките(само преданите им слуги ставаха жреци ,царе и т.н.) за да  се подържа постоянно състоянието на невежество.

   1945 г. стана андронен колайдер на универсална енергия ,катализатор на появяването на много нови промени. Група пътешественици бяха събрани по принципа на доброволчеството и организирани от Междугалактическата федерация.

 ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ЗВЕЗДИ СЕМЕНА ,КОИТО ПЪРВИ ДАДОХА СЪГЛАСИЕ-ДОЛОРЕС  КЕНОН.(Мои бележки: Търси с името книги т.н.)

Три вълни доброволци, три вълни тайни звездни същества се отправиха с мисии и пълномощия  ДА СЪБУДЯТ ХОРАТА ЗА ТЯХНАТА БОЖЕСТВЕНОСТ. В повече от всичко се пребориха с първите колебания . Анунаките  ,знаейки за това ,което беше предсказано ,построиха МАТРИЦАТА с която вие всички сте запознати. Нацистките експерименти ,лагерите(Мои бележки:Може би всички които виждате по снимките в Германия по това време с вдигната ръка за хитлериски поздрав са били въвлечени в това!) по контрола на разума способствуваха за РАЗВИТИЕТО НА ТЕХНОЛОГИИТЕ ЗА МАСОВА ХИПНОЗА.

                             %%%%%%%%%%               %%%%%%%%%%             

   Първата вълна пристигна скоро след 1945 година КОГАТО СЕ ЗАРАЖДАШЕ ТЕЛЕВИЗИЯТА. и индустрията за потребление с които да може още повече да се контролира и блокира човешката психика ! Технологичният процес бе обърнат „на обратно“ за да запази контрола макар ,че тогава той органически бе длъжен да РАЗШИРИ КОЛЕКТИВНОТО СЪЗНАИЕ И ДА ПОВДИГНЕ съзнанието на РАСАТА КАТО ЦЯЛО !

 Първото колебание беше изложено не само на явна враждебност на пирамидите, те също бяха подложени на ембрионалното раждане  на ХОЛОГРАФСКАТА МАТРИЦА.

БОЖЕСТВЕНАТА МЪЖКА ЕНЕРГИЯ беше дълбоко травмирана от войната.

БОЖЕСТВЕНАТА ЖЕНСКА ЕНЕРГИЯ БЕШЕ РАНЕНА ОТ ЗАГУБИТЕ !

              +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+

ШОКЪТ  ОТ  ЧОВЕШКОТО  СЪЩЕСТВУВАНЕ  В  МАТРИЦАТА  ОТНЕСЕ   МНОГО  ЗВЕЗДНИ СЕМЕНА ОТ ТАЗИ  ИГРА !

               +=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=+=

Това е постоянен проблем за доброволците пристигащи на Земята.

ВТОРАТА ВЪЛНА ДОБРОВОЛЦИ породи движението за мир ,феминизъм и сексуално равенство и еко активизъм.

ТЕТАТА ВЪЛНА  Това са деца като звездни семена ,така и индиго-деца. Доброволците звездни семена се съгласяват на човешки живот в това време с Пробуждане като своя мисия. Индиго не можеха да съществуват в биосферата на земята до тогава ,докато не се повишиха вибрациите Й .Тяхното пристигане –хипитата  и другите като е упоменато в древните пророчества ,децата на дъгата ще върнат мирът , творчеството и огромната хармония на Гая с нейните хора.

Доброволците –звездни семена работиха като разобличители, участници в кампании, учени ,учители и лечители , неотклонно и настойчиво налагащи своите светлинни честоти в атмосферата на Земята  и в колективното съзнание  в течение на 80 земни години.

Третата вълна по-малко страда от амнезия и повече прилича на своите индиго братя и сестри.  Амнезията бързо преминава.

СИТУСЦИЯТА Е МРАЧНА ЗА МНОГО ДЕЦА-ИНДИГО И ТРЕТАТА ВЪЛНА ,А ТАКА СЪЩО ЗА МЛАДИТЕ ХОРА НА ЗЕЕМЯТА !

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

МНОГО Е ВАЖНО ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ПО-СТАРШАТА ВЪЗРАСТ ДА ПОДЪРЖАТ СВОЯТА ИСТИНА И СВОЯТА ЗАЗЕМЕНА ЕНЕРГИЯ НА СВЕТЛИНАТА ЗА ДА МОГАТ МЛАДИТЕ РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА ДА ВИДЯТ ТЯХНАТА СВЕТЛИНА .

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

МНОГО Е ВАЖНО ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ПО-СТАРШАТА ВЪЗРАСТ ДА ПОДЪРЖАТ СВОЯТА ИСТИНА И СВОЯТА ЗАЗЕМЕНА ЕНЕРГИЯ НА СВЕТЛИНАТА ЗА ДА МОГАТ МЛАДИТЕ РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА ДА ВИДЯТ ТЯХНАТА СВЕТЛИНА.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

МНОГО Е ВАЖНО ДОБРОВОЛЦИТЕ ОТ ПО-СТАРШАТА ВЪЗРАСТ ДА ПОДЪРЖАТ СВОЯТА ИСТИНА И СВОЯТА ЗАЗЕМЕНА ЕНЕРГИЯ НА СВЕТЛИНАТА ЗА ДА МОГАТ МЛАДИТЕ РАБОТНИЦИ НА СВЕТЛИНАТА ДА ВИДЯТ ТЯХНАТА СВЕТЛИНА.

@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@@

Присъствайки в играта по нататък млади доброволци могат да получат знания за скритост,прикриване. По-зрелите в живота доброволци се намират дълбоко в матричната ерархия и затова по-добре подхождат за изменение структурата на културата от вътре. Анунаките са силно ерархични и отсъствието на емоционален аспект в тях е заместен от ,изисква- точни и правилни взаимодействия!(Познато ви е ,нали!)

ТЕ НЕ МОГАТ ДА РЕАГИРАТ НА ЕМОЦИОНАЛНИ НЮАНСИ !

Те създадоха Изкуственият интелект за да може той да прави това вместо тях.

Както и да се развива Изкуственият интелект ,човешките нюанси в емоционално творчество са по-привлекателни , отколкото скучните заблокирани алгоритми на техните създатели-анунакиу и слугите им.

Доброволците получават тази информация под формата на зареждане ,за да се разши възможността за използване на световните мрежи.

 

  Скъпи мои ,това е първата част на тази публикация. Вие от коя вълна сте? Ако вече сте погледнали така ,то вие сигурно имате  отношение към станалото и ставащото сега на Земята.  Никой няма да ви каже тук на земята за какво сте тук и сега. Но можете да откриете знаците във всичко което сте били и сте като човек  . И не само . Как чувствате и как преценявате  ситуацията сега ,изпадате ли в страх и паника или нещо друго? Но това е дълга тема.

   Аз ви обичам  !

Победа на Светлината!

 




Гласувай:
3


Вълнообразно


Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676763
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930