Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.04.2021 23:15 - БУНТОВЕ И ИСТИНИ КОИТО ТРЯБВА ДА БЪДАТ РАЗКРИТИ.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 308 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 12.04.2021 23:16

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Соран от Плеядите: Бунтове и истини, които трябва да бъдат разкрити.

 

- 11 април 2021 г.

 Поздрави на майсторите. Работата, която вършите зад кулисите, е огромна и хората скоро ще бъдат информирани за случилото се на Земята и във Вселената. Това е чудесно и вие, работниците в светлината, трябва да сте твърдо убедени, че хората абсолютно трябва да знаят това. Може да се повтори много пъти.

 

Работата зад кулисите е това, което ще накара Възнесението да работи по предназначение и много неща стават ясни, когато хората бъдат научени какво е необходимо, за да може тази велика операция да работи и да даде идеалният резултат. Много от различни съвети са участвали в тази велика работа и вие, работници на светлината, сте оказали голямо влияние при предаването на всички знания и опит, придобити от предишни подобни задачи във Вселената. Тази работа не беше нова за работниците на светлината, но има много планети в други галактики, които са преминали през това, което Земята преживява сега.

 

Това е вълнуваща мисия с това възнесение за хората, както го виждаме отгоре. В галактиката работят толкова много светлинни работници, които присъстват с корабите си в атмосферата и допринасят за начина, по който нещата вървят по предназначение. Ще получим много помощ от всички хора, които напускат Земята от другата страна на мрежата. Тези хора напуснаха Земята преди голямото слънчево затъмнение и се върнаха на Земята с вибрация, която е в резонанс с новия свят. Тези хора обаче допринесоха за възнесението, когато живееха на земята със своята светлина, за да укрепят светлинните работници.

 

Много е вероятно в близко бъдеще да има вълнения и големи демонстрации с протести срещу владетелите на различни страни с предстоящи разкрития.

Вирусът изчезва, както и ваксините. Тогава ще бъде чудесно време да наваксате след всички затъмнения и всичко ще се промени. Тогава ще добре за всички.

 

Работата, която ние в Съвета правим за хората и за Вселената, е първо да принудим тъмнината да излезе от планетата, така че хората да имат шанс да живеят в нов свят при свои условия и никой друг да не иска да поеме техния растеж .

   Сега мнозина са арестувани и това се случва по целия свят. Хората, заедно с галактиките, са успели да убедят тъмния дневен ред на човечеството и по този начин няма съмнение, че те ще бъдат признати за виновни за своите престъпления. Преди имаше толкова много страх и уважение към тези хора, но сега страхът стана по-малко  важен за хората и те започнаха да се съмняват много. Така те имаха смелостта да хванат въпросните престъпници.

 

През последните месеци информираността на хората неимоверно нарасна и с помощта на всички енергии на любовта вибрацията се повиши за цялата планета. Това е фантастична гледка и предвещава добро за бъдещето. Вместо да мислите, вие видяхте и преживяхте нов свят с всичките му фантастични възможности, които са благословия за всички на Земята за по-добър живот. Грижете се един за друг и се обичайте!

 

Със светлина и любов

Соран.

Много благодаря. В любяща грижа. I.

Канал: Inger Noren

 

http://www.eurora.se/ 






Гласувай:
1


Вълнообразно


Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677022
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930