Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
23.05.2021 20:41 - НИВО НА СЪЗНАНИЕ по Дейвид Хокинс
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 2309 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 23.05.2021 20:46

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Нива на съзнание

Скала на нивата на съзнание по Дейвид Хокинс, тест и научни изследвания

Съвременната наука направи грандиозен пробив, приближавайки се плътно до Истината, за която до скоро говореха само Аватарите, просветлените същества и издигнатите мистици. Този пробив е невъзможно да се надцени, тъй като сега науката е проникнала във Висшите Сфери на Съзнанието и е подредила всичко по местата им, премахвайки хаоса, лъжата и противоречията. Без преувеличение, това е най-важното събитие в историята на човечеството и огромен скок в еволюцията на човешкото съзнание.

Картата на Нивата на съзнание на Дейвид Хокинс, която виждате по-долу, е резултат от милиони експерименти, проведени от хиляди учени с помощта на простичък научен тест за 12 години изследвания. Това, което виждате на тази Скала на Нивата на Съзнание, е многократно препроверявано и неизменно подтвърждавано от тези тестове, който и да ги е провеждал. Всеки желаещ лично може да провери достоверността на представената информация, използвайки този универсален тест.

Нива на съзнание. Таблица на Дейвид Хокинс

image

Самият тест, как е бил разработен и как се провежда – е описано в книгите на Дейвид Хокинс.

Дейвид Хокинс е просветлен и учен от наше време, който успява щателно да изследва не само теста и Нивата на Съзнание, но и подробно да опише своите безбройни научни изследвания в различни сфери на живота. Трудно можем да си представим ценността на неговия принос в световната наука и духовната сфера, сферата на еволюция на съзнанието. Прочитайки книгите му, вие сами ще почувствате как объркването и заблужденията в различните сфери и явления на живота постепенно се отстраняват, как всичко идва по места си и става пределно ясно и разбираемо. Дори самото четене на тези материали води до рязко израстване на осъзнаването на читателя, което е потвърдено със същото това научно тестване.

Например, внимателното четене на книгата „Сила срещу насилие“ повишава осъзнатостта и вибрациите на човека средно с 35 бала и това е 7 пъти повече, отколкото средностатистическото израстване на съзнанието на човека за един живот! Фактически, изучаването само на тази книга може да ви икономиса примерно 7 живота, без да говорим за другите книги. Да, това изглежда странно и неправдоподобно, но прочитайки тази книга, вие само ще разберете това. А с помощта на теста ще можете да проверите субективните си преживявания и да получите нагледен резултат в цифри.

Тест на Дейвид Хокинс – универсалност и важност

Преди да преминем към Картата на нивата на съзнание, ми се иска да кажа няколко думи за теста. Той отваря достъп до Висшите знания и до „Паметта на Вселената“, в която цялата информация за всичко, което някога се е случвало и се случва сега, е записана във всички подробности. Това e приложимо за всички области на живота:

- Тестът ще ви помогне да разберете кое е вярно и кое не.

- Можете да определите нивото на съзнание (вибрации, осъзнатост) на човек или група хора.

- Тестът ще покаже степента на истинност на всякакви концепции, свещени писания, религии и философски системи.

- Можете да проверите енергията на всякакви обекти, сгради, градове, държави, нации и цялото човечество, както в момента, така и във всеки момент в миналото.

- Възможно е да се определят мотивите и истинските цели на избраните политици, бизнес партньори, различни организации и групи.

- Тестът помага за научни цели, когато науката стигне до безизходица.

- Приложим е и в правния и правосъдния сектор, като ви позволява да определите точно кой е виновен, къде да търсите доказателства, какъв е бил мотивът на престъплението, къде се крие извършителят и т.н.

- В ежедневието можете да избирате храни, билки, подправки, лекарства и др., които са полезни за вас, и да определите тези, които са вредни.

- Можете да определите дали даден продукт е естествен или съдържа вредни изкуствени добавки. Това, между другото, е важно, тъй като храненето ви силно влияе не само върху състоянието на тялото, но и върху състоянието на ума, психиката и степента на осъзнатост!

- Тестът ви позволява да определите диагнозата (или нейната точност) и ефективността на определено лечение.

Всъщност този тест може да се използва за всичко, което ви позволява да разберете на минутата какво би ви отнело години, огромни усилия и големи финансови разходи. Книгите на Дейвид Хокинс описват подробно областите на неговото приложение и най-интересните резултати от вече проведеното тестване.

Карта на нивата на съзнание на Дейвид Хокинс

image

Данните от тази таблица са многократно препроверявани от различни учени и ентусиасти и винаги резултатът е бил един и същ, потвърждавайки научността и точността  на теста и правейки го по този начин много ценен инструмент.

Трябва да се каже, че това не е линейна скала, а логаритмична. Това може да се разбере, ако се добави в таблицата още една колонка с показател степен на щастието в проценти. Например на ниво 100 (страх) са само 10% щастие, на 200 (смелост) – са вече 55% щастие, на ниво 400 (разумност) – 79% щастие, а при постигане на 600 (покой) и по-високо – вече щастието е 100%.

Числовите стойности на скалата от 0 до 100 са, разбира се, просто за удобство и нагледност, но съотношенията между нивата са указани правилно, ако не забравяме, че това е логаритмична схема.

В своите книги Дейвид Хокинс описва тази скала и нейните показатели, подробно разглеждайки нивата на съзнание в различните сфери на живота. Някъде по-подробно, някъде по-малко, но всички свои изследвания той свързва с тази карта на осъзнатостта, позволявайки ни да получим разбираема картина на живота и еволюцията на съзнанието. В неговите материали са разгледани и още някои по-междинни стойности, които обаче нямат принципно важно значение за читателите и затова не влизат в тази таблица.

Най-подробното описание на всички нива в картата на съзнанието ще намерите в книгата на Дейвид Хокинс „От отчаяние към просветление“, там всичко е максимално детайлизирано, без разводняване, на строг научен език (във връзка с това, често не достигат поясненията и примерите). По-разбираемо, с примери, но по-малко детайлно, всички тези вибрации (с разглеждане на съответните емоции) са представени в книгата „Отпускане. Път на предаване“, където се дава и техника за освобождаване на емоции, позволяваща да се достигнат по-високи състояния на осъзнатостта. В книгата „Сила срещу насилие“ също са описани нивата на съзнание достатъчно разбираемо, с много примери от живота и тук е разказано как се прави теста. И има още една достъпна книга на автора на руски език – „Очите на „Аз-а“, от които нищо не е скрито“, където в първата част ще намерите пълно и подробно описание на висшите нива на съзнание, а също и много интересни, познавателни и полезни данни, които ще помогнат за по-добър живот и просветление. Тук тестът е описан много подробно и са предложени няколко варианта за провеждането му.

Книгите на Дейвид Хокинс на руски език може да свалите от следните линкове:

Сваляне от гугл-диск

Сваляне от яндекс-диск

В youtube има няколко десетки клипа с автора, а в интернет може да се намерят на руски език още „Книга на слайдовете“ (подбрани материали от лекции) и двете книги – „Аз. Реалност и субективност“ и „Разкритие на божественото присъствие“. Трилогията „Сила срещу насилие“, „Очите на Аз-а, от които нищо не е скрито“ и „Аз. Реалност и субективност“ последователно разказват за нивата на съзнание, заповайки от низшите и завършвайки с висшите.

При написването на тази статия са използвани материали от книгите, лекциите и изказванията на Дейвид Хокинс. Не е необходимо просто да вярвате или не вярвате, по-добре е да проверявате и да изследвате сами.

Моля, споделете тази информация с тези, на които може да бъде интересно. В действителност, това е много важна информация, която може бързо да промени живота на хората към по-добро. Разпространявайки тези знания, вие допринасяте за благото не само на другите хора, но и на себе си, тъй като всичко е взаимосвързано, а това, което излъчваме, това и получаваме. Няма нищо по-благоприятно от постигането и разпространението на Истината.

Може да участвате в обсъждането на темата във форума на сайта. Там са публикувани и таблици.

http://pro-svet.at.ua/index/urovni_soznanija/0-160

Превод Таня Темелкова

 ИЗТОЧНИК : my-spirala.net




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677937
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930