Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
05.07.2021 08:45 - Ашиан - "Строителство и деконструкция"
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 174 Коментари: 0 Гласове:
1



 image

Периодът на разтваряне на старите структури е върху вас. Навсякъде около вас ще има разглобяване и разтваряне, проявяващо се по неочаквани начини, времена и хора.

Унищожаването чрез омраза ще се случи, но то носи със себе си енергиите на старото, на страха, на властта / съпротивата, на потисничеството; това е необходима динамика за някои.

По-мощно е обаче да твориш чрез любов, да разбереш, че е дошло времето за разширяване и творение чрез любов, страст и състрадание. Това е горният път през тези времена на унищожаване, разглобяване и разглобяване: съсредоточете се върху възстановяването, преосмислянето на това какво означава да бъдете хора и предприемането на пътуването по Гея в този ключов момент от съзнанието във времето.

Вашият фокус създава вашата реалност, а също и вашата сила. Въпреки че демонтирането на информираност е добро, ако установите, че старото ви потиска, подвежда или намалява вибрациите ви, значи сте прав!

Не раздавайте силата си. Преместете фокуса си върху новото, осъзнайте какво можете да направите / бъдете днес, за да въплътите светлината и любовта, които са подписът на тази планета и всичко на Гея, докато създавате Възнесение. Това може да бъде толкова малко, колкото проява на доброта или колкото да изплатите всичките си дългове към вас.

Това, което е заченато с любов и родено чрез любов, прониква в свещена ДНК. Нейните вибрации са по същество високи, независимо дали е същество или организация или творение от всякакъв вид.

Работниците на светлината са призвани да бъдат безстрашни, да бъдат смели в своите идеи и въображение, знаейки, че чистотата на техните намерения ще създаде подкрепа и чудеса, за да реализират промените, в които вярват.

Вибрацията на любовта, хармонията, мира и помирението е неудържима в момента. Всички мисли, думи и действия, съобразени с тази енергия, са предназначени да успеят и да се умножат, благославяйки всеки, до когото се докоснат, до степента на чистота на намерението им.

Така че бъдете уверени, бъдете смели, бъдете смели! Бъдете „вие“, за което знаете, че е дълбоко в сърцето ви. Сега е вашето време.

Ние сме с теб и те обичаме.

Канал: Дженифър Крокаерт
Източник: www.jennifercrokaert.com
Преводач: Sementes das Estrelas / Flбvia Grimaldi



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677706
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930