Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
07.08.2021 13:04 - Предсказания за 2021-2035, Ч. 2
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 261 Коментари: 0 Гласове:
0



 Цените на недвижимите имоти ще почнат да падат бавно! Ще бъде много тежко през 2023. Ще има масов изход от градовете, масово бягство. Сега е добре да се потърси дом на село. Идването на земята не е толкова лесно колкото може да изглежда. Гражданите не знаят как да отглеждат продукти и как да ги съхраняват. През 2023 ще има силен глад, просто няма да има храни. Към 2025 светът ще бъде разделен на 2 части – партизани и граждани по градовете. Партизаните ще бъдат тези които ще бъдат ловувани. Затова е добре да са в групи не повече от 20-30 души и да се движат, а не да стоят на място. Тези които останат в градовете ще бъдат принудени да приемат новите електронни правила. Това ще бъде две трети от населението с чипиране и ваксинация. Събуждащите се сега партизани ще трябва да се научат да живеят без пари. При третата вълна на коронавируса ще рухнат всички икономики.

За да се задържите близките 2-3 години, пренестете се сега за да свикнете с новите условия на оцеляване. Да се пазят пари в национална валута не се препоръчва. Единствено може да се пазят в долари. Всички национални валути ще паднат! Ето как е сценария – Първо: падане на икономиките. Второ: падане на националните валути. Остава само доларът. Биткойн ще върви и ще се качва. Паралелно ще вървят електронните пари. През 2025 спестяванията ще рухнат и ще бъде предложена единна електронна междунационална валута. В брой пари тогава няма да има. Сега, в близките 2-3 години може да се използва доларът. Хората в градовете през 2023 … ще започне много силен глад поради сриването на икономиката, а ще се произвеждат все по-малко прукукти за храна. 30% от населението ще се спаси, защото хората се събуждат. Хората приели ваксинацията и чипизацията и електронните пари няма да бъдат спасени.

Те ще бъдат безплодни! Градовете ще се затворят! Планът е че след 25 години ще има изкуствено размножаване на хората, ще вземат семе и ще правят изкуствено осеменяване. Ще има опашки и чакане за това. Изкуствено създадените нямат тази частица на бога, те са просто управляема биомаса. Такава ще бъде съдбата не тези които останат по градовете.



Лукашенко – Опит за разединение и за отслабваме на силата на духа. Белорусия е крайно важна територия за планетата Земя! В нея трябва мирът да бъде съхранен.



Пет Ге – Вече е в експлоатация, от спътниците се излъчват такива вълни, които се предават на земните кули. Планетата е напълно покрита с 5Г-излъчване. Убива клетки, органи и подтиска силно психиката. 5Г силно понижава вибрациите на човека. Чувства: тревога, отчаяние, разочарование. Сега не е включена на пълна мощност. 5Г е от 2 до 6 килохерца. Сега включват само от 2 до 3 килохерца. Планират да го включват все по-силно и по-силно! Кръвта се сварява и става варен белтък. Затова хората усещат главоболие, но това е 5Г, защото умират нервните клетки и нервните тъкани. Те просто се сваряват. Съкращава се продължителността на живота, преждевременно състаряване. Да се отиде колкото се може по-далече от тези кули! Планините добре елиминират 5Г-то. Човек губи координация. Тази технология е разработена за разрушаване волята на човека, не тялото. Колкото по-голям е градът – толкова повече има 5Г. Ако населението е разредено и ако релефът е разнообразен, толкова по-малко действа излъчването. Това е започнало през последната година (2019). Нарочно, за да убие по-слабите хора. Старческа деградация, рак. Да не живеем в градове! В горите, в полето.

Копривата е много силно растение помагащо кръвта да се обновява по-бързо. Суров вид само, не термо-обработена. За зимата – сушена коприва. Сушене при 35 градуса максимум. Може с вода да се разтвори. Като подправка в салатата. 2-3 супени лъжици на всяко блюдо да се добавят. Има сложен процес на използване на копривата като нишки за тъкане. Може да си направите скафандър от копривна тъкан. Копривата е отражател на негативното! Когато почнат да пускат 4 килохерца по 5Г-то, хората ще умират на място! Необходима ви е дреха от копривна тъкан.

Да се научим да ядем малко и да стоим във водата повече от времето! Езера. Не река а езеро! До морето ще бъде опасно да се живее. Когато се преместите, изкопайте неголямо езеро и в него прекарвайте най-тежките времена. Водата минимизира негативния фон, идващ от 5Г. Когато има голямо излъчване от 5Г, много лесно е да се изкара на вода. Затова трябва да имате изкопани езера. На своята територия. 5 на 5. Това ще бъде достатъчно.

Много е важно да ходите боси. Земята чрез стъпалата събира негативните енергии, които минават през тялото, и така те се неутрализират. Земя, глина, камъни, пясък, няма значение. По всяко време на годината. Почувствали сте се зле, излезте на улицата, облейте се с вода или се гмурнете. Стойте боси на земята без шапка или подобно. Голи пети. Тогава ще става очистване на тялото. Храната е също силно наркотично вещество и хората трябва да се освободят от тази зависимост. Колкото по-мало ядете, толкова по-свободно ще бъде вашето тяло и дух.

Конопът е също много силно растение и дрехи от него.

Да не се занимаваме с политика. Да не се обвързваме с политически движения. Не гласувайте. Да не се приближаваме до тези ниски вибрации. Целта е да се установи връзка с Бога. Като отидем в природата. Минимум 9 дни!

Всяка власт е против хората априоре (предварително)! Хората за властта са просто овце! Човек трябва да е с Бога. Това е земята, растенията животните, камъните, водата, това е Бог! Всичко, което е създадено изкуствено, градове, строения, машини, то всичко е против Бога.

МОЕ  ДОПЪЛНЕНИЕ  Не е засегнат въпроса за две паралелни реалности на земята и движението между тях ,което ще намали ограничено негативите на предсказанието. Освен това не е разгледан въпроса с новата финансова система и т.н.Предсказанието е оформено на базата на една негативна времева линия ,което е видно от сегашните процеси и очакваното Събитие в Щатите много скоро.  Това предсказание аз приемам като предупреждение и веротно развитие при други,по-тежки развития на нещата ,което като цяло зависи от ВСЕКИ ЕДИН ОТ НАС !




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677248
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930