Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.12.2021 11:57 - Галактическа федерация на светлината чрез танцуващ делфин
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 1017 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 18 декември 2021 г

„Голямата новина носи събитието на голямото тържество Възнесение“

„Това съобщение относно събитието Възнесение е от общ характер и е предназначено да бъде изпратено до всички хора на Гея“

Тази вечер предаваме това послание на цялото ни семейство в Gaia. Нещата се промениха драстично във вашия свят, всички вие го усещате от много години. Скоростта се увеличи. Случват се световни събития, които не разбирате. Огромни количества енергия са изпратени до Гея чрез слънчеви бури и други небесни събития. Личният ви живот се промени драстично през последната година и половина и тази пауза принуди много геи да преоценят живота си. Целият този хаос не е случайно, скъпи Гайнер. Всичко е свързано, всичко това има цел и тази цел е вашето Възнесение.

Време е човечеството на Гея да се издигне. Това е страхотна историческа новина, която трябва да донесе голяма радост на сърцата ви! Много наздраве! Няма от какво да се страхувате, има от какво да бъдете възторжени! За този процес, вашето духовно развитие, продължава хиляди години - хиляди! Много раси в Галактическата федерация са наблюдавали Гея и вашия напредък (вие като хората на Гея) през цялото това време. Тъй като събитията на Възнесение са толкова редки, по принцип няма същества да живеят достатъчно дълго между тях, така че няма документация, към която да се позовавате, ако включите Ascension. Няма информация какво се е случило последния път. И, за да бъде ясно, структурата на Възнесението, което ще преживеете, е изключително различна от която и да е от другите, които преди това са се случили на Гея. Този път геаните са избрали да се издигнат в телата си, вместо да "преминават", както казвате, и духът им е издигнат на следващото ниво без тяло. Да, ние казваме "Гаи са избрали", когато "вие" като колектив решите как ще бъде направено вашето Възнесение.

Много от вас може да са изпитали това, което някои наричат ​​"симптоми на издигане", тъй като телата ви буквално са се променили през последните 20-30 години. Вие сте повишавали вибрациите си и сте се издигали бавно през цялото това време, разбира се. Вашите тела постепенно са се променили, материалът, от който са направени телата ви, се е променил. Ти си по-лек. Можете буквално да запазите повече светлина в телата си сега, отколкото преди 30 години, много, много повече светлина! Забелязвате ли, че се храните различно? Спи по различен начин? Много хора разбират тези неща; но много други не са го направили и може да се изненадат, когато някои неща започнат да се случват. Ето защо искахме да говорим с вас тази вечер.

Първото нещо, което може да забележите, когато започне събитието Възнесение (ако сте от страната на планетата, където хората са будни в ежедневния си живот), е, че хората внезапно замлъкват. Ако карат кола, те карат встрани, за да паркират, защото Висшият им Аз им казва да го направят. Ако тичат, казват джогинг, ще спрат. Така че каквото и да правят хората, те изведнъж ще спрат и ще замълчат. Включваме неща като летящи самолети, хора, каращи много бързо в коли, влакове и кораби. Ние ги пазим и ги защитаваме.

Хората ще искат да си легнат, където и да са. Ако работите в офис, ще положите главата си на бюрото. Или, ако работите на открито на строителна площадка или обикновено сте на открито, хората ще си легнат там, където са стояли. В часовете преди това събитие хората ще бъдат насочвани да намерят място, където да легнат. Например, ако шофират, те ще бъдат инструктирани да карат встрани и да намерят място за паркиране, така че да могат да легнат в колата си.

Събитието на издигането е събитие, когато хората трябва да са в безсъзнание. Това е нещо, в което хората трябва да лежат и да си починат, защото ще бъдат в състояние на крайно изтощение и просто ще искат да спят. Това е естествен процес.

Хората от тъмната страна на планетата ще преживеят това в съня си. По този начин те ще мечтаят за това преживяване. Всеки ще мечтае за преживяването. Ще бъде красива мечта! Честно казано, хората ще мечтаят за някакъв вид транспорт и ще слязат от този транспорт на точното място за тях. Има много различни нива, до които хората ще се издигнат и това трябва да има смисъл за всички, защото хората са на различни духовни нива, така че не е като всички да стигат до една и съща точка. Разбираш ли?

Хората ще отидат в зоната, която им е удобна, независимо дали е 3D, 4D, 5D, 6D или по-висока. Когато стигнат там, ще си починат още малко, след което буквално отиват там в телата си. Те ще сънуват преживяването, но ще се събудят там в телата си. Няма да се страхувате, ще бъдете малко объркани, но вашите Ангелски водачи, вашите Духовни водачи и/или вашият Висш Аз ще бъдат там и ще ви разкажат през това.

Ние ви даваме тези примери за това как може да изглежда събитието Възнесение с надеждата, че тази информация е утеха за мнозина. Знаем, че има опасения относно разделянето на семейството и приятелите, които може да заминат на други станции освен вас. Когато това се случи (защото ще се случи на много различни хора), няма да ги оплаквате, сякаш са мъртви. Ще разберете, че сте стигнали там, където е било предназначено да дойдете, и те направиха същото. Ще усетите контакта с тях, все още ще ги помните. Ще скърбиш за загубата им, но не сякаш са мъртви. Ще се почувствате успокоени. Както казахме преди, вашите ангелски и духовни водачи и вашият Висш Аз винаги ще бъдат с вас и ще ви накарат да разберете.

Сега те напускаме. Радваме се, че ви изпратихме това съобщение тази вечер. Ние сме тези в Галактическата Федерация на Светлината, на които е възложена задачата да изпратят това съобщение до геаните. Адонай. Намасте.

Моля, споделете това съобщение!

Послания за любов чрез танцуващ делфин


https://blogg.eurora.se/blogg/



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677612
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930