Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
01.01.2022 21:45 - Архангел Михаил: Времевите линии сега се разминават
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 902 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 публикувано на 01/01/2022 от EraOfLight — 1 коментар ↓

Аз съм Архангел Михаил. Идвам по това време, за да бъда с теб. Да бъда с теб още, и още, и още. Аз и много други, които са вашите ръководства, които работятс вас идват във вашето пространство, ще кажа, все повече и повече. Ако разберете тези от нас, които са тук, за да ви водят напред, да продължим да ви напътстваме.

Но досега много от вас са имали това ръководство, но не сте вярвали напълно, че то е там. Но в предстоящите времена ще го усещате все повече и повече. Някои дори ще видят доказателства за нашето пристигане на нашата по-пълна връзка с всички вас. И това ще се случи по много различни начини. Някои ще видят. Някои ще чуят. Някои ще усетят. Връзката ще бъде налице, независимо от това как идва при вас. Просто знайте, че това е в процес. Това е част от вашия процес на издигане. И това е само за тези в този момент, които имат очи да виждат и уши да чуят. Така че знайте, че в този момент сега се подготвяте – не че ние ви подготвяме, но вие се подготвяте – да се придвижите по-пълно в новото по-високо измерение, което се формира на тази планета в момента, което го прави по-лесно, повече достъп до него, отколкото сте имали някога преди в тази еволюция като колектив; индивиди да, но повече като колектив.

И сега искам да разгледате една аналогия и да си представите това, ако щете. Тези от колектива, човечеството, идващи до разклона на пътя. Докато се приближавате до този разклон: тръгвате наляво, надясно или направо, не сте сигурни в кой път да отидете. И много от тях се отклоняват в лявото разклонение. Много други се движат напред. И тогава има онези от вас, които вече са поели по пътя вдясно, защото знаете, че този път води до пълна връзка с вашия Висш Божествен Аз, с Космическия Източник във всеки един от вас, и вие вече сте направили този избор.

Тогава има много хора, които вървят направо, вървят както винаги, без да се отклоняват от двете страни, следват това, което смятат, че е техният път, и несъзнателно се движат напред, следвайки зоната на комфорт, която винаги са познавали. Но тези, които се движат право напред, също в един момент сами ще стигнат до разклона. След това те отново ще имат този избор, независимо дали става дума за месеци, години или животи напред, зависи от тях и тяхното Висше Аз.

И тогава има такива, които вече са се отклонили наляво. Те са тези, които ще продължат да бъдат потънали в тъмнина и ще и са решили да не вървят направо или надясно. Те ще продължат по своя път, своя път, който ще ги отдалечи изцяло от тази планета. Защото те са избрали да не се издигат, избрали да не се движат нагоре към по-високата вибрация, защото не могат да издържат на по-високата вибрация. Те не могат да бъдат на тази честота. И те се отклоняват от него, като по този начин се движат надолу по пътеката вляво.

Разбира се, това е само аналогия. Но това е нещо, което трябва да вземете предвид, докато обмисляте идеята за времевите линии. Защото можете да замените тези пътища сега с различни времеви линии. Времевата линия вляво е тази, която онези от силите на мрака са се опитали да задържат, да доведат колкото могат повече на тази времева линия, дори до точката, в която убиват огромно мнозинство от планетата и продължават да държат душите си за тази задача. Това, разбира се, не е позволено.

Времевата линия, разбира се, продължава направо: това е времевата линия, която мнозина в този момент са избрали, защото не знаят; те още спят. И досега са избрали да продължат да спят. В един момент могат ли да се събудят? със сигурност. В един момент тези от вас, които са се преместили и създават своя собствена времева линия, времева линия, която води в петото измерение, вие сте там, за да помогнете на тези, които се движат направо, движейки се по продължаващата времева линия, на която са били.

Така че помислете за това, тъй като времевите линии сега започват да се разминават все повече и повече. Ето защо забелязвате вашите семейства, приятелите си, тези, които се отдръпват от вас, отдръпват се от вашите идеи, вашите идеали. Защото те не разбират. Те разбират само това, което знаят. Те не разбират какво е възможно, както и вие.

Така че продължавайте да се доверявате. Доверете се на себе си. Доверете се на тези, които ви напътстват, напътстват. Доверете се на плана. Защото това е неразрушим план. Не може да бъде спряно. И всичко ви води в посока, която продължава да следва този план.

Аз съм Архангел Михаил. Винаги е удоволствие, че мога да бъда с вас и да споделям с вас, и да ви помогна да разберете по-пълно кой сте и какво сте тук, за да правите.

Всички сте тук за страхотна мисия. Някои от вас вече са поели тази мисия. Някои се придвижват към друга част от мисията. Всички вие сте напътствани да следвате този път и тази времева линия вдясно.

**Канал: Джеймс Макконъл 
                                                 "Една боза от 6..."

www.meetup.com/ancient- събуждания www.ancientawakenings.org




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677483
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930