Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
15.01.2022 17:50 - DARPA
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 359 Коментари: 0 Гласове:
1

Последна промяна: 15.01.2022 17:51

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
  нация Документи, съхранявани в СТРОГО СЕКРЕТНА папка в Агенцията за напреднали изследователски проекти на отбраната (DARPA), доказват, че ивермектин, хидроксихлорохин и интерферон са „лечебни“ на COVID-19 НАЦИЯ NEWSDESK 11 ЯНУАРИ 2022 Г ПОСЕЩЕНИЯ: 40130

Разкриването на тези документи, скрито съхранявани в СТРОГО СЕКРЕТНА папка на правителствените компютри, доказва, че федералното правителство на Съединените щати ЗНАЕ през април 2020 г., че цялата „пандемия на COVID-19“ е напълно лечима чрез използването на тези обичайни лекарства. 

Ето откъси. Горната част показва къде на СТРОГО СЕКРЕТНОТО компютърно устройство тези документи са били съхранявани в Службата за биологични технологии на Агенцията за напреднали изследователски проекти на отбраната (DARPA). Вторият откъс е точният параграф, доказващ, че са ЗНАЕЛИ кои лекарства ЛЕКУВАТ COVID:

image

Те също така доказват, че въпреки това знание, правителството продължава да представя измамно COVID-19 като „Пандемия“, продължава да нарушава най-основните свободи на американските граждани в цялата страна, продължава да настоява гражданите да носят маски, да се ангажират с социално дистанциране, и вземете опасни, неправилно тествани „ваксини“ и се намесете в бизнеси като круизни корабни линии, компании за превоз на камиони и почти всяка друга индустрия, струвайки на гражданите и компаниите десетки милиарди загуби. . . без никаква причина.

Федералното правителство на Съединените щати, някои от неговите служители и някои от неговите служители, по този начин се ангажираха с престъпни измами, за да лишат американците от тяхната ценна (дори безценна) свобода, заради така наречената „пандемия“, която се влоши поради собствените умишлени действия на правителството.

Тези престъпления, извършени от правителството, водят до действителната СМЪРТ на десетки хиляди американски граждани, които умишлено са били държани в неведение за действителните лечебни лекарства. 

Освен това същото това правителство стигна дотам, че забрани отпускането на тези лекарства за лечение на болестта COVID-19, като по този начин осигури смъртта на още десетки хиляди граждани.   

Тези смъртни случаи бяха предвидима последица от действията на правителството и представляват най-малкото федерално престъпление непредумишлено убийство и държавното престъпление на извратеното безразличие убийство в най-лошия.

Още по-показателни са ваксините срещу COVID. . . не получи разрешение за спешна употреба (EUA) до осем месеца по-късно, през декември 2020 г. Единственият начин, по който на федералната администрация по храните и лекарствата беше разрешено да издава разрешение за спешна употреба, беше, ако няма „друго лечение или лек“ за каквото и заболяване да те правеха EUA за. Но сега имаме доказателство, че същото федерално правителство е ЗНАЕЛО какви са били лековете!

Следователно разрешенията за спешна употреба сами по себе си бяха НЕЗАКОННИ. Правителството знаеше това. . . . но все пак го направи.

Добавяйки обида към нараняването, ваксините започнаха да убиват хора с хиляди и същото правителство не само отказа да спре ваксината, то започна да ЗАДЪЛЖИ хората да ги вземат!

Това правителство знаеше какви са лекарствата за COVID-19 и умишлено ги прикриваше, в ущърб на милиони и причинявайки смъртта на десетки хиляди.  

Това правителство също наруши закона, когато издаде разрешение за спешна употреба на иРНК „ваксини“, когато знае, че вече има други лечения или лекове за болестта.

Това правителство продължи да казва на американците да приемат тези нови, експериментални ваксини въпреки нежеланите реакции, които убиха десетки хиляди и раниха стотици хиляди други.

Това правителство активно и умишлено вреди на американския народ; крадат свободата ни, разбиват финансите ни с блокиране и подслон в заповеди, които бяха напълно, напълно ненужни - и те правеха тези неща, когато вече ЗНАЕха какви са лечението.

Това правителство стана разрушително за живота, свободата и стремежа към щастие.

Американският народ притежава първоначалното право на самозащита, което е от първостепенно значение за всички положителни форми на управление.

Време е да променим или премахнем това правителство и да положим на негово място ново правителство, което да защитава по-добре нашата свобода и да повишава по-добре нашето щастие.

Какъвто и метод да е необходим за промяна или премахване на това правителство, те ще го доведат до себе си. Те са били лъжци, измамници, крадци, а сега са убийци. Няма никаква причина някой от нас да толерира тяхното продължаване на съществуването.

 

 




Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676834
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930