Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
19.02.2022 09:36 - Протокол за защита от негативни енергии и същности
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 691 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
Протокол за защита от негативни енергии и същности
18 февруари 2022 г
18 февруари 2022 г
Както спомена Кобрата, полето на аурата на менталното тяло на почти всяко родено същество на повърхността на планетата е заето от същества, наречени Невидими.
https://ellenallas1111.blogspot.com/2022/01/helyzetjelentes-es-uj-cobra-interju.html
Невидимите са архаични същества, които живеят на долния ментален план около повърхността на планетата и те са тези, които създават и проявяват матрицата на фалшивите идеи. Те са съществата, които са отговорни за идеи като карма, първична посока, умишлено страдание, всемогъщ Бог, преднамерена дуалност, плоската земя, вторият закон на термодинамиката като върховната истина, скоростта на светлината като максимална скорост, моногамията като един избор, глобалното затопляне, събудената идеология, критичната расова теория и т.н.
Невидимите са същества, които са почти прозрачни, кремообразни непрозрачни петна и почти невидими за напредналия ясновидец на менталния план.
Ако астралната равнина е засегната от инфекция на влечуги/влечуги, ето няколко начина да я идентифицирате:
https://theeventhub2015.blogspot.com/2022/01/signs-of-astral-plane-reptilian-infection-by-dark-agenda.html
Разработен е протокол за осигуряване на защита срещу тази инфекция, както и отрицателни енергии и същности.
Този протокол ще ни помогне да останем защитени във всяка равнина на нашето съществуване. Страхотна защита преди сън. Може да се използва и за защита на други с тяхно разрешение.
След като практикувате този протокол, можете незабавно да проявите своята енергийна работа, медитации, ежедневни защитни ритуали и др.
Версия с ръководство: очаквайте скоро.
инструкции:
1. Използвайте своя собствена техника, която ви отвежда до отпуснато състояние на съзнанието. Дишайте дълбоко, за да стигнете до центъра на ума си, докато насочвате съзнанието си навътре, във вътрешното си същество.
2. Извикайте Виолетовия Пламък от основния му източник, за да ви постави в сфера от трансформираща светлина. Помолете да почистите вашето физическо тяло, вашето плазмено тяло, вашето етерно тяло, вашето астрално тяло, вашето ментално тяло и всичките си енергийни тела от негативни мисли от вас самите и външни източници. Помолете го да трансформира всички психически атаки, проклятия и черна магия, както и всички източници, които не ви желаят добро. Помолете го да премахне намесата на негативната технология, както и демоничните паразитни същества и невидимите, включително захранващите тръби и пипчета. Помолете ги незабавно да преведат горното в чиста бяла светлина и да поискат атаките да бъдат спрени за постоянно.
3. Докато поддържате сферата на Виолетовия пламък активна, следващата стъпка е да извикате AN Бял огън да активира колоната на Бял огън, която се спуска през горната част на главата ви през канала на централната ви чакра и се закотвя в центъра на Земята. Помолете Белия огън да затвори и излекува всички дупки, разкъсвания и пукнатини във вашето енергийно поле, всичко, което е било свързано с вас преди и е причинило щети. Помолете Белия огън да излекува всички причини, травми и рани, през които сте преминали в живота си, да обърне всички щети и да укрепи вашето тяло и енергийно поле. Помолете Белия огън да неутрализира всички импланти. AN White Fire сега ви укрепва със своите високочестотни светлинни свойства. Поемете дълбоко вдишване, за да вдишате тази многоизмерна Светлина дълбоко в съществото си, защото ви дава способността да постигнете умствена чистота и висша мъдрост. Използвайте този АН Бял огън, за да презапишете всички долни вярвания, поведения и идеи, които не идват от Божествения Източник.
4. Сега помолете АН Бял огън да създаде форма на свещена геометрия, наречена додекаедър около цялото ви същество. Вижте как свети в брилянтен Бял огън, пълен с непрозрачни частици на дъгата. Помолете го да се върти бавно по посока на часовниковата стрелка, активирайки светлинен вихър около вас. Излъчва изцеление и защита. Додекаедърът със своите свойства за премахване на бариери ви укрепва и позволява на органичния поток на вашето енергийно тяло или тяло от светлина да започне естествено. Помага да трансформирате съзнанието си и да го издигнете до по-високо ниво на вибрация. Помага да затворите енергийното си поле от всякакви намеси, илюзии и тъмни атаки, като поддържате тялото и ума си свободни от разсейване и негативни или контролиращи мисли.



5. След като сте активирали напълно додекаедъра, направен от AN Бял огън, поискайте сферата на Виолетовия пламък, поставена около вас, за да се трансформира в 3-измерна сфера, наречена Цветето на живота.



Визуализирайте, че неговата свещена геометрична форма напълно обгражда додекаедъра и във вас. Сега сте вътре в две пълни сфери. Цветето на виолетовия пламък е енергизиращо и защитно. Помолете го да преустрои и почисти всичко, което идва от какъвто и да е източник и се опитва да ви навреди веднага. Помолете AN White Fire да се върти бавно около додекаедъра обратно на часовниковата стрелка. Двете сфери, движещи се в противоположни посоки, образуват силна бариера срещу всичко, което се опитва да проникне и да причини проблем. Докато се въртят в бъдещата си посока, те създават интензивно светлинно енергийно поле или силово поле, което активира вашето енергийно тяло с високочестотно светлинно торсионно поле. Той ви пази в безопасност. Също така помага на вътрешната ви работа да изчисти моделите, вярванията,

6. След това можете да помолите това енергийно поле да ви скрие от всичко, което не ви служи и/или което не служи на Светлината. Точно така и е така.
Победата на Светлината!
~~~~~~~~~~


Няколко думи за този блог:


Страницата We Love Mass Meditation организира масови медитации за постигане на планетарно освобождение възможно най-бързо и гладко.


Ако се чувствате водени, моля, присъединете се към някоя от следните медитации всеки ден:


Медитация на цветето на живота в 13:00 часа и по всяко време възможно най-често:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/10/elet-viraga-meditacio- 4 -orankent.html


Медитация за предотвратяване на втора вълна от планирани затваряния всяка вечер в 22:30 ч.:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/09/meditacio-planned-lezarasok-masodik_23.html


Коронавирусът приключва медитацията на всеки четири часа:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/04/koronavirus-vege-meditacio-vasarnap-17.html


Медитация за спиране на коронавируса по цялата планета на всеки 4 часа:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/ 02/surgos -meditacio-kinai-virus.html


Медитация на всеки четири часа за спиране на епидемията от коронавирус в Италия:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/02/surgos-meditacio-minden-four-oraban.html


Медитация за мир за Ливан на всеки четири часа:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2020/08/surgos-bekemeditacio-libanonert-4.html


Спешна медитация в 15:00:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/ 02/attores-meditacio-1500-orakor- es.html


Медитация на богинята в 15:30 ч.:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/02/istenno-meditacio-minden-nap-1530-kor.html


Медитацията край на коронавирус в 14:00:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/search?q=koronav% C3% ADrus + v% C3% A9ge


Космическа централна расова медитация в 16:15:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2019/02/cosmic-central-race-meditacio-minden.html


Медитация на будистката колона 16:30 - вън:


https://hungarian.welovemassmeditation.com/2018/10/buddhikus-pospos-meditacio-minden-nap.html


Ние редовно организираме различни масови медитации за различни цели, които можете да намерите тук:


https: //meditacios-tablazatok .blogspot. com / p / meditacios-fo-tablazat-aurora-projekt.html? fbclid = IwAR0InldJ0RpTJPnQ_Oxk3ki5afuw4f3b2-NR2IrLgT_k04NAlRMMq5txJX0


We Love Mass Meditation Fund


The We Love Mass Meditation Fund предоставя спешна финансова подкрепа на Lightworkers по целия свят. Можете да направите своята еднократна или редовна оферта на следния линк:


paypal.me/WeLoveMassMedis We


Love Mass Meditation Healing Group https://www.facebook.com/groups/6721694302621













Гласувай:
0



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677328
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930