Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.02.2022 09:28 - НЯМА СМЪРТ НА НОВАТА ЗЕМЯ !
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 412 Коментари: 0 Гласове:
0


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
image 

НОВАТА ЗЕМЯ ЩЕ БЪДЕ РАЙСКО МЯСТО. ПРЕХОДЪТ ОТ ВЪГЛЕРОДНА БАЗА КЪМ КРИСТАЛИНОВА ДНК Е ОПИСАН КАТО КВАНТОВА ЛИСТА В ЧОВЕШКАТА ЕВОЛЮЦИЯ. ЧОВЕЧЕСТВОТО ЩЕ СТАНЕ БЕЗСМЪРТНО.
Човечеството ще стане безсмъртно
Привет, приятели!
Има фантастични новини. Скоро ще навлезем в Новата Земя. Галактическата федерация потвърди това.
Новата Земя съществува в същото пространство като Старата Земя, но е на по-високо измерено ниво. Енергиите на двете купчини Земя си влияят взаимно. Затова в крайна сметка цялото човечество ще премине в Новата Земя, а нашите съзнания ще се възкачат на по-високи нива на осъзнаване и духовно развитие.
Какво ли ще бъде на Новата Земя?
Новата Земя не е действителна физическа планета, каквато я познавате сега, а по-скоро измерение, което съществува на върха на старата Земя (третото измерение). Наречено е „Петото измерение. "
Старата Земя все още е под управлението на тъмнината. Новата Земя ще бъде управлявана от светлина.
В тази статия ще обсъдим разликата между старата Земя и новата Земя. Основната разлика между старата Земя и новата Земя е, че на старата Земя имаме тяло на въглеродна основа, а на новата Земя, то ще бъде тяло на кристална основа.
Преходът от въглеродна основа към кристална ДНК е описан като квантов скок в човешката еволюция. Човечеството ще стане безсмъртно. Процесът на преход вече тече и ще продължи известно време.
По време на преходния период съществуващите тела на въглеродна основа постепенно ще бъдат заменени от светлинни тела на кристална основа. Тези светлинни тела са реални физически прояви на новата кристална мрежа, която постепенно се появява в полето на колективното съзнание на Земята (CCF). Така те не са неземни или астрални в природата. Те съществуват във физическа форма, както сегашните ви тела, но са съставени от по-рафинирана материя/енергийна матрица и са по-фино настроени към резонансната честота на Истинското ви Аз – вашата многоизмерна, вечна същност, която съществува отвъд времето и пространство.
Универсалният закон за привличането ще накара вашето осъзнаване да бъде привлечено към тези нови кристални форми, за да можете да ги заемете, така че да се съберете с всички онези, които вече са направили този преход и така да помогнете за съвместното създаване на N ew Земя заедно с тях.
Докато напредвате по собствения си духовен път и създавате необходимите енергични чертежи в ума и тялото си чрез техники за медитация, утвърждаване и визуализация, ще започнете да издигате съзнанието си в по-високо измерение в ред да привлече тази кристална форма.
Не сме наясно със собствената си душа или дух, защото се държим като труп. Забравили сме тайната на безсмъртието от древността, но стигайки до Новата Земя, отново ще достигнем това знание и ще станем безсмъртни същества.
Няма смърт на Новата Земя. Новата Земя ще бъде райско място. На старата Земя имало смърт и разделяне на мъжките и женските енергии, което ни накара да се сблъскаме с много проблеми в ежедневието си. На Новата Земя смърт няма да има, и тази раздяла ще бъде приключена. Ще има само Единство. Така ще има само един пол. И мъжката, и женската енергии ще бъдат в съюз.
Да, вярно е. Старата Земя наближава края на своето време. И Новата Земя е в процес на създаване. Старата Земя имаше всякакви проблеми, като война, тероризъм, природни бедности, бедност, безработица, болести и т.н. Но няма да ги има на Новата Земя. Новата Земя ще бъде място, където спокойствието и щастието се развихрят.
Новата Земя е създадена от Всемогъщия Бог и ние ще бъдем прехвърлени на Новата Земя чрез Възнесение.
Ето защо Всемогъщият Бог забавя делото си на сътворението, за да можем да се подготвим за Новата Земя. Трябва да се подготвим физически, емоционално и духовно за този ден, защото в този ден; връщане назад няма да има за никого.
От известно време насам събитията на Земята се променят много бързо. Светлината прониква в тъмнината и много хора усещат, че нещо голямо предстои да се случи.
Но какво ще се случи? Как ще ни се отрази това?
Нека обсъдим това по-подробно.
На старата Земя сме били в двойственост или раздяла. При раздялата трябва да има победител и губещ, но това не съществува в Oneness. Единството раздава двойствеността, защото съществува само като илюзия. И в Единството няма губещи или победители; всичко е Едно.
Двойствеността означава, че има светла и тъмна страна, но всички отново ще бъдем заедно на Новата Земя, която ще бъде много различна от това, което познаваме днес.
Новата Земя не познава граници между държави, религии или раси. Няма войни, няма алчност, его или страх и има уважение към всички живи същества.
Това не е бъдещ сценарий, но вече е реалност. Вече започнахме пътуването си в Новата Земя, като оставихме зад себе си старата парадигма, основана на двойствеността.
Всички сме Една Любов, Една Светлина, Едно Съзнание. Всички сме произлезли от божествен източник.
Новата Земя е описана като свят, свободен от всякакви пороци, престъпления и болести. Няма нужда от пари, а всеки споделя материалните си притежания с тези, които имат по-малко късмет от самия него. Твърди се, че обитателите на Новата Земя имат перфектно здраве и са освободени от всякакви болести, болести или физически дефект. Те никога не са имали инциденти и не са преживели смърт преди времето на естествения им живот.
Особено акцент се поставя върху свободата от всякакъв вид физическа болка. Тази свобода не се ограничава само до самите обитатели, но се разпростира и до животни и растения – дори насекоми, които обикновено можем да считаме за вредители, които трябва да бъдат изкоренени.
Новата Земя ще бъде духовен свят, в който хората са в постоянно общуване с Бога. Самият свят е свещен и всичко в него е живо с Божието присъствие.
Обичаме те много.
Тук сме с вас.
Ние сме вашето семейство на светлината.
А"ХО
Аврора Рей
Посланик на Галактическата федерация
Nova Maxx💙



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676763
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930