Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
22.02.2022 13:49 - Архангел Михаил - За портала 22.02
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 4276 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 Скъпи! АЗ СЪМ АРХАНГЕЛ МИХАИЛ!


Да бъдеш тук днес е по много важна причина. Искам да ви поканя в портала на утрешния ден, който ще бъде портал на много Светлина, който ще донесе много промени на вашата планета, тъй като ще бъде толкова интензивен, жизнен портал, който ще накара мнозина да започнат да виждат нещата в по-голяма степен. ясно. Не, не говоря за пробуждането на човечеството. С всеки портал, който се отваря, мрежите около планетата се зареждат и стават по-интензивни; и вземете цялата тази енергия и подмрежите под нея. Който вече е Стълб на Светлината, сигурно вече усеща някакви промени, сякаш тялото е електрическо, различно, стр. тъй като портата вече е отворена, тя ще достигне кулминацията си едва утре.


Затова бих искал да ви предложа утре, опитайте се да издигнете мислите си, опитайте се да мечтаете, опитайте се да създадете съвместно това, което искате. Насладете се на цялата тази енергия от светлина, която ще пристига с голяма интензивност и ще превърнете мечтите ви в реалност. Вие сте способни. Това е като нещо, което дълбоко в душите си знаете, че можете, но че дълго време не сте използвали, сте забравили, загубили сте пътя, загубили сте вярата. Но по всяко време, ако погледнете вътре с много вяра, ще можете да го извадите, защото душата ви не е забравила, просто е спряла да използва; и дори да е на дъното на ствола, под купчина боклуци, на тавана на къщата на сърцето ви, умът е достатъчно силен, за да го издърпа и издигне.


Така че пазете се от мислите, защото и те отекват; дори лошите мисли също отекват и то с много по-голяма интензивност. Така че утре просто кажете: „ АЗ СЪМ СИЛАТА, СЪЗДАВАЩА МОЯ ПЪТ КЪМ ВЪЗНЕСЕНИЕТО!" Можете да правите толкова пъти, колкото искате, това няма да попречи на пътуването с виолетов пламък. И защо не мога да направя поръчка? Бих казал следното: Тази мантра ще привлече към вас всичко, което е пътят, пътят, формата, за да ви отведе или да ви приближи все по-близо до пътя на издигането. Правилно ли е всичко, което искате да ви отведе по този път? мога да кажа не. Често това, което искате, няма да ви отведе по този път. Така че просто се доверете и дайте на вселената своя път. Тази мантра ще донесе и привлече в живота ви всичко, което е правилно, за да ви отведе по-бързо и по-лесно по пътя на издигането.


Ако сте на тази шамандура, се доверявате и се движите по течението, това е, което трябва да направите. Заявките, които идват от ума ви, може да не са най-добрият начин да стигнете до там. Доверете се на това, което вашият Висш Аз планира за вас. Разстелете го из къщата, за да можете по всяко време да четете и повтаряте. Но повторете много пъти, така че да създадете изключително просветлена, изключително мощна времева линия. Защото освен че тази мантра има фантастична енергия, тя съдържа и моята енергия и тази времева линия, която ще бъде създадена, наистина ще има много сила, много Светлина, много просперитет и изобилие.


Така че се наслаждавайте на утрешния ден, не пропускайте този шанс и не забравяйте, че всеки от вас, който го прави за себе си, ще го прави и за планетата. Защото ако всички се преместят към по-висока, просветена и просперираща времева линия, планетата следва примера. Това е важното; правите за себе си, за братята си, които нищо не знаят и за планетата. Защото, когато промениш времевата линия, носиш братята, които още не са се събудили.


Ще се срещнем да, следете графика, който ще бъде публикуван. И заедно ще повторим тази мантра няколко пъти и с един глас, в една мисъл, ще поставим планетата в много по-добра времева линия; ще се възползваме от този портал. Пийте много вода. Ако усещате, че телата ви се разклащат, изпадат в равновесие, можете да пиете захарната вода, това е моменталната енергия, необходима, за да приведете телата си в баланс, защото енергията наистина ще бъде интензивна утре. Не спирайте да го правите. И си спомням, че тази мантра не е само за утре, може да се казва завинаги, ако искате. И още веднъж повтарям, няма да попречи на Пътешествието на Виолетовия Пламък.

Сен Жермен също ще работи върху тази мантра, разширяваща се с Виолетовата светлина на трансмутацията, на всички енергии, които ви пречат да следвате правилния път на издигане, в любов и светлина.


Можем да кажем, че всички сме заедно в това пътуване, в това начинание, в този портал утре. Сананда , карайки отново галактическите братя да натрупат цялата тази енергия и да я предадат на планетата под формата на безусловна любов. Мария , ще озарява мантията ти с цялата тази Светлина и ще покрива всички болни части на планетата с твоята мантия на любовта. Иларион със своя Зелен лъч ще усилва своята лечебна енергия на всички на планетата. Роуена , ще излъчва розови лъчи на любов, усилени, успокояващи насилието, болката, страданието на толкова много хора на планетата. Lanto, ще донесе мъдрост под формата на златни капки интензивна Светлина, така че всеки да знае точно пътя, който да следва. El Morya , ще създаде новата, просветлена, красива времева линия, която ще отведе планетата по-бързо и по-бързо и по-лесно за издигане. Серапис Бей, с нейния Бял лъч на пълна светлина, ще заобикаля тази планета в голям балон от Светлина, усилен от този портал, елиминирайки, но все пак негативните сили на планетата, отнемайки всякакъв вид сила, която все още имат. Нищо със своя Червен лъч няма да засили тази енергия на смелост, на сила към сърцата на онези, които са нацупени, притиснати в ъгъла и безсилни, за да могат да се изправят и да поемат юздите на живота си. Ащар Шеран, ще води всички кораби да се поставят в точните точки на мрежите на планетата, така че тази енергия на портала да се усилва още повече около мрежите, които съществуват около планетата.


И много други Същества от Светлина, които са тук, ще донесат цялата необходима енергия на този велик портал. Слънчевите същества ще подравнят тази планета директно към лъчите на Централното Слънце, така че да получи цялата тази Светлина и голяма група същества да могат да излъчват тази върховна Светлина към всички на тази планета. Така че осъзнайте, че това не е просто портал, това е мощен портал.


Опитайте се да участвате навреме. Няма да има изместване на времето, енергията ще бъде твърде голяма, за да може всеки да го направи по-късно извън часове. Така че, който не може да го направи утре, не може да го направи по-късно. Просто казвам, че който иска, го прави. Така че не забравяйте мантрата през деня и нашата среща в часа, който ще бъде насрочен. Не пропускайте този ден. Това наистина ще бъде ден за запомняне в бъдеще.




Гласувай:
1



Следващ постинг
Предишен постинг

Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677480
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930