Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
26.02.2022 11:11 - Сананда - Светът ще падне и ти ще паднеш на краката си, ако вярваш
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 136 Коментари: 0 Гласове:
0



 Скъпи синове и дъщери на планетата Земя ! АЗ СЪМ САНАНДА!  
 

Много съм благодарен, че отново съм тук и мога да кажа, че имам някои важни неща, които трябва да реша днес. Долавям в сърцата на мнозина съмнението и дори недоверието към всичко, което сме казали с течение на времето. Не си въобразявайте, че ще оправдавам нещо тук, няма да навлизам в подробности „защо да или защо не”.

 
 

Имате ограничен поглед върху това, което се случва там. Виждате ли, знаете какво получавате, малцина са живи за това, което се случва, малцина. И повтарям: Няма да се оправдаваме. Необходимо е да разберете, че ние не сме въплътени в никого на планетата. Ние напътстваме, показваме пътя, показваме истината, следваме когото иска; следваш, ако искаш, все още имаш свободна воля, нищо не се е променило. Ако нямахте свободна воля, планетата вече щеше да се издигне. Всички вие щяхте да загинете и да се родите в петото измерение, вече модифицирани и напълно наясно какво е петото измерение.

 
 

Това случи ли се? Не, а защо не се случи и няма ли да стане? Защото все още сте в рамките на свободната воля и ще загубите това свойство само когато достигнете петото измерение. Дотогава душите ви продължават да го имат. Така че не можем да направим нищо. Решенията са човешки. Защо го позволяваме? Защото имате свободна воля. Казваме ви: Следвайте зелената пътека, осветена, с едни препятствия, едни тръни, но ще стигнете до там. Но има и друг път, пътят на силата, на Славата, пътят на „показването кой е отговорен. И мнозина избират този път. Какво можем да направим? Разклатете глави, за да мислите правилно? Ние не можем.

 
 

Ние не влизаме в ума на никого освен с думи. Ние не манипулираме умовете им, не поставяме чипове или импланти в умовете им. Вие правите каквото искате; и за това не можем да направим нищо. Ние разбираме, че цялата тази ситуация създава голямо обезсърчаване, създава огромна умора от толкова много борба, толкова много усилия; както бихте казали "за нищо". И така, ще кажа само това: Който и да е избрал да следва разходката, ви предлагам да продължите и да запомните тази фраза: „Светът ще падне навън, но ти ще стъпиш на краката си“.

 
 

Усещаш болката, усещаш всичко, през което преминават братята ти. Мнозина могат да променят ситуацията, по-голямата част не могат, просто трябва да наблюдават. Така че ще го кажа отново: никой не е на грешното място или в грешното време. Всеки е там, където трябва да бъде; всеки направи своя избор на душата; всеки направи своя избор на живот; и в точното време ще получите връщането на това, което е еманирано. Нищо не се промени. Ако си мислите, че сме тук, гледаме всичко, но гледаме телевизия, гледаме красив филм, наистина не ни познавате. Но пак го повтарям: ние не можем да нахлуем във вашата свободна воля. Решенията, взети от хората, са решения, взети от хора, ние не можем да направим нищо; просто съжалявам, че всичко, което казахме и научихме, не беше научено. Това е.

 
 

Може да се окаже, че човечеството избира много труден, все по-труден път, за да стигне до там; Може ли да бъде. И ще бъдем ли безучастни към всичко това? Да „хвърлим кърпата“, както обикновено казвате и да се откажем от всичко? Разбира се, че не. Новите действия, предприети от хората, изискват нови действия да бъдат предприети от нас. Така че осъзнайте, че ние вървим според енергията, която излъчвате, ние не правим нищо противно. Сега за всичко има граница, за всичко има крайна точка. Не забравяйте за това.

 
 

Ние не наблюдаваме всичко от кутията и сочим с пръст онези, които грешат; вземаме други решения. Сега зависи от вас дали вярвате или не, това е и свободната воля на всеки от вас. Същото е, че в един хубав ден всички вие се събирате в една красива медитация, в рамките на мощен портал и се издигате, издигате се много високо и всички ставате изключително енергични и просветлени. И всеки отива в дома си след медитация; тази група се разпадна, вие отново станахте единство. Всеки със своите проблеми, всеки със собствен живот; и всеки ден животът на всеки е различен от живота на другите. И всеки губи тази енергия с времето, която не се запазва, ако не я запазите.

 
 

Така че не защото сте били осветени от голям портал, че сте били имунизирани към живота, към околната среда, защото все още сте човек; продължавате да получавате всякакви противоположни енергии върху себе си. И тази голяма Светлина, получена, се замърсява, се губи. Така става. Ако останете на това място, на това място, всички заедно, тогава бих ви казал, че наистина бихте направили разликата на планетата. Но вие не останахте там, вие се върнахте в домовете си и всеки в живота си. Енергията се разпространява, разтваря и всеки ден започвате да ходите отново. Всеки ден е нов ден за увеличаване на този квант енергия или за намаляването му, в зависимост от вибрацията на всеки от тях.

 
 

И с това влияете на планетата? Разбира се, в този момент, в тази медитация, вие издигнахте енергията на планетата. Когато всеки се връщате в домовете си, енергията започва да спада отново. Така че вие ​​сте във вечен възход и долу; рядко, тези от вас, които държат енергията високо, рядко. Тъй като сте вътре в системата, вие сте вътре в окото на урагана. Какво можете да направите за планетата? За човечеството? Продължавайте да повишавате вибрациите си.

 
 

Не искам да спасяваш света. Това не е мисията, която сме ви дали. Молим всеки от вас да вибрира високо, защото всеки, който вибрира високо, повишава енергията на планетата, но не мислете, че вие ​​ще бъдете спасители на света; не мислете, че вашите енергии, само вашите ще могат да доведат планетата нанякъде. Вие променяте времевата линия, вие се променяте в рамките на една медитация; не от него. От него можете да намалите енергията и да се върнете на планетата към предишния ред. Можеш да паднеш, никога да не се издигнеш.

 
 

Така че не чакайте и не се чувствайте виновни, че не поддържате планетата високо. Не затова всеки от вас сега ще се отпусне и ще започне да пада, защото самата разходка ще бъде увредена. Така че просто погледнете разходките си, забравете за външния свят, продължете разходките си; всеки от вас. Повишете вибрациите си, направете го за себе си, не за планетата, не за цялото. Разберете фразата: "Светът навън ще падне и вие ще стъпите на краката си". Светът навън се разпада и трябва да държите пътя, да вървите. разбирам? Какво ще се случи по-късно, не е нужно да се притеснявате. Ние виждаме всичко и знаем всичко, което трябва да направим. Сега, ако вече не ни вярвате, това също е опция, свободната воля е там за това.

 
 

Така че нека всеки от вас да направи своя избор: вярвайте, вярвайте и следвайте разходката, гледайки себе си, или просто се откажете от всичко и приемете света, който е там. Изборът е твой. Ние не искаме нищо и няма да оправдаваме нищо. Свободната воля продължава да съществува на планетата и ние не можем да й пречим. Ние ви напътстваме и ви показваме правилния път, ако решите да следвате друг път, вината не е наша, а вашият избор. Така че, не забравяйте фразата: „Външният свят ще падне, но вие ще стъпите на краката си“; но ако вярваш, ако продължиш да вървиш, можеш да стигнеш до там. — О, но какво да кажем за другите? Уважавайте избора на всеки. Всеки прави своя избор. „Ах, но мнозина все още не виждат истината“ Наистина, мнозина не виждат истината. Ще бъде ли? Мнозина ли не виждат истината? Или ви карат да вярвате, че мнозинството не вижда истината?

 
 

Светлината достигна максималния си интензитет, няма какво да се крие. Не можете да знаете какво се случва в сърцето на останалата част от планетата. Много грешиш. Огромното мнозинство вече са наясно и знаят точно къде стъпват и всеки прави своя избор. Така че не мислете за другите. Сега е моментът да мислим всеки за себе си, да направим своята част за цялото. И каква е вашата роля за Цялото? Повишете вибрацията си, вдигнете пътя си, походката си. Останалите? Всеки да направи своя избор. „Светът ще падне навън и ти ще паднеш на краката си“, ако се довериш и останеш фокусиран върху разходките си. Това е голямата истина.

 
 

Не очаквайте чудеса. Не седнете и чакате нашите действия. Действието зависи от всеки от вас, независимо какво се случва навън. Винаги помнете тази фраза: „Светът ще падне навън и вие ще стъпите на краката си“, ако вярвате и вярвате и се съсредоточите върху разходките си. Това е всичко, което имам да кажа и говоря от името на всички останали. Няма какво да се оправдаваме, няма какво да обясняваме, няма какво да кажем. Ако се съмнявате в това, което казваме, ако вече не вярвате на това, което казваме, това е избор за всеки от вас, ние не можем да направим нищо. Ние няма да бъдем тук да обясняваме, оправдаваме, показваме, питаме. никога. Ние знаем какво правим, как го правим и кога го правим. Не вие ​​ще ни научите как да правим нещо.

 
 

Така че, ако решите да вярвате, просто повярвайте и продължете напред, добре за вас. Защото вие, всеки един от вас ще се грижи за разходката си, ще ви гледа. "О, но аз съм егоист, а останалата част от планетата?" Пак повтарям: всеки прави своя избор, не вие ​​се притеснявате за другото, те ще променят мнението си, не; и ще се отклониш от походката си. Времето е за всички. Ако искате да го наречете егоистичен момент, тогава това е егоистичен момент, в който всеки ще трябва да мисли за себе си, в своето пътуване. Помислете най-много за тези, които зависят от вас; ще ги носите заедно; но тези, които все още не са в състояние да вземат свои собствени решения, това не принуждава никого да прави нищо.

 
 

Така че не можем да кажем много. Свободната воля продължава на планетата. И през цялото време ще повтарям тази фраза: „Светът ще падне там и ще кацнеш на краката си“, но ако вярваш и ако се съсредоточиш върху това, което правиш за разходката си. Забравете другия. Сега всеки ще трябва да направи своя избор. Дойде моментът всеки да направи своя избор. Това не е лесен избор, не е лесен избор. Вие избирате да останете на планетата, да отидете в петото измерение или да си отидете. Осъзнаваш ли, че не е лесен избор? Осъзнаваш ли, че не можеш да се намесиш в избора на другия? Той е този, който ще реши, а не вие ​​вместо него.

 
 

Така че хайде, егоистичен момент ли е? Да, но е време душата ви да избере какво иска: да се развива или да остане там, където е. Много добре, тогава твоята душа трябва да реши, нека това бъде егоистичният момент. Спрете да мислите за другите. Всеки ще трябва да подпише срок с избора си и ние ще приемем избора на всеки. Не можем да направим нищо. Разберете това. Настоящият момент е различен момент от живота на всички вас на тази планета. Не решава дали "утре ще ям банан или ще ям ябълка". Моментът е да реша „Ще остана на планетата и ще отида в Петото измерение или искам, избера и ще реша да остана там, където съм, в Третото измерение“. Само че няма да бъде тук, на тази планета.

 
 

Значи осъзнавате, че не можете да избирате за останалото? Това е индивидуален и душевен избор, виждате ли това? Ще завърша тази част, като отново кажа: „Светът ще падне там и вие ще стъпите на краката си“, ако вярвате и ако решите да отидете в петото измерение.

 
 

Другият момент, на който искам да обърна внимание: голям отрицателен егрегор вече е започнал на планетата. Това е парти, което носи ексцесии, носи цялото нарушаване на правилата, всичко, което наистина може да ви обезоръжи, наистина да ви събори. Така че нека всеки направи своя избор. „Струва ли си след няколко дни да изхвърля всичко, на което съм се кланял, засаждал съм, подготвял съм се, само за 4 дни тотален излишък? Заслужава си?" Но ако това е вашият избор, изживейте 4-те дни.

 
 

Затова ви казвам следното: Какво да правите и какво да не правите в този период? Можете да правите всякакъв вид медитация или да получавате енергия, която включва Същество от Светлина. Времето вече е различно. Не се сравнявайте с казаното преди малко. Давам насоките за днес, за тази година, за това време. Тогава всяка и всякаква медитация, ръководена от Същество от Светлина, може да се направи. Може да се направи всяко лечение, ръководено от Същества от Светлина. Изолирана медитация, сам ли си? Не правете.

 
 

През тези 4 дни, ако не избирате ексцесии, изберете да останете с високо съзнание. Можете да се свържете с когото искате, можете да помолите за помощ, можете да се молите за когото искате; не медитация сега. Не трябва да се прави самотна медитация. "Ах, но аз се заземявам, викам съществата". Няма значение, не трябва да се прави. Просто се обадете на вашите учители, вашите водачи и вашите ангели. Тъй като те са там с теб, те не се разхождат наоколо. Така че поискайте защитата на всички тях.

 
 

Денят е изгрял, помолете господарите си да създадат бариера около вас срещу всякаква енергия. Започвате ли да усещате, че нещо е странно? Призовайте своите господари, вашите водачи и вашите ангели и ги помолете да ви очистят. Надявам се да съм бил много ясен, защото често чувате неща и питате точно това, което сте чули, за да потвърдите, че разбирате. Това е доста интересно.

 
 

Относно Пътуването: Пътуването остава и продължава. Защото? Кой води пътуването? Сен Жермен. Така че продължава, не се променя, не се променя. В този период тук няма да има видеоклипове, по същия начин трябва да защитим и канала. — Ах, но нямаш ли сили да я защитиш? Разбира се, че го правим. Това е уважение към свободната воля, тя също го има. Така че, нека не я спираме да живее каквото си пожелае, защото ние ще бъдем тук. Това е нейната свободна воля. Тогава няма да дойдем. Тя ще следва пътя като всеки от вас. Сега пътуването продължава. Разберете това, пътуването продължава.

 
 

Мисля, че няма какво повече да се обяснява, добре е обяснено. И направете своя избор. Искате ли да продължите по този път, насочвайки се към Петото измерение? Много добре, прекарайте тези 4 дни вибрирайки високо, правейки неща, които ви харесват, бъдете сред природата, слагайте краката си на земята. Удивително! Да живее! Бъди щастлив! Без никакви ексцесии. Не изхвърляйте цялата тежка разходка, която сте правили, напротив, продължете напред. Мисля, че... това е, което всеки от вас иска в момента. И бих казал, че всеки от вас трябва да направи това.

 
       
 
     



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677691
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930