Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
17.04.2022 21:14 - [ НОВО] СЪОБЩЕНИЕ ОТ ХАТОН ДО ЦЯЛИЯ СВЯТ ~~~16 АПРИЛ 2022 г.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 144 Коментари: 0 Гласове:
0



 4-16-22

АЗ СЪМ ГЬОРГОС ЦЕРЕС ХАТОН, ГЛАВНОКОМАНДЕН, ПРЕХОД НА ПРОЕКТА ЗЕМЯ, ПОЛЕТНО КОМАНДВАНЕ НА СЕКТОР ПЛЕАДЕС, МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКА ФЕДЕРАЦИЯ, КОМАНД АЩАР: ПРЕДСТАВИТЕЛ НА ЗЕМЯТА КЪМ КОСМИЧЕСКИЯ СЪВЕТ И МЕЖДУГАЛАКТИЧЕСКИЯТ ЗЕМЕН ТРАНССИЛ ФЕДЕРАЦИЯ. МОЖЕТЕ ДА МЕ ВИРЕТЕ „ХАТОН“

Поздрави на всички души на Земята Шан. Моето послание днес е да ви дам надежда и радост, защото крайното време е пред нас! С това твърдение имам предвид, че говоря от гледна точка на земното време.

Какво е земно време в момента? Нека обясня още веднъж. Земята започва да влиза във фотонния пояс от 50-те години на миналия век. Този колан е един от енергията, която ускорява секундата на часовника ви. Смяната на второто не се усещаше много по това време, но с течение на годините Земята се придвижваше все повече и повече в този енергийен пояс, както прави от самото си начало.

Шестдесет и две години са изминали от 1950 г. и Земята се е преместила далеч в този пояс, дори когато обхваща системата Плеяди. Вашият ден от 24 часа сега е еквивалентен на 12-часов ден в сравнение с 24-часовия ден, който някои от вас, по-големите си спомнят, когато сте били дете. Да, минутата се ускори, така че вашият 24-часов ден се ускорява по-бързо, отколкото си мислите, защото прави 24-часовия ден наполовина по-дълъг. Надявам се, че разбирате какво имам предвид с това твърдение.

Ан си спомня, че е чела дневника на своята земна майка от 40-те години на миналия век, преди Земята да влезе в този пояс. Тя четеше за случаите, когато семейството правеше неща и обядваше с прекъсвания сутрин, следобед и вечер, плюс ядеше и трите хранения — закуска, вечеря и голяма вечеря в 18 часа. Денят беше дълъг 24 часа. Сега-а-дни, както Патрик е казвал много пъти. „Всичко, което правя, е да ставам и да се бръсна и отново е време за лягане.

Имам съобщение за стадото на Сананда. Всички вие сте в нашия лъч по всяко време. Трябва да се върнете вкъщи, за да помогнете с натоварването тук. Не бива обаче да седите до прозореца и да се ядосвате, ако все още сте на Земята. Трябва да продължите с работата си и да я използвате в полза на душевния растеж, защото уроците никога не свършват. Този последен урок за всички вас е да бъдете търпеливи, да не се тревожите за излитане, нито да се притеснявате, че не сте отведени вкъщи, тъй като желаете такова.

Сананда е казал, че една минута сте на Земята, а в следващата минута сте у дома в Осветените Царства. Това може да се случи „ДЕН или нощ. Благодаря на Служителите на Светлината за това, което направиха, за да помогнат на Майката Земя и на целия Космос. Предвиждам да не се правят повече мисии или петиции, но всички вие, вместо да ги казвате всеки ден, можете да поискате с мисъл тези петиции да продължат като безкрайна океанска вълна в целия Космос!

Едно е сигурно. Трябва да се изчистите от всякаква негативност, дори ако трябва да го правите много пъти на ден. Всяка негативност, с която не сте се справили, се отразява на физическото ви тяло, тъй като то се излъчва на по-висока честота. Дръжте центрирани, съсредоточени, балансирани и спокойни. Подайте петиция вашата честота да бъде на 169433 хармонични честоти, за да можете да се транспортирате без физическо увреждане на месестата ви обвивка. Не забравяйте отново, че можете да бъдете вдигнати през нощта ИЛИ през деня!

Оставям те с тази мисъл. Вие сте много обичани и обгрижвани всяка секунда от деня. Всички осветени царства са само на една мисъл разстояние и трябва да знаете, че сте ГОЛЯМО ОБИЧАНИ.

SALU

ГЬОРГОС ЦЕРЕС ХАТОН, известен още като СЪЗДАТЕЛ БОГ АТОН.

*********************************




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 680283
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930