Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
21.05.2022 21:16 - Анубис 🛸🛸🌅🌎 🛸🛸 Поздрав Човеци,
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 104 Коментари: 0 Гласове:
0



 Аз съм Анубис и изпращам ново съобщение по искане на кралица Ан-Ра. Изминаха 9 месеца земно време от последното ми предаване на вашата планета. Планетарната междугалактическа коалиция продължава да се разширява отвъд много Галактики, Вселени и Звездни системи.
Сега над 250 цивилизации се присъединиха към коалицията. Те искат да живеят в мир, вместо да участват в дълготрайните Галактически войни. Реалността на конфликтите е съвсем реална и цивилизациите, които се интересуват да просперират технологично и духовно, поискаха моята Кралица да води Планетарната междугалактическа коалиция То се основава на мирно и хармонично съвместно съществуване между съществата.
Правителствата ви все още държат човечеството в неведение за съществуването на милиарди от субектите в безкрайния Космос. Излязоха с идея за създаване на фалшива инвазия от Космоса. Всичките им планове ще се провалят. Възможността за Галактическа инвазия е много реална за вашата планета.
Тези същества се интересуват само да убият всяка цивилизация. Те напълно унищожиха определени планети и дори пълни Галактики. Ето защо беше взето решение, освен Галактическата федерация на Светлината, за създаване на нов съюз между Светлинните същества, които да се защитават взаимно.
Влечугите, Ориони, Анунаки, Котва и много други винаги търсят да завладеят нови територии, след като унищожат собствените си планети. Командването на Ащар е спасявало вашата планета многократно, без да знаете. Аз лично командвам два флота, единият от тях се казва РА, което означава слънце, както знаете без него животът нямаше да съществува.
Най-новото събитие, включващо тъмните сущности, се опитаха да пазят тайна за дейностите на войната около вашата Луна. Използват холографска луна от известно време, за да я прикрият. Отвънземните искаха да атакуват Майката Земя от космоса. Те бяха помолени от вашия Елит да убият милиарди от човечеството. Командването на Ащар и моят флот спряха истинското нашествие на вашата планета.
Време е човечеството да отвори очите си и да започне да вижда истината. Трябва да признаете пред себе си, че сте Светлина и сте тук, за да спасите планетата си. Всичко носи Божествен Поток и Цел. Благодаря ти Юнивърсъл канал.
Следвайте Истината.
Анубис
Канализирано от Ерена Веласкес
· ·
二宮謙一



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677898
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930