Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
10.08.2022 17:33 - 8-8-22 НОВО] АКТУАЛИЗАЦИЯ, ЧАСТ 11: ДО ЧИТАТЕЛИТЕ НА FOURWINDS ОТ ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР~~~ДО ВСИЧКИ СВЕТЛИНИ И ВСИЧКИ ДУШИ~~~НИКОГА НЕ СЕ ПРЕДАВАЙТЕ!~~~АКТУАЛИЗИ
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 109 Коментари: 0 Гласове:
0



 НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!!!

ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЕР: АЗ СЪМ ТОВА, КОЕТО СЪМ. АЗ СЪМ ПАТРИК Х. ЗВОНАР НА Осветените кралства.

Усещам, че много добри хора, читатели на Fourwinds, са обезсърчени, притеснени, уплашени или дори се чувстват безнадеждни за вашия свят и вашата страна. Проблемите са много, а решения сякаш никога не идват.

Ционистите изглежда се приближават все повече с всеки нов ден. Тъмните енергии са тези, които контролират правителството на САЩ. Техният зъл план е да контролират Космоса и те смятат, че са спечелили. Въпреки това, Работниците на Светлината са направили огромна разлика в плановете си и са осуетили толкова много от тях, че те гладуват за злата храна, която не могат да намерят. Злото обаче НИКОГА не спира, докато не бъдат принудени да напуснат последния си дом на Земята от нейното дипломиране.

Много други клонинги от правителството на САЩ заобиколиха клонирания Байдън и той е контролиран и прави само това, което изискват неговите господари. Разбира се, има твърдения, че той е подведен от дезинформация или контролиран ум, или дори отровен от Дълбоката държава, за да изпълнява техните поръчки. Това е вярно, защото истинският Байдън е на астралния план и съжалява за това, което прави неговият контролиран клонинг.

Мога да ви кажа веднага, че повечето хора на Земята по това време са клонинги. През 1989 г. и 1990 г. Hatonn каза, че 69% от хората са клонинги и са без душа. Когато клонинг се ожени за клонинг, те възпроизвеждат друг клонинг. Разбра ли снимката?

Състоянието на нацията ни е по-критично от всякога. Федералният резерв се бори за оцеляване и отказва да спази споразумението си да позволи на златната банкова система да се включи. Америка се люлее на ръба на икономическата катастрофа, докато хората спят.

Пентагонът и американските военни са разделени в лоялността си. Ционистът/Байдън нацистът. фракция продължават да създават хаос в Близкия изток под ръководството на злите контролери. Те продължават да заплашват Русия, опитвайки се да започнат Трета световна война (ядрена), за да спасят себе си и ционистката кабала и дълбоката държава. Без световна война те са обречени заедно с техния Единен световен ред.

Изглежда, че Америка е изгубила пътя си. Тя е превзета от трупове нелегални пришълци и техния криминален елемент. Ционистите/нацистите са имали голямо влияние върху хората чрез техния контрол върху медиите, за да ви мразят хора, контрол върху училищата, за да контролират ума на учениците, за да маршируват за контрол върху оръжията и да протестират срещу морала и ценностите, и да създават общ хаос и неморалност в цялата страна.

Дори църквите са били повлияни от голямо зло. Хомосексуалните, пияните и неморални духовници доведоха християнството до ново дъно. Онези, които някога са говорили срещу социалните неправди и са подкрепяли правото си да живеят със самия живот, вече ги няма. Хората са обезверени и объркани и подведени с дезинформация и лъжи.

Докато размишлявах върху състоянието на Америка, ме обзе чувство на надежда и чух думите „Никога не се предавай! Бог също има план!“

Казвам ви, че знаете отговора, както винаги сте го знаели. Имаш силата да промениш нещата, да направиш света отново правилен.

Ти имаш силата на молитвата! Живеейки в този физически свят, вие сте фокусирани върху физическите събития около вас. Забравяте духовната страна на живота. Забравяте, че сте духовни същества, които имат това физическо преживяване, за да научат уроците си по душевно израстване. Вашият Божествен Дух вътре ви свързва с Създателя Атон Бог на Светлината и Силата на Сътворението. Един от вашите уроци е да използваме тази сила, за да създадем своя път в този физически свят. Вие също имате тези страхотни петиции, които да кажете и да ви помогнат да бъдете великата сила, която можете да бъдете! Четенето на Свещените книги на Светлите царства ви дава духовно напътствие, което е най-необходимо!

Злото може да се развихри, но Бог има Божествен план за Своето творение, за този физически свят, в който живеете. Като същества с душа вашата роля е да използвате духовната си сила, за да промените нещата. Можете да победите тъмните енергии и същности около вас. Вие отправихте петиция Сен Жермен да унищожи злата сила на слугите на Сатанианската и Нибурийската империи и да направи техните слуги безпомощни. В рамките на волята на Създателя вие сте направили това и вярвате, че е направено, това е така.

Силата на молитвата е безгранична! Вие имате тази сила. Използвайте го, за да спасите нацията си, да спасите света си. Това е Божественият план. Светлината на Истината винаги побеждава Мрака на Лъжата. Създателят Бог Атон на Светлината винаги печели, защото ние, Работниците на Светлината, използваме тяхната сила, за да се случи това; и тъй като имате Духовната сила, никога не се отказвате! Имате надежда, защото знаете, че победата ще дойде!

Отправям този призив за молитва за всички просветени души, навсякъде. Вие имате Силата и заедно всички вие същества с душа можете да върнете света си в баланс отново, дори в тези последни дни. Помнете, Божествената помощ е само една мисъл разстояние. Въведете войски --- и никога не се отказвайте!

Всеки ден е подарък, даден ви от Майката Земя. Все още има няколко подаръка под елхата. Вземете всеки подарък и го използвайте, както ви казах по-горе. Всичко НЕ Е ЗАГУБЕНО! НИКОГА НЕ СЕ ОТКАЗВАЙ!

ПАТРИК Х. БЕЛРИНГЪР известен още като PHB.

bellringer@fourwinds10.com

http://www.fourwinds10.com




Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677296
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930