Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.08.2022 19:45 - 💦🌊 СИРИАНЦИТЕ : ПРОГРАМИРАНЕ 💦🌊
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.08.2022 19:48


  image Скъпи, ние сме тук, за да ви кажем, че сте във финалните етапи на вашата борба/промяна от тъмнина в СВЕТЛИНА. Сякаш най-тъмните елементи най-накрая са притиснати в ъгъла и не се отказват от борбата, докато всяка една душа не е в СВЕТЛИНАТА и всички заедно можете да влезете в РАЯ на ЗЕМЯТА.
image Последната им крепост, така да се каже, е под контрола им на НОВИНИТЕ (Север, Изток, Запад и Юг) и дори този контрол сега се разпада. Те дори се опитват да проникнат в Truthers в социалните медии и се опитват да контролират работниците на светлината, като ви разделят. Въпреки това дори и това не работи сега, тъй като повечето от вас видяха през игрите им.
image Докато са се опитвали да нахлуят в СВЕТЛИНАТА, те са били погълнати от СВЕТЛИНАТА, така да се каже, и Тъмнината се променя в СВЕТЛИ !!!. НЯМАЙТЕ СТРАХ, защото като СВЕТЛИНИ РАБОТНИЦИ, ВИЕ сте далеч по-могъщи от всяко тъмно същество. Смейте се на АНТИКИТЕ им, защото точно това са, Скъпи. РЕ ЧЛЕН, че дори Тъмните играят игра.
image ОГРАНИЧИТЕ ГЛЕДАНЕТО СИ НА ТЕЛЕВИЗИЯ. (Те ви казват Визия за един по-тъмен свят) СПРЕТЕ да гледате ПРОГРАМИ. (Програмират ви) ОГРАНИЧИТЕ СОЦИАЛНИТЕ МЕДИИ.
image По-тъмните елементи се опитват да изпълнят умовете ви с Глупости (БЕЗ СМИСЪЛ) в социалните медии. Не е социално. Да, това е Talk, но не е много социално, тъй като всъщност не си ГОВОРИТЕ един на друг лично. Думите в социалните медии понякога могат да бъдат интерпретирани негативно.
image ГОВОРЕТЕ с другите лично, срещнете се с тях и погледнете в очите им. Просто ще ЗНАЕТЕ кои са всъщност. Нуждаят ли се от изцеление, ще можете да ги излекувате с докосване, усмивка, поглед или просто добра дума. По-тъмният елемент знае това и затова се опитват да ви задържат вътре, гледайки техните програми по телевизията или социалните медии.
image НЕ СЛУШАЙТЕ ДРУГИТЕ, ДОКАТО НЕ ГОВОРЯТ ПОЗИТИВНИ ДУМИ БЪДИ СОБСТВЕНАТА СИ ГУРУ. ГЛЕДАЙ КАКВО СИ КАЗВАШ ДУМИТЕ СА СИЛНИ И ИМАТ СМИСЪЛ. Винаги следвай думите АЗ СЪМ с положително намерение като АЗ СЪМ ДОСТОЕН. АЗ СЪМ ОБИЧАН. АЗ СЪМ ИЗОБИЛ ВЪВ ВСИЧКИ НАЧИНАНИЯ. ТЯЛОТО МИ Е ЦЯЛО И ЗДРАВО.
image Подсъзнанието ви също е като собственото ви вътрешно дете. Говорете с него/нея, сякаш тя е в стаята с вас. Сприятели се с вътрешното си дете, СЛУШАЙ и ГОВОРЕЙ с него/ нея БЪДЕТЕ ДОБРИ, не му се карайте, както понякога бихте направили със себе си.
image Също така СЛУШАЙТЕ и ГОВОРЕТЕ със собственото си тяло сега. Когато се появят заболявания, винаги има причина. Тялото ти се опитва да те накара да се промениш. Всяка болест може да бъде излекувана, но трябва да СЛУШАТЕ тялото си, за да разберете какво ви казва, да го ИЗЛЕКУВАТЕ и трябва да ВЯРВАТЕ в собствената си СИЛА да излеку Други могат да помогнат, но ТИ си най-добрият си лечител.
image БЪДЕТЕ БЛАГОДАРНИ за нещо, дори и да е нещо малко. Разбираме, че след последните няколко години на мрак много от вас може все още да са в състояние на тъга и депресия, но бихме ви посъветвали да приемате всеки ден такъв, какъвто идва и да продължавате да молите за помощ и да ЗНАЕТЕ, че помощта винаги СЕДНЕТЕ в ТИШИНАТА и ПРОСТО БЪДЕТЕ. ПОГЛЕДАЙТЕ към НЕБЕТО, защото докато гледате нагоре, изправяте гръбнака си и енергията може да потече по-лесно към мозъка ви image Когато тези времена на поражение дойдат, вие се протягате ръка и МОЛИТЕ за помощ и тя ще бъде предстояща. Всички вие изчиствате последните следи от тъмнина в душите си, за да можете да влезете в НОВИЯ СВЯТ и той започва от ВАС.
image ИЗЛЕЗТЕ В ПРИРОДАТА и ЧУЙТЕ КАКВО ВИ казва GAIA. ГЛЕДАЙТЕ ФЛОРА и ФАУНА. Там има страхотни послания за вас. Тези, които живеят в Природата и не слушат Медиите, могат да бъдат щастливи сами в себе си. Те няма да имат представа какво може да се случва във външния свят и напълно няма да забравят за гибелта и мрака, които се увековечават от медиите.
image ВИЕ сте част от БОГ и преживявате всичко сами, така че ще можете да помогнете на другите, когато преминат през собственото си Възнесение, защото това е, което всички правите. ВИЕ се издигате в 5-то измерение на Земята и за да се възнесете, трябва да изчистите всички последни следи от тъмнина в душата си.
image ТИ си най-големият си лечител и най-големите лечители са тези, които могат да бъдат съпричастни, след като са преминали през собствените си времена на травми, депресия и скръб.
image МИЛИ, ВРЕМЕ Е СЕГА ДА СЕ ИЗЛЕКУВАТЕ. ОТДЕЛЕТЕ ВРЕМЕ ДА ВЛЕЗЕТЕ ВЪТРЕ И ДА ПРОГРАМИРАТЕ СЕБЕ АКЦЕНТУИРАЙТЕ ПОЗИТИВНОТО И ЛИКВИДИРАЙТЕ НЕГАТИВНОТО БЪДЕТЕ В ЕДНО СЪС СЕБЕ СИ. Депрограмирайте отрицателното и ПРОГРАМИРАЙТЕ ПОЛОЖИТЕЛНОТО. Както винаги, ние сме тук, за да помогнем, но трябва да ПОПИТАТЕ. Ние сме СИРИУС и ви изпращаме много ЛЮБОВ и много БЛАГОСЛОВИЯ винаги. **Канал: Теа Грейс Сириус



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677271
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930