Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
12.07.2021 09:04 - Майк Куинси / Висш Аз - „Не се очаква да бъдеш перфектен“
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 140 Коментари: 0 Гласове:
0



 Много пъти сме споменавали, че ако сте готови, ще имате възможност да се изкачите. По всяко време те могат да постигнат този подвиг като личност и след като са преминали маркера, им се помага да го направят. Вибрациите продължават да се покачват и ако вие също вдигате своите, няма причина да не можете да сте готови да се издигнете. Може би вече сте наясно, че ако балансът е 51% или повече положителен, тогава сте на път да се изкачите. Това означава, че за да запазите тази позиция, трябва да останете позитивни, като се фокусирате върху всичко, което ще продължи да ви издига. Може да изглежда лесно и ще бъде така, при условие че, доколкото е възможно, те живеят живота си в услуга на другите. Това би бил вашият начин да докажете, че разбирате какво се очаква от вас. Все още ще имате време за себе си и ще откриете, че „служенето на другите“ е много задоволителен начин за разпространение на Светлината. Запазването на спокойствие и спокойствие, независимо какво се случва около вас, се превръща във вашия начин на живот. Това е много полезно и дава добър пример, който другите ще искат да последват.

Вие се намирате в това, което може да се нарече междинен период, който ви позволява да се откажете от старите модели, замествайки ги с повече амбиция и обичащи начини, които разпознават Единството на всички души. Имате Атом на Създателя в себе си, което означава, че всички сте част от Бог Създател и имате вечен живот. Това, без съмнение, ви дава много за размисъл, особено когато смятате, че всички души около вас са предназначени да намерят своя път към истинското си аз. Дори и най-смирените от всички души около вас в крайна сметка ще намерят своя истински път. Може би вече знаете, че на всеки се помага да се ориентира, дори ако все още носи ниска вибрация. Следователно, погледнете околните с повече прозрение и внимание и ще видите, че те имат потенциала да намерят светлината. Всички вие трябваше да започнете някъде по пътя си към дома и ще откриете истината и Светлината през многото си животи и преживявания.

Никой не е бил принуден да има опит във Вселената на материята и можем да ви уверим, че с радост сте приели възможността да го направите. Знаехте, че вашите спомени ще бъдат изтрити, за да можете да имате живот, който няма да бъде засегнат от познаването на истинското ви Аз. В крайна сметка ще се възползвате значително от преживяванията си във Вселената на материята и ще помогнете на онези, които следват вашите стъпки. Еволюцията е свързана с повишаване на вибрациите ви, за да напреднете към по-висшите сфери. Подсъзнателно знаете какво да очаквате и какво трябва да продължите напред.

По-специално по това време Земята е пълна с разсейващи фактори и отнема време, докато една позитивна душа пътува през живота незасегната. Не се очаква да бъдете перфектни и ако бяхте на ваше място, щяхте да имате толкова високи вибрации, че нямаше да сте подходящи за Земята. Вашите вибрации ще определят къде ще бъде вашето ниво на съществуване и по това време много от вас са на път към по-високите нива, които са известни като вибрации. Това е красотата и справедливостта на пътя, който определя до кое ниво да отидете. Мнозина смятат, че са на прав път към Възнесението и могат да бъдат сигурни, че ще им бъде помогната по пътя. Красотата и абсолютният мир, които ви очакват, ако успеете, са отвъд думите и ако можете да го зърнете, ще знаете, че всички усилия, които сте положили, за да направите това възможно, са си стрували.

Може да е изненада или дори шок за някои да разберат, че през всичките си животи сте били мъже и жени, в зависимост от вида на преживяванията, от които се нуждаете. Това е подготовка за вашето бъдеще, когато ще вземете по-вибриращо тяло, което не се нуждае от различните отделни форми на мъжки и женски. Очевидно на сегашното ниво вие сте, така да се каже, „по-животинско“, що се отнася до размножаването. Има много промени, които трябва да имате предвид и когато погледнете назад, ще видите колко много са се променили нещата. Силата на мисълта ще доминира в живота ви и изговорената дума ще бъде ненужна. Вашите сили да създавате чрез мисъл ще станат нормални за вас. Разбира се, тези промени се случват своевременно и ще свикнете с идеята за такива промени, докато се развивате. Както можете да видите, галактическо същество е много различно от сегашната ви форма, но това е нормалната прогресия, докато вдигате вибрациите си.

Животът ще бъде пълен с изненади, докато се развивате, но разбира се ще бъдете подготвени предварително. Идеята със сигурност не е нова за вас, тъй като на различни етапи от вашата еволюция получавате информация за тях доста предварително. Обикновено те получават само това, от което се нуждаят, за да пристъпят напред, за да не ги претоварят. Трябва да ви е окуражаващо да знаете, че ви очаква голямо бъдеще, което ще бъде приятно и забавно, без да пречи и намесата на тъмните. Колко вълнуваща трябва да бъде тази мисъл във време, когато току-що излизате от много труден период. Помощ ви се предоставя и след време тези, които споделят вашия опит от по-високо ниво, ще дойдат да ви посрещнат.

Нека знанието за бъдещето ви повдигне и ви даде сили да продължите напред, без никакви съмнения относно това, което предстои, ще ви бъде много приятно. Настоящите събития са преминаваща фаза, която ще премине бързо и ще ви позволи да се срещнете с вашите космически приятели. Някои всъщност ще бъдат вашето семейство, които с нетърпение очакват възможността да ви поздравят отново. Обединенията ще изобилстват от големи празненства за вашия успех, за да можете да продължите да излизате от по-ниските вибрации. Ние се позоваваме на времена, които ще настъпят през по-голямата част от живота ви, когато онези души, които са напуснали преди вас, ще ви намерят отново. Животът на Земята е просто бледо отражение на това, за което всъщност става дума и имате всичко, което да очаквате с нетърпение в едно прекрасно не твърде далечно бъдеще.

Бъдете любвеобилни, бъдете добри с братята и сестрите си, които не са наясно с предстоящите събития, и им помогнете през това, което ще бъде много трудно за тях. Всяко преживяване е насочено към това да ви изведе напред и да ви издигне на нови нива, дори ако вие самите не разпознавате целта. Животът може да бъде вълнуващ и еднообразен и тези различия са част от необходимото ви преживяване, за да ви отведе още по-далеч. Нищо не се случва случайно, затова запишете какво се случва в живота ви и ако има какво да се научите от него, имайте това предвид.

Бъдете сигурни, че във всичките ви преживявания са ви помогнали да разберете какви са причините да ги имате. Никога не ви се иска да правите повече, отколкото сте способни, и не забравяйте, че сте влезли в земния си живот с план, за който сте се съгласили. Всичко е наред въпреки случващото се около вас, което не е задължително да ви засегне. Имайте предвид целта си, знаейки, че много любящи души пътуват с вас.

В любов и светлина.

Майк Куинси.

Канал / Автор: Майк Куинси
Източник: Дървото на златния



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 676877
Постинги: 1519
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930