Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
04.04.2022 09:55 - Архангел Михаил. Накарахте ни да променим нашите решения
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 504 Коментари: 0 Гласове:
1


Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 милички! Аз съм Архангел Михаил!  

Не си мислете, че за пореден път идвам тук само за да привлека вниманието ви. Но понякога присъствието ми е необходимо, с този по-дълбок и по-проницателен аспект от мен, за да ги превърна в реалност. Никога, ама никога не съм ви казвал, че вашето издигане ще бъде лесен процес. Това не е лесен процес, не е битие, вашето издигане няма да бъде лесен процес. И защото? Защото определящият фактор за цялата тази промяна е само един: техните умове. Друго няма.

 

Така че ще подновя историята. Тази история, която разказахме тук, отново отвъд, от самото начало. Кой избра да тръгне по този път далеч от силата, дадена от Бог Баща/Майка? Кой избра да отвори вратата за чувства, които не идват от Божественото? Кой избра да изживее нови приключения, упражнявайки чувства, противоречащи на любовта? Кой е позволил на тази планета да спадне във вибрациите? Кой е отговорът? Надявам се, че всеки има един единствен отговор: Вие!

 
 

Планът за тази планета е създаден с нещо, наречено свободна воля, където можете да правите избор, какъвто избор искате. И вашите души правят тези избори от дълго време.

 
 

Душите, които по същество са от тази планета, мнозина знаеха, да, Петото измерение. Не всички са само Трети. Но те се оставят да стигнат до такава точка, така че да не помнят нищо друго. Те вече не успяват да усетят нищо, което са чувствали по това време.

 
 

Тогава можем да потвърдим, че те са напълно души от Третото измерение, защото са забравили това, което вече са живели един ден. Душите, които дойдоха тук и помогнаха за населяването на тази планета, които помогнаха за изживяването на Златния век там, знаят точно за какво говоря. Но мнозина също избраха да имат повече сила от бащата/майката Бог, те избраха да изпаднат в съзнание. И така, тук съществува сбор от желания и желания на душите, тези желания с ужасни последици за планетата, защото се изпълни, че тази планета падна в Третото измерение.

 
 

И така сте живели, все повече и повече излъчвайки все повече и повече негативни чувства. Бих искал да запомните само една точка: Никоя душа на тази планета не е родена сега. Те са изключително стари души. Те са били тук от дълго време и във всяко изживяно въплъщение са се поставили на пътя на еволюцията. Да, вие вече не сте варварите, които бяхте преди много време, защото светлината винаги се е намесвала в издигането и в еволюцията на тази планета.

 
 

Затова питам всеки от вас: Къде сме били през цялото това време? А, аз им отговарям: В главите на мнозина, спят в хамака, чатят, пият малко сок, поглъщайки морския бриз, оставяйки човешката и земната цивилизация да се самоунищожат. И така, аз ви казвам следното: Ако наистина лежахме в хамака, пиехме сок и бриз, отдавна щеше да се унищожиш. Нямаше да имаш минало от епохата на мрака. Тази планета вече би била планета без човешки живот на повърхността си.

 
 

Така че не си мислете, че ние не правим нищо, просто не можем да променим свободната воля на човечеството. Всичко, което живеят, е следствие от техните умове и действия. Не нашите! И бъдете благодарни за всичко, което направихме, за да стигнете дотук, защото иначе, както ви казах, нямаше да има повече живот на тази планета.

 
 

Мнозина настояват да установят, че присъстваме на всичко със скръстени ръце, без да правим нищо, просто ви гледаме как се самоубивате, вие се самоунищожавате. И аз им отговарям: За съжаление ние наистина не можем да направим нищо, защото уважаваме избора на всяка душа. Кога действаме? Когато една душа осъзнае грешките, които прави и ни помоли за помощ. „Искам да се променя, искам да се развивам“ А, това е паролата, за да действаме.

 
 

Така че нека мислим по този начин: много от вас отправиха същата молба към нас. Много от вас ще се събудят за Любов. И така, ние вече сме действали известно време в промяната на тази планета, на времевата линия за еволюция. И това е, което се случва. Но… не, не сме направили нищо! С нищо не им помагаме, продължаваме да лежим в хамака. Сега, какво правите, за да промените това, да промените самите вибрации на планетата?

 
 

О, да, бих ти казал, че понякога, в някои дни, в някои моменти правиш красиви медитации, молиш се, дори се държиш правилно. Но когато се появи първото препятствие, вие сте като онези намусени деца, които тропат с крака, искайки нещо, а после започват да крещят, да плачат, да се карат, да хулят, защото имат това препятствие пред себе си. Те не осъзнават, че всяко препятствие е ниво, което ще ви издигне. Сякаш казваме: „Вижте, стигнахте дотук. Поздравявам те. Така че сега имате тест, имате тест, за да можете да преминете към следващото ниво.

 
 

И тогава вместо това напълнете сърцата си с Любов, напълнете сърцата си с доверие, запомнете всичко, което вече сте научили и първо помолете за нашата помощ: „Помогнете ми да преодолея това препятствие, с осъзнаване и разширяване на моето съзнание, за да ми позволите да го направя както трябва " За нас би било голяма радост да бъдем до вас, да ви напътстваме, да ви показваме в сърцето си как да преодолеете това препятствие. Но не, пляскаш с крачетата си, хвърляш истерика, хвърляш се на земята; "Не искам! Не искам! Не искам!" Те отново са онези деца от Третото измерение, които винаги са били, където егото говори по-силно. "Всичко, което искам, искам да имам." „Така че крещя, избухвам, оплаквам се и удрям някого, за да получа това, което искам!“ Осъзнайте, че егото ви все още е там, огромно, голямо. Вече ви казах тук и ще повторя. "Ще има загуби!" Готови!, всички отчаяни. какво ще загубя? Ще загубя ли къщата си? Ще загубя ли семейството си? Ще загубя ли всичко? Аз имам? Ще загубя ли парите си? И аз ви задавам въпрос: Вие отивате в Петото измерение. Ще донесеш ли нещо? Така че защо "моя"?

 
 

Къщата ви не е ваша. Не го взимаш със себе си. Семейството ви не принадлежи на вас. Не го взимаш със себе си. Нещата ти са ефимерни. Няма да ги вземете със себе си. Вашето сребро няма да струва в петото измерение. Така че защо тази загриженост? Защо страхът от загуба? Да загубиш това, което нямаш? Така че внимавайте как поставяте нещата на масата. Искате ли да сложите всичко в една голяма чанта и да дойдете да намерите? И им казвам, че пътят е пълен с камъни и пирони, които бързо ще унищожат чантата ви, а вие ще продължите да губите всичко, защото няма да можете да носите нищо.

 

И така, когато им кажем: „Ще има загуби“; направи отряд, какво правиш? Те започват онази литания на отчаяние, на "Какво ще загубя?" Ще загубиш ли това, което нямаш? Днес вие живеете в Третото измерение, в рамките на необходимото за вас. На всяка стъпка, на всяко ниво, което изкачвате, много ще бъде изоставено, много ще се промени. И ако на всяка стъпка, която правиш, плачеш, изпадаш в гняв, хвърляш се на земята, риташ... Виж, ще ти кажа: подхлъзването ще е голямо и ще се върнеш до края на опашката, отново . Защото явно нищо не са научили. Те забравиха всичко, което беше казано тук

 

Нищо не е твое. Вие живеете в това, което живеете с ходенето на душата си, но това няма да доведе до никъде. Така че защо толкова отчаян? Защо се страхуваш да не загубиш всичко? Спомените остават в сърцето, а не на хартия. Сега, ако трябва да сте сигурни, че това, което е мое, е в моите ръце, не се колебайте да го направите. Казано е, за да не се доверяват на това, което е в ръцете на съседа, а не физически, защото никой не оставя нищо физическо в ръцете на ближния. Това са неща, които са важни за вас днес и които, ако се съберат, ще ви натъжат; ние не искаме това. Не сега.

 
 

Бих ти казал, че това е марш на чета във времето. Няма да е нищо мигновено, за което се подготвите. Сега приемате всичко до буква. Никой не спира, за да ни попита: Можеш ли да ми обясниш по-добре какво имаш предвид? Не! Те се отчайват и започват да разпространяват отчаяние и там включват други хора, които нямат нищо общо с това, които са били уравновесени и които в крайна сметка също стават неуравновесени.

 
 

И там те питам. Какво мислите, че ще бъде Gesara / NESARA? Това е перфектна система. Там няма несправедливости. Но продължавате със страха от загуби. Какво загуби? Ще получите това, което заслужавате. Всеки ще получи заслуженото. И, ето, как всичко остава в главите им? А, мисля, че ще предизвикам още отчаяние. Така че бих ви казал следното: Единствената мисъл, която всеки един от вас трябва да има в този момент, е с вашето заминаване.

 
 

Вече ви казах тук няколко пъти и ще го повторя, защото забравяте: Всеки ще изразходва необходимото за еволюцията на душата си. Ах, "Страх ме е да не умра от глад." Ако за да се развива душата ви, е необходимо да гладувате, ще гладувате, дори и да сте купили цял пазар, ще гладувате. Който нищо не е купил, нищо не е събрал, ако на похода му не е написано "Гладни", няма да мине. А, но как ще стане това? ...или вярваш, или не вярваш!

 
 

Това е страхотният тест: Предайте екипировката си на вашата еволюция. Всеки ще премине през това, през което трябва да премине. Вече ви казах и ще повторя: Всеки е там, където трябва да бъде. Никой не е в грешна позиция. Така че, ако там, където сте, ще загубите всичко, но ще излезете невредими и готови да продължите по пътя си, това е точка на еволюция на вашата душа. Винаги ще има такива, които ще останат на курса и това е точка на еволюция на вашата душа. Сега има такива, които ще останат много луди в домовете си; това е и точка на техните души. Всеки трябва да премине през това, което е необходимо за неговата еволюция. Няма как това да се промени, няма как да се предвиди какво ще дойде.

 
 

Така че не разбирам тези отчаяния, не разбирам тези дисбаланси. И не ни съдете, защото не правим нищо! Още ли не си го научил? Всичко, през което преминавате, е следствие от вашите вибрации! Не можем да направим нищо. Освен ако няма съзнание за човечеството, за да можем да действаме върху всичко. Надяваме се, че ще постигнете това съзнание много скоро. Имаме вяра в това. Но ако всеки път, когато говорим с вас, имате тези нагласи, наистина това "кратко" ще бъде много далечно. Защото не си готов. Ставате все по-неуравновесени.

 
 

Всъщност вие генерирате вашите маршове, вие движите промяната на планетата. И ако във всеки момент на съмнение това се отразява, този момент на промяна е все по-далеч. Това, което им липсва, е доверие в това, което ще дойде? И няма смисъл да си представяме как ще бъде, защото походът принадлежи на всяка душа. Ще трябва да се отървете от всичко, което е там, като сянка по пътя на вашите души. Тогава всеки ще трябва да премине през това, което трябва да премине и ако се довери и прояви смелост, ще си прекара добре. Сега, ако седне, плаче, избухва, хвърли се на земята, там той наистина подписва термина, че не иска да се развива, само се оплаква, само изпитва страх, само се противопоставя.

 
 

Наистина..., когато установим, че вървиш напред, правиш две крачки назад. И мога да ви кажа следното: Всяко послание към всеки ден ще бъде по-трудно за преглъщане, защото времето наближава. Така че да, с всяко съобщение, което прокарвате момента по-далеч, тогава няма да имаме какво да правим. Просто млъкни. И когато всичко започне, ще ни погледнеш и ще кажеш: „Ама ти нищо не ни каза!“ ... Каква е ползата да говорим?

 

Ако всяко съобщение е понижено във вибрация, няма да говорим повече. Ще бъдете хванати неподготвени и ще се оплаквате по същия начин. Но в този момент ние решаваме да направим всичко необходимо за промяна на тази планета. Така че, ако не сте готови да чуете нищо, няма да чуете. Те ще бъдат изненадани. И тогава, когато разберете, това вече се е случило и не сте имали време да направите нищо. По-добре ли е така? Така ще бъде! Просто ще ви уведомим. Ще ги оставим да продължат походите си. Възможно е по този начин да стигнете до необходимата точка на голяма промяна. И тогава, когато дойде този ден, може би плачът ще бъде по-голям, може би страданието ще бъде по-голямо, но поне ти ще бъдеш там.

 
 

Така че това е опция, която имаме. Няма да ви кажем нищо друго. Няма да говорим повече с тях. Само послания за оптимизъм, послания за любов, послания за преодоляване. Просто ще ви уведомим, за да се научите да се доверявате. Ще ви оставим да следвате пътя, без да знаете какъв ще бъде той. Ще бъдат изненадани! Тогава не спорете, но знаем, че ще спорят и много от това, че не сме предупредили нищо, че не сме им дали възможност да направят нищо. Но за какво? За да хвърлите целия процес назад?

 
 

Няма да говорим повече. Ще продължим похода, ще продължим по начина, по който го направихме. Нямаме повече време за тези приливи и отливи на вашата вибрация. Не може да бъде повече. Вибрацията на планетата вече спадна много с тази война. Трябва да тласкаме планетата напред. Когато казвам планетата, нямам предвид Гея, защото Гея вече е отвъд, имам предвид човешката раса.

 
 

И така, ние ще тласкаме човешката раса напред, давайки възможност на всеки да направи своите собствени промени, но без предупреждения, без предупреждения, просто учим, че сме там през цялото време и каквото и да се случи, ние ще бъдем до вас , тъй като ни молят за помощ. Така че ние прилагаме тук всякакъв вид известия, които можем да дойдем да дадем. Вече няма да имате това от нас. Планирахме поредица от съобщения, за да се подготвите. Не работи! И не мислете, че сте малко, защото вибрираш в много висока лента и тази лента има по-голяма скорост от по-ниските ленти. Тогава всичко, което излъчвате, се разпространява по-бързо по цялата планета. Тогава няма да правим това повече.

 
 

Ще вървим както казваш за план "Б". План, в който светът е прекрасен, всичко е правилно и ще бъдете изненадани. Няма да правим нищо друго. Ние, да, ще им дадем сила, ще покажем, че сме там, ще им дадем начини да се защитят, ще им дадем пътеки да изчистят своите походи. Това ще направим. Но няма да знаеш нищо друго. Това беше пътят, който избрахте. И няма смисъл да искаме от нас промяна. Това е взето решение. Ние ще излъчваме само Любов, нищо друго. Това ли искаш, значи това ще имаш. Нашето помощно средство за ходене, точно това. Какво ще се случи отвъд, когато се случи, ще разберете. Променяме всичко оттук нататък. И бъдете сигурни, ние сме с всеки един от вас, който иска нашата помощ и който се доверява на нашата помощ, и вярвайте, че каквото и да се случи, ние ще бъдем до вас. Всеки избор има последствия. И ние наистина избираме днес да ви позволим да управлявате процеса, повишавайки вашите вибрации. Ще променим тактиката, така че действително да повишавате вибрациите си и всеки от вас да практикува това, което вече сте научили. Сега, когато всичко започне да се случва, не поглеждайте към небето и не питайте къде сме. Ние сме там, където винаги сме били, винаги уважавайки свободната воля и вашия избор. не гледайте към небето и не питайте къде сме. Ние сме там, където винаги сме били, винаги уважавайки свободната воля и вашия избор. не гледайте към небето и не питайте къде сме. Ние сме там, където винаги сме били, винаги уважавайки свободната воля и нейния избор.

 
       
     



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677415
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930