Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
03.04.2022 18:41 - ЦЕЛИЯТ СВЯТ ОТИВА В N*E*S*A*R*A/G*E*S*A*R*A.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 583 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 03.04.2022 19:44

Постингът е бил сред най-популярни в категория в Blog.bg
 За пръв път прочетох закона N*E*S*A*R*A преди доста години и винаги съм знаела и чувствала, че това ни предстои. Имаше безкрайни скептици, дори и сега, но вярата ми в идеалите, очертани в този закон, е непоколебима. N*E*S*A*R*A/G*E*S*A*R*A възстановява суверенитета и свободата на човечеството. Съществена част от тази война с дявола е за ПАРИТЕ, които демоните създадоха и с банкиране / лихварство / и безкрайни данъци ни поробиха с доживотни дългове. Златото, диамантите и благородните метали, които Специалните сили откриха в подземните D*U*M*B*S, бяха направени от Човечеството и откраднати от Кабал. N_ESARA/G_ESARA има дълга история, но двата големи акцента са:
1.През 1963г. президентът Джон Кенеди се опита да освободи американците от банкерите, свързани с Федералния резерв с Изпълнителна заповед 11110. Той дори отпечата нов долар с червен цвят, който трябваше да замени дотогавашния долар и да го изпрати в историята. Той плати за това с живота си.

2.На 10 октомври 2000г., по заповед на американските генерали, елитни военноморски тюлени и D_elta Force нахлуват в Белия дом и под прицела на оръжието принуждават Бил Клинтън да подпише N_ESARA.

Благодарение на гениалния екип на *Q*, президентът Тръмп, Джон Кенеди Младши, Езра Коен и героичните Бели шапки победиха демоните и вече са в състояние да внедрят N_ESARA/G_ESARA и QFS. Благодарение на това ние ставаме суверенни граждани, а не само собственост на корпорациите, в които тираните бяха превърнали нашите държави. Слава на Бога, благодарение на екипа *Q*, ние сме в зората на един красив смел Нов свят - Свободата, Суверенитет, Мир, Здраве, Изобилие. Русия, Китай, Индия, Саудитска Арабия и десетки други страни вече търгуват чрез новата валута, подкрепена от благородни метали и чрез новата банкова система QFS. Това е половината свят. Над 3 милиарда души. Петродоларът на Кабал току що премина в историята. Досегашният щатски долар излиза от употреба. Но зад него стои МОНЕТАТА, обезпечена със злато. САЩ ще оцелеят след колапса и отново ще бъдат най-мощната държава в света. Те се връщат към оригиналната монета, обезпечена със злато и благородни метали. Това се случва в момента. Пионките на Кабал, заемащи лидерските постове в страните от Европейския съюз и техните медийни слуги не са наясно с това и затова така истерично крещят срещу Русия във връзка с кризата за природния газ. От друга страна, на цялата планета Солидни петролни кладенци и рафинерии за преработка на петрол се унищожават с Божиите пръти, изпращани от Космоса.. Защо? Защото, както вече добре знаем, скоро няма да имаме нужда нито от петрол, нито от природен газ, нито от ядрена енергия. Огромна работа се извършва зад кулисите. Поставя се сцената за завъртане на превключвателя към свободната енергия ТESLA. Тя ще бъде безплатна. Можете да си представите как същите тези хора и техните медиини слуги щяха да ни заливат с врявата си, ако знаеха за това. Най-доброто предстои и нищо не може да спре това, което идва! Нищо!
image     image     image       1,1 хил.Вие, Wolf Iosefina, Веселин Господинов и 1,1 хил. други   33 коментара 564 споделяния  






Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677335
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930