Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
28.09.2022 19:35 - 24-ТЕ ЗВЕЗДНИ КОМАНДИ, КОИТО ДЕЙСТВАТ НА ЗЕМЯТА. АКТИВИРАНЕ НА ЗВЕЗДНИ КОМАНДИ.🌟🌟🌟
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 116 Коментари: 0 Гласове:
0

Последна промяна: 28.09.2022 19:35


 Lila Bonfante е в компанията на Tibisay Arias.
17 май 2021 г. ·
      .🌟🌟🌟
Източник: Cosmic Disclosure
Звездните команди действат на Земята, в допълнение към Йерархиите и Учителите на Великото Бяло Братство.
Всяко командване има определена функция в рамките на Голямата спасителна операция, през която Земята преминава вече няколко години в нейния вътрешен земен и психически календар; защото големият призив започва да присъства в много от нас и с това една и съща реалност се отваря за всеки един, независимо дали поради лична чувствителност или поради поставянето под въпрос на ценностите, които преди са имали голяма тежест в живота им и че малко време за тук, вече няма същите теглилки и мерки, всичко е вътрешен отговор на разпадането на парадигмите, които преживяваме от няколко години. Има различни звездни команди, които се прилагат, за да помогнат във вътрешното спасяване.
1 - Командване на федерацията Санта Есмералда.
Възникна от Stellar Healing Alliance и изследвания в областта на генетиката. Този съюз е сключен от важна йерархия на Същества от светлина от Алфа Кентавър.
Командването на Санта Есмералда и Командването на Ащар образуват мощен екип в работата по спасяването на души, почистването на Астрала и Прага на Земята.
В допълнение към Земята, тази Команда действа на различни места в Галактиката, създавайки Мощен Лечебен Съюз, безусловно служещ на Превъзходните Сфери, в съвместни усилия с всички Звездни Команди, оказващи подкрепа на Христовото спасение и имплантирането на балансирани Енергии в всички системи, които пострадаха от изострената манипулация на Гръмотевичните същества.
За нашата планета командването на Санта Есмералда предостави на разположение на екипите и Бялото братство мощен кораб, способен да се проявява от 9-то до 6-то измерение. Този кораб, ръководен от Учителя Иларион и неговото Божествено допълнение - 5-ти Лъч на Изцелението и Истината, командва работата по Психическо, Емоционално, Физическо изцеление на всички Същества на всички нива: минерално, растително, животинско, хоминално, човешко, звездни семена. Хиляди негови ученици ще се въплътят в по-плътните планове, за да помогнат директно в Операцията за лечение и спасяване. Има много ученици, работещи като лечители, лекари, терапевти и дори без да са си спомнили все още своята мисия, закотвяйки достатъчно енергия, така че другите екипи да могат да извършват работата си, достигайки най-плътните измерения.
Ето защо звездните семейства формират работни групи, обединяващи се в Про на Великия план на Любовта и Светлината на Всемогъщия.
Цялата работа, извършена от командването на Санта Есмералда, е насочена към изцеление, позволявайки на други енергии да бъдат отразени в нашата реалност и като следствие имаме условията да пречистим, разтворим и трансмутираме цялата си негативна кармична енергия. По този начин ние ще можем да действаме като истински майстори, като Съ-Създатели на Новата Вселена, която ще бъде въплътена, наречена Унана, която нашият Учител Сен Жермен споменава в много от своите послания, с екип от хирурзи, лекари и Генетици, местни жители от различни места в нашата Галактика, както и подкрепата на Същества и Майстори от други Вселени, които идват в нашата реалност не само за да дадат подкрепа, но и да изучават процеса, през който преминаваме.
Оборудване:
- Хирурзи: Те отговарят за елиминирането на всички чипове и много повече импланти, които са вмъкнати в човешкото съзнание с подреденото и психическо управление на инволюционните сили на нашата Вселена. В допълнение, този екип е отговорен за възстановяването на физическото и емоционалното здраве на всички човешки същества, ръководейки всички лекари, терапевти и лечители.
- Генетици: Те отговарят за повторното активиране на процеса на ДНК, като поддържат постоянно изследване на промените в Генетичния код на човечеството, наблюдават перфектното закотвяне на фините тела на новите Генетични кодове и нишките се вмъкват във всички деца които се раждат сред нас, носители на новия GNA.
- Спасяване на души: Този екип е отговорен за спасяването на всички онези души, които са били хванати в капан от манипулации и материални процеси на тяхното земно въплъщение. Повечето от тези души живеят в плътните прагови измерения, които изразяват високи нива на негативност и увредено съзнание.
Спасителната група винаги е подпомагана от нашите любими Архангели Михаил и Гавриил и други Същества, които имат Силата да слязат в дълбините и да освободят тези души, за да бъдат по-късно насочени към болници и кораби в рамките на астралния план, където лекарите и оборудването за изцеление погрижете се за възстановяването на всяка една от онези души, които са били спасени.
- Елементално лечение и царства на природата: Екипи, които имат кораби, които се занимават с екологичен мониторинг и спасителна работа на елементарни елементи, осигурявайки планетарен баланс и подготвяйки света за преходния период, събирайки генетична информация от всякакъв вид, които са част от новата Земя на 5 Измерение.
Проучване както на физическото, така и на енергийното замърсяване на околната среда, причинено от високия отрицателен вибрационен заряд на човечеството на Земята, насочвайки изцелението към водите, въздуха, обръщайки голямо внимание на елемента Земя и царствата на животните и растенията
2 - Командване на Ащар.
Представителен Архангел Михаил Външен Логос Алфа и Омега Сириус за този квадрант. Командата Ащар е важна опорна точка за спасяването на души, които са изгубени на Земята, в случай че това е човек, който не е член на тяхното семейство или тяхното семейство, това се взема предвид по всяко време. , 12 :12 и 13:13 часа.
Тъй като това е команда, управлявана от Същества от Конфедерацията, които са над реалността на измеренията на 8-то измерение и следователно са се слели с Универсалното Христово съзнание, извън процеса на въплъщение, тази група действа в други октави на светлината над свободната воля и дуалността, които съществува в 21-те галактики на вашия квадрант.
Тази Команда не е войнствена, нейната функция е да защитава и премахва карантината от Земята и да наблюдава и изучава Човечеството и въплътените Учители, за които нейните атрибути са много по-широки от известните.
Сред приписванията, направени от 33-те милиона Същества, които включват командването на Ащар, сред които Архангелите и Елохим, Бялото братство на Земята и Синьото на Сириус, са:
- Планетарно почистване на атмосферата. - Система за орбитално подравняване. - Корекция на магнитното поле. - Защита срещу неконфедеративни кораби. - Подкрепа за Братството White Masters и Blue. - Посъветвайте Слънчевото братство. - Ченелинг с човешки същества, за да помогнете. - Подготовка и контрол на сеизмичните движения. - Интерфейс със Слънчевия кармичен съвет. - Никакви ограничения не помагат на Сананда. - Проследяване на неблагоприятни групи зловеща правителствена тайна. - План за астрално прочистване от легиони от ангели. - Обмен с вътрешноземни. - Подкрепа за Бялото братство на порталите между алтернативните паралелни земи.
- Надзор на проекта за въвеждане на земя. - Посредничество между Драконианци и Зета Ретикули. - Свържете се отново с вашите Въплътени божествени части, Starseeds, Човечество.
- Член на Wake Up Command Red Hot Sleep. - Повишаване на вибрациите на систематичното магнитно поле. - Изкуплението на Христос в Сананда и Кумарите. - Съзнателно пробуждане на детските програми.
- Проект за отрицателно човешко вибрационно изгнание. - Разсейване на 22-та Лъча на Централното Слънце Алфа и Омега. - Временната верига за възстановяване на Земята.
3 - Безвременна команда.
Управляван от Съзнанието на Архангел Старейшина Метатрон, който има важна спасителна работа за любовта, която има, и Вярата на своите деца от Орион и други звездни квадранти. Те работят директно със Съвета на кармичната енергия и могат да взаимодействат с кармичния времеви процес и позволяват на медицинския персонал на командването на Санта Есмералда да използва временните канали за извършване на лечебна работа. Във всяка ситуация има дори положителна или отрицателна карма.
В случая, освен че е една от най-важните команди в историята на човечеството, тя е една от най-старите в света. Това е така, защото те са постигнали способността и Христовото съзнание, което е основата за това да могат да контролират потока на времето и пространството.
4 - Махатма команда.
Йерархия на Възнесените същества, свързани с Триединството на Хавона. Директно свързан с подкрепата на Творческия план на Супер Вселената на Орвотон, в която сме вмъкнати, и на Настройчика на мисълта чрез енергиите на Такионите във Висшия Аз, като по този начин генерира пълна настройка на първичната енергия на Източника, че всичко е вътре във всяка душа.
Тази енергия има капацитета за Обединение и трансцендентност на 2-та основни стълба, за да го постигне. Будическият и христовият са необходимите стълбове, защото енергията на Махатма е творческата мъдрост в перфектен баланс, тя допълва другите 2, които са основните стълбове на Духа и на съзнанието като Съ-Създател и по този начин пътят, по който всички ние трябва да следва в естествения процес на повторно свързване с по-високия план на Източника, който е всичко. Има някои канали, които влизат в тази настройка и те са хора, които вече са преминали през дълъг път в други въплъщения и вече имат висока степен на сетивно възприятие и посвещения във Висшите сфери на 12-те Божествени лъча.
5 - Командване Melquisedec - Lanonadeck.
Той контролира Акашовите записи на всеки човек и Планетарните записи, които от своя страна се отнасят до Слънчевия съвет на всяка планетарна система и това от своя страна докладва директно на съответния Слънчев логос. Тази група действа директно с Кармичния съвет и има директен достъп до Временното командване, Орден от 49, Светия изумруден командване, Ащарско командване и Светия аметистов командване. Във всяка ситуация Той действа по начин, за да възстанови записите и да провери най-добрата еволюционна форма на процеса на прераждане на всяка душа на тяхната съответна планета и реалност на измеренията.
Учителят Сананда, Възлюбената майка Мария и архангел Рафаел са важни части от тази стъпка на прераждане и адаптирането на генетичния материал, който ще трябва да бъде прекласифициран към новия етап от еволюцията на душите.
6 - Заповед за свещен аметист.
Управлявани от Архангел Свети Аметист и формирани от Същества и Съзнания от 5-то Измерение до 21-во Измерение, те действат в рамките на процеса на магнитна, вибрационна преквалификация и планетарна и съзнателна кармична трансмутация. Командване, отговарящо за преквалифициране на нискочестотни елементали, спасяване на души, почистване на дълбините на Прага, в допълнение към важната мисия за преквалифициране на Честотната бариера и балансиране на планетарното магнитно поле, работещо заедно с екипите на командир Крион.
В тази Команда изпълнението на Кралствата на Девиците, Елохините и различни Команди; е много силен, в допълнение към присъствието на изследователи от различни сектори на измерение. Заедно с тези фаланги ние също така закотвяме Мощната енергия на нашия любим Учител Сен Жермен и широк кръг от Ученици, които ни помагат и ни напътстват в нашата работа. Когато се настройваме и закотвяме със Светата аметистова команда, ние настройваме целия духовен екип на Седмия виолетов лъч и следователно даваме път на почистващите фаланги, за да извършим изследването в различните измерения.
7 - Сирийско командване.
Тази команда представлява действието на спасителната операция на съществата от Сириус, които действат между 9-то и 13-то измерение. Те получават препитание от Логосите Алфа и Омега, които имат пряката помощ на Сананда и Архангел Михаил.
Орденът Melquisedeck, Lanonadeck и Voronandeck присъстват в това командване по много интензивен начин, както и Кармичният съвет. Йерархията на Ордена на Тот е един от представителите на Сирианската система, която се състои от повече от 78 управляващи свята в рамките на Конфедерацията на Светлината на Възнесението.
Също така Порталът 13:13 формира част от администрацията на тази Слънчева Команда и Лого.
8 - Ориорианско командване.
Това командване представлява интересите на Светлината на регентите на Орионското съзвездие и е подчинено на административното ръководство на Звездното командване, Елохим Орион е един от основните водачи на този Орден, заедно с Метратон, Сандалфон и други Същества като напр. възлюбеният майстор Куан Ин.
Центърът на силата и разпределението на любовта и повторното свързване на тази команда е централизиран в порталите на 3-те Марии, Белтелгейзе и Белатрикс. Именно от този сектор Великото розово братство на Орион поддържа важна работа за повторно свързване на всички изгубени деца на Орион от времето на големите войни и измами от миналото.
9 - Плеядианска команда.
Това командване има помощта на командир Торанк, регент на планетата Дунав, която обикаля около звездата на Алкиона и действа на Земята преди повече от 750 хиляди години. То е пряко свързано с различни генетични манипулации с човешкия вид на Земята и с други форми на животински и растителен живот. Те са отговорни за включването на ЛУНАТА като постоянен спътник на Земята. На Земята действат 10 Групи, 4 Конфедерати, 2 Неутрали и 4 Не-Конфедерати, които все още са с тежки карми заедно с Междупланетната Федерация и със самия Торанк.
Ренегатите на Плеядите работят със сивите (Сивите), заточени на Земята и с неконфедеративните дракониански сили в служба на Ордена на черния дракон.
10 - Веганска команда.
Командване, което развива важна кармична спасителна работа с човечеството и със Земята, тъй като в миналото Великата сила на Драко, която живее в тази система, е била въвлечена в мощни интриги и войни, свързани с Орион и Ордена на черния дракон. В момента има около 5 делегации на тази звездна система, които търсят силна подкрепа за спасяване и преквалифициране на електромагнитните линии, които съществуват Вега и Земята от Северния полюс. Тъй като се променя, Земята се изключва от тази мелодия и групите Вега помагат в изместването на полюсите и преквалифицирането на кралствата на минералите и зеленчуците, както и спасяването на техните изгубени деца на Земята.
Вега е на около 26 хиляди светлинни години от нашия свят. Централната точка на Северния полюс има важен енергиен тръбопровод, който се променя в друг галактически сектор, за да подпомогне квантовия скок, тъй като Вега също прави важен скок и е дезинфекциран от планетата Hercуlubus, която премина през там няколко хиляди от години, извършвайки важно съвестно прочистване на изгнанието от тежести и души в модела на война и погрешно насочена двойственост. Командирът, който се доближава най-близо до човечеството от това командване, е Акросам от 8-мо измерение, но част от най-често срещаната група на това командване е от 6-то измерение.
11 - Арктурианска команда.
Голям лечителски екип е част от това командване, за да помага в различни сектори на медицинската линия и да пренасочва медицинските изследвания по по-мирен начин. Командир Кро, Трон, Аверинар и Лисандрен са едни от най-честите контакти на хора, свързани с това Командване. Тъй като обикновено са от 6-то измерение, те могат да действат до 9-то измерение. Страхотно спасяване на грешките от миналото се извършва от онази група, която има различни Учители на Светлината, представящи техните задачи и отговорност на Земята.
12 - Canopian Command.
Съвестна група за възстановяване и Майстори на светлината. Те действат между 13-то измерение до 22-ро измерение поради древната си еволюция и идват от Канопус - втората най-ярка звезда в нашето небе. Голяма част от тази група действа в рамките на Кармичния съвет и има Делегация от души, въплътени на Земята, за да помогне в еволюционния и Съзнателен процес. Те помагат на другите командоси, които се стремят да обърнат грешките от миналото, представлявайки силна сила на мира и духовно ръководство за нашата Галактика.
13 - Шумерско командване.
Тази група представлява хората и делегациите на планетата Сатурн. През осемнадесети век Римската империя става една от най-старите в света. Техните дейности са изследвания и помощ при обръщане на замърсяването и злоупотребата с ядрени технологии и медицинска радиология. Те са работили усилено в надзора на група, наречена Градът на 7-те планети, чиято оперативна база е в недрата на Андските Кордилери, с входове през Serra do Roncados в Бразилия и други в самата Кордилера.
14 - Венерианска команда.
С един от административните регенти Maestra Pallas Athens, те работят пряко свързани със Сирианското командване, чрез техния произход и от Венера, напреднала позиция от миналото на Сириус и неговите различни административни групи. В момента тази команда помага в процеса на преквалификация на земния кармичен съвет и групите за пробуждане на човечеството и регенерирането на ДНК на новите деца, особено тези с мутирала ДНК, като децата индиго и техните партньори в мисията. Групите от градове и вътрешноокеански същества също се грижат и рециклират от командването на Венера.
15 - Мрежова команда Zeta.
Малка група, водена от същества от 7-мо измерение, които представляват Конфедеративните делегации на Зетите и които помагат в преквалифицирането и мирните преговори с други ренегатски и неконфедеративни групи. Zegon е един от лидерите на тази група и е помогнал много за успокояването на своите спътници и повишаването на тяхното съзнание в линията на любовта и състраданието, което е голяма задача и предизвикателство за тази космическа раса. Тази заповед е в хармония с много хора на Земята, помагайки за тяхното пробуждане; което много помага на човечеството.
16 - Команда Капелино.
Помощ при спасяването на техните изгубени деца на Земята и придружаване на процеса на изгнание на тези, които отново са се провалили в земния процес. Тази група подкрепя важна работа по почистване и преквалификация във Valle del Amanecer в Гояс. Линията от духовни братя има пряка работа с тази команда в насочването на енергиите. Както и откритото участие на Caboclo Pena Dourada и неговите другари.
17 - Rigelian Command.
Драконианско командване, съставено от Възнесени същества от рептилианската линия, които действат нормално между 8-мо и 14-то измерение и имат много любов в сърцата си. В опит да направят квантовия скок и да спасят повече от 15 милиона драконианци от вътрешноземните реалности и от етерните градове в определени точки на Земята, те се стремят да преработят миналите грешки на своите представители. Това Командване се контролира от Звездното Командване и неговите различни Същества, като Шива Хама Кур, променят Съвестната реалност на своите най-плътни представители, които вече са съгласни да преговарят за мир и промяна на позицията. Хиляди ваши Същества са въплътени, учейки за любовта, болката, скръбта, братството, човешките емоции, които не са знаели. Звездата на Ригел има много портали, които свързват Прага на Земята с вашия Праг.
18 - Драко командване.
Представлява Съзвездието на Драко, което генерира първата група от Драконианци в нашата Галактика. Те са свързани с Rigelian Command. Тази група е на Земята, безусловно помагайки при преквалифицирането на ригелианците и други форми на живот, свързани с генетичния код на влечугите, както в случая с децата на Вега и други системи. Те правят много генетични изследвания на различни нива на измерение. Те са същества от 8-мо до 15-то измерение и имат силна връзка с черните сили от миналото на нашата Галактика. Те са в постоянна ориентация и наблюдение на Земята и са дошли да научат за енергията на любовта, тъй като тяхната е много умствена и чиста логика, без емоции като повечето влечуги от миналото.
19 - Командос Алдебаран.
Представители на Слънчевата система на Алдебаран действат в процеса на лечение и оценка на техните пратеници на Земята, присъстващи през последните 478 хиляди години. Те имат пряка връзка с арийската раса и са преки потомци на древните лирианци от Лира от първите династии на този народ. Връзката на Алдебаран със северната част на Европа и англосаксонската раса е добре налична и те правят важно спасяване на този град. Те често действат между 5-то и 7-мо измерение, миролюбиви са и изучават човешката психика в продължение на много години, за да могат да направят пряка оценка на еволюционния процес на децата си, оставени в мисия или изгнание на Земята.
20 - Антарианско командване
Това Командване работи с различни групи на Земята и много в духовното поле на линията на учредяване на Умбанда. Те са на спасителна мисия за човечеството и децата на Сириус Бета, Делта и Тета, които бяха хванати в капан на Земята поради намеса и политически дейности от онова време, които не помогнаха на еволюционния процес на планетата. В момента те са пасивни същества, които спасяват голяма част от своите хора, които живеят във вътрешноокеански градове, особено северното тихоокеанско крайбрежие на височината на Калифорния, които държат плочата и разлома Сан Андрес.
21 - Командос Нибуриано.
Присъстваща в малък брой на Земята и под силен контрол от Звездното командване, тази група е въведена в преговори за мир с другите групи в рамките на пряката намеса на Учителите на Бялото Братство. Неговият народ все още има силна робска линия и се нуждае от власт над човечеството, тъй като е наследил технологията и отговорностите над човечеството от плеядианците, особено от шумерския народ. Не става въпрос за добре съгласувана Команда и представител на добрата воля, ето защо Той Е ПОД СТРОГО НАБЛЮДЕНИЕ и ние трябва да бъдем много внимателни със съществата, които се появяват от Нибиру, защото те все още са много затворници на материята и реалността в 4-то измерение и 5-то измерение.
22 - Лирийско командване
Представители на Лира, които, заедно с другите команди, се стремят да изучават текущия земен процес и да спасят своите изгубени деца, които са инкарнирани или заточени в различните реалности на Земята. Това е раса, която в миналото е била преследвана и която им е донесла яростта на войната за дълго време и вената на силни изследователи и колонизатори. Понастоящем те действат между 9-то измерение и 12-то измерение и помагат в работата на другите команди в рамките на клинични и кармични изследвания на времевата линия.
23 - Андромедийско командване.
Група, която представлява 113-те системи Андромеда, които са действали на Земята и които все още имат предстоящи преговори за помощ и кармично спасяване. Под ръководството на Мигел и Рафаел, те действат в процеса на умиротворяване на много от своите изгубени деца в човешката и вътрешноземната реалност. Тези групи бяха генетични изследователи и част от контрабандистите на къщите за търговия с генетичен материал и те спасяват това заедно с Ордена на Мелхиседек, който ги призова към тяхната отговорност и мисия. Те са от 8-мо до 15-то измерение и имат различни раси, включително хуманоидна форма и геометрична светеща форма.
24 - Соларско командване.
Той представлява Съвета на всички просветени планети и в мира на нашата Слънчева система, които комуникират със Слънчевите лога и се стремят да помогнат в решенията за квантовия скок на Слънчевата система и за централизацията на Юпитер като второто Слънце на нашата Система в 5° измерение. Тази група е съставена от много Учители на Бялото Братство и те имат няколко правомощия на командване и контрол на другите команди, които са в орбиталната територия на Слънчевата система. Те представляват временната и митническата полиция. Те действат между 5-то измерение до 13-то измерение.Линията на Елохините има много активност в рамките на тази група и позволява на много от тези представители да комуникират с човечеството чрез стари черни, кабокло и други медицински линии на Учителите.на инкорпориране.
Забележка: Това са командосите, към които принадлежите: един, двама, трима, няколко или всички. Вашата Душа, вашето Сърце ще ги разпознае.
С уважение: До целия флот и командвания, командир Nэm.
Om Rб Anhk Rб споделя мъдростта на Shankar Nehru Sethi.



Гласувай:
0



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677425
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930