Потребителски вход

Запомни ме | Регистрация
Постинг
16.01.2022 19:46 - Вашето присъствие на Земята в този момент не е случаен случай или събитие.
Автор: ascentions Категория: Лични дневници   
Прочетен: 263 Коментари: 0 Гласове:
1



    „ Вие, всеки човек по форма, сте божествено създадено дете на Бог."

  13.01.2022 г. от Джон Смолман  
  
2021 беше година на „неща“, възникващи за повечето хора на планетата Земя, а 2022 ще бъде годината, в която всичко ще отпадне. Човешкият колектив, всеки човек, който се въплъщава в момента на Земята, постигна огромен напредък през годината, която току-що приключи в признаването, благодарността и освобождаването на стари кармични „неща“, които ги тежат от дълго време. Сега, когато започват да се чувстват много по-леки и далеч по-позитивни към живота, те ще откриват причини за радост всеки ден в ежедневния си живот. Правейки точно това – намирането на малко радост всеки ден – повишава собствените си енергийни нива и увеличава интензивността на потока на Любовта по цялата планета, жизнената сила, която оживява всяка жива форма.

Любовта е енергията, силата, потенциалът, който оживява света на формата и материята и никога няма липса, защото тя винаги присъства в изобилие. Да бъдеш депресиран – състояние, което мнозина преживяват понякога или привидно постоянно – означава частично да се затвориш от Това, докато да бъдеш ентусиазиран от живота означава да се отвориш за Него. Имате избор в това , така че ако ви се струва, че нямате, тогава отидете до вашето свято вътрешно светилище и посетете с вашия екип за подкрепа в духовните сфери – всички вие имате екип за духовна подкрепа, постоянно нащрек и чакащ да изберете да се свържете с тях – и да ги помолите за помощ. ТОГАВА СЛУШАЙТЕ! Вашето его винаги има очаквания, които рядко са полезни. Слушайки търпеливо и тихо без егоични очаквания е ключът, тогава доверие! Ще получите отговор , съобщение или интуитивно знание, което е напълно подходящо, въпреки че може да не е това, което сте очаквали да получите, така че не бързайте да го отхвърляте, просто го оставете да се настани нежно във вас и се върнете към прегледайте го по-късно.

Всеки път, когато влезете в собственото си свято вътрешно пространство – а трябва да правите това поне веднъж дневно – направете си точка да си напомните нещо, за което сте благодарни. Всеки без изключение има нещо (най-вероятно много неща!), за което да бъде благодарен и не си позволявайте да фокусирате вниманието си върху аспекти от живота си или от света извън, които не ви харесват. Много от вас изпитват почти постоянен поток от мисли за това, което не харесвате или това, което вярвате , че ви пречи да бъдете щастливи и доволни.Отхвърлете тези мисли или изберете да не се фокусирате върху тях и вместо това си напомнете: „Ето ме, безсмъртно същество, дете на Бог, което е вечно и безкрайно обичано от Нея, без значение какви чувства на вина, срам или недостойнство имам може да се вкопчвам в него и което трябва да освободя!” Само да си напомняте за тази божествена Истина за себе си, би трябвало да повиши настроението ви и да улесни способността ви да запомните аспект от себе си, в който наистина служите с любов в света.

Всеки в момента на Земята в човешка форма избра да бъде тук, защото иска да служи на човечеството по време на процеса на колективно пробуждане. Всеки от вас служи на колектива само като е и възнамерява да бъде любящо присъствие във всеки момент от вашето земно съществуване. Може да ви се струва, че не правите нищо ценно с живота си, но ви уверявам, че присъствието ви на Земята в момента е от съществено значение! Може да не усещате това, никаква положителна обратна връзка от какъвто и да е вид, въпреки това, повтарям, вашето присъствие тук сега е от съществено значение!Доверете се, че сте планирали настоящия си живот, мощно подпомаган от вашия духовен екип за подкрепа, с голяма любов и мъдрост, защото знаехте, че това, което трябва да предложите на процеса на пробуждане на човечеството, е незаменимо и може да бъде предложено само от вас.

Всеки ден си поставяйте намерението да бъдете само любящи, да демонстрирате любов в действие, просто като присъствате и сте наясно, където и да сте – на опашката за напускане на супермаркета, общувайки със служителите или подчинените си в бизнеса, напълвайки колата с газ, вървяйки надолу по улицата – и да обичате всички онези, с които общувате дори и по най-малкия начин по време на онези прекрасни възможности, които се появяват ежедневно, за да ви позволят да споделяте и разширявате любовта. Ето защо вие сте точно там, където сте в момента. Вашето присъствие на Земята в този момент не е случайна случайност или събитие, това е божествената Воля, която се разгръща съвършено, а също така е и вашата воля - преднамереният план, който сте разработили и приложите чрез въплъщение. Ако не виждате никаква духовна цел в това как се развива животът ви, тогава, както предложих по-горе, влезте вътре и поискайте напътствие. Винаги ще ви бъде отговорено бързо и с любов, защото винаги сте изслушани.

Животът, който сте изживявали до този момент и който сега продължавате да живеете , е този, който сте планирали преди да се въплътите. Много вероятно може да ви се стори, че няма ясно духовно проявление, защото ви се струва, че е „просто повече от същите стари неща“, така че просто си напомнете, че освобождаването на тези „неща“ е основен аспект от живота ви преди инкарнацията план. В момента, в който сте се родили, веднага сте били поставени на вашия перфектно проектиран житейски път. Първоначално обаче вие ​​сте били в състояние на забрава, за да ви позволи да израснете от детството в зряла зряла възраст, и сте планирали в някакъв момент по време на този процес да започнете да осъзнавате, че вашият човешки живот наистина има духовна цел. ти сиопределено сега следваш този път, който е абсолютно перфектен за теб. Може просто да се окаже, че след като сте започнали да осъзнавате възможността това да е така, вие сте се надявали и сте очаквали да бъде доста по-интересно, важно или драматично от това, което всъщност изпитвате в момента. Това е вашето его, което се опитва да ви разсее, като ви убеждава, че имате нещо много по-важно да направите – може би като привлече вниманието ви към други „мъдри и дълбоко духовни гуру“ – и че трябва да продължите да го търсите, демонстрирайки по този начин, че други колко сериозно духовен си! Това може да бъде много ефективно разсейване, тъй като ви насърчава да търсите публичност чрез думите и действията си, а всъщност просто като бъдете себе си – без да добавяте никакви звънци или свирки – и позволявайки Обичайте да тече свободно през вас, вие живеете своята основна и най-свята цел съвсем перфектно.

Бъди ти! Не можете да бъдете никой друг и благодарете за вашата великолепна и божествена цел като човек на Земята сега, като брилянтно и красиво помагате в процеса на колективно пробуждане. Ето защо вие сте точно там, където сте, така че не приемайте нито един от напълно невалидните аргументи или негативните самоосъждения, с които вашето его може да ви представи, тъй като те спешно търсят за вас разсейването и драмата, с които си представят духовното значение предоставят. Вие сте далеч отвъд глупостта да бъдете духовно значими, вие сте абсолютно съвършено божествено същество, вечно в Едно с Източника. Когато се събудите в пълно осъзнаване на тази свята истина, както искате , отново ще разпознаете и ще се насладите на чудото кой сте наистина, докато всички съмнения и негативни самооценки просто се разтварят.

С толкова много любов, Саул.

Споделя това:



Гласувай:
1



Няма коментари
Търсене

За този блог
Автор: ascentions
Категория: Лични дневници
Прочетен: 677235
Постинги: 1520
Коментари: 20
Гласове: 546
Календар
«  Април, 2024  
ПВСЧПСН
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930